- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.181
Bide bu ay oluyormus genelde hiç beklenmedik zamanlarda gelirHeyyyo kızlar ben geldimgebişlerim hayırlı olsun benim memleket den misafirlerim vardı yumurtlama o dönem gelddiiiiii geçti ama değerlendiremedik hoş 2 yıldır değerlendirdikte ne oldu
Test manyağı geldiiiiigünde 64837483 test yapmazsam o gün iyi değilimdir silikliği görüyo musunuz ? Aşırı aşırı silik
Bata 4 gün var artık gecikince yapıcam inşallah gecikirsemBen görmedim cnm ama sen net halı ile görüyorsan tekrarla
Siliklere kaptırma kendini canım sonra üzücü oluyorTest manyağı geldiiiiigünde 64837483 test yapmazsam o gün iyi değilimdir silikliği görüyo musunuz ? Aşırı aşırı silik
Evet biliyorum ama yine de bi umut işteSiliklere kaptırma kendini canım sonra üzücü oluyorbak ben şu silik çizgiyi gördüm ve regl oldum. Çok umutlanmıştım halbuki
Aynısını ben de görmüştüm , ben de regli oldum. 2 ay önce ondan pek testlere güvenmiyorumSiliklere kaptırma kendini canım sonra üzücü oluyorbak ben şu silik çizgiyi gördüm ve regl oldum. Çok umutlanmıştım halbuki
Kuzum silik çizgilere inanma..geçen ay bende gördüm..ama olmadı..Bekle biraz tekrar yaparsınTest manyağı geldiiiiigünde 64837483 test yapmazsam o gün iyi değilimdir silikliği görüyo musunuz ? Aşırı aşırı silik
Kız küsüşücek başka zaman mı kalmadı git öp güldür bisey yapAha da tam yumurtlama günü tartıştık küsüştük değerlendirme neyim olmayacak bugün de. Bir ay da bir gün yüzünden yatacak geçmiş olsun
Ağzımızın tadı bozuldu Ali Rıza Bey
Yumurtlamayı tam olarak bilmiyorumYumurtlamanın kaçıncı günü canım
Aha da tam yumurtlama günü tartıştık küsüştük değerlendirme neyim olmayacak bugün de. Bir ay da bir gün yüzünden yatacak geçmiş olsun
Amin inşallah bende 30 yaşındayım 1 buçuk yıllık evliyim ilk gebeliğim için hazırlanıyorum30 yaşımız bize uğurlu gelicek
Amaaaaan niye öyle oldu kiAha da tam yumurtlama günü tartıştık küsüştük değerlendirme neyim olmayacak bugün de. Bir ay da bir gün yüzünden yatacak geçmiş olsun
sen iyisin ben 34ümAmin inşallah bende 30 yaşındayım 1 buçuk yıllık evliyim ilk gebeliğim için hazırlanıyorum
Acilde direk beta hcg istiyorum dersen bakmazlar bi şikayetin varsa bakarlar saglik ocağında direk isteyebilirsin testisen iyisin ben 34ümbide kızlarhastanede test yaptırırken acile mi gidiyorsunuz? yarın test yaptırmak istiyorum da, acile m gitmem gerek? sağlık ocağı istemiyorum