- 5 Ekim 2022
- 5.358
- 10.070
-
- Konu Sahibi Mervenur277
Ayy ne güzel yorumladın canım çok çok sağol.. internette baktım ama hiç bir şey bulamadım. O boşsa şuna bak diyor bilmem ne :) sen çok güzel umutlu şeyler söyledin canm çok çok sağolDetaylı yorumda çok şey değişir tabi haritanın geneli artı açıları vs bir sürü detayı var canım ama beşinci evin kova ise düz hesap oradan şu an Satürn geçiyor. Satürn kısıtlama gezegeni olarak anılır genelde ama aynı zamanda sorumluluk gezegeni de beşinci evden yedinci evden geçerken bebiş verir çoğunlukla (sorumluluk olduğu için) çıkmasına az kaldı kovadan yavaştan balığa doğru gidiyor transit bitmeden alırsın inşallah müjdeyi
Ayrıca Ocak 21 de kova burcunda Yeni ay yaşanacak bu da hamilelik müjdesi için bir gösterge olabilir.
Benim de beşinci evim Yay, Kasım ayındaki yeni aya çok umut bağlamıştım ama olmadı bunların hepsi ihtimal işte olacağı varsa oluyor Allah ne derse o
Bu topik hepimize hayırlı uğurlu gelsin en kısa zamanda göbüşlerimiz dolsun inşallah
Arkadaşlar lütfen düzenli bir şekilde yazmayacak ve regl mi olduğunu gebe mi olduğunu guncellemeyecekler isim vermesinler dikkat edelim bunlara
HEPİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞALLAH
�
�
Anne adayımız SAT TARİHİ BAT TARİHİ sonuç imagination forever 27 KASIM 22 ARALIK @Esma324506 4 ARALIK 30 ARALIK Mevsimlisan 3 ARALIK 31 ARALIK bebekheyecani 5 ARALIK 31 ARALIK trkn0709 1 OCAK @savascii 7 ARALIK 7 OCAK @Bearhug 4 ARALIK 1 OCAK @yelif10 27 KASIM 1 OCAK @bademmgoz 5 ARALIK 2 OCAK @dream2311 5 ARALIK 2 OCAK @trueliving_ 6 ARALIK 3 OCAK @hiskolikk 3 ARALIK BURALARDA @mrsdnz 3ARALIK 4 OCAK @Hayirlisi123 5 ARALIK 4 OCAK @marilyn95 4 ARALIK 4 OCAK NewMamaa 6 ARALIK 4 OCAK @Hayat sevince guzel27 4 ARALIK 4 OCAK @mutluanne2779 7 ARALIK 4 OCAK @fnd_50 13 ARALIK melegim can @B_Nur
Hahahaah bakalım bende yaptırabilirsemAy yok sülük olmaz benim o tarz şeylere fobim var düşüncesi bile çok korkunç hacamat iyidir ordan yürürüm ben
Aynen canım diyeti var onlara dikkat etmek lazim. Valla bende çok igrenirim aslında ama o kadar çok şifası var ki okuduk ca araştırdıkca o şeyim geçti bakalım düşünüyorum gidince nasıl olcak eğer yine böyle düşünürsem görünce yaptırmaya bilirim ya da gözlerimi kapatip yaptıracamnben de yaptırmıştım bi kere hacamat.ama onun diyeti var demişti yapan kız bana.hacamattan önce ve sonraki 2 gün hayvansal hiçbirşey yeme demişti.ben de kuyruk sokumu gögüs arasından falan yaptırmıştım.ama tekrar yaptırmak istiyorum kasıklarımdan falan da. sülük görsem bayılırım ben.yağmurlu havada yolda solucan vardır diye evden çıkmıyorum ben.aşırı fobim var direk ağlama ve kitlenme geliyo.yazarken bile garip oldum.
canım benimde 8.95 cıkmış ama e nabızdan baktım yanında referans aralığı 10 kadardı zaten referans dışı degerde en nabızdan kırmızı şekilde görünüyor bende pazartesi gidip gösterecem doktoraİnternette en yüksek 8 diye de gördüm de içim rahat etmedi hangisi doğru diye.. doktora haftaya göstercem de kim dayanır ı zamana kadar :) kötü değil ama anladığım kadarıyla
Arkadaslar gecen benımde kafam karıstı burda okuduklarım yuzunden.benımkıde 9 cıkmıstı.10 a kadar normalmıs doktor oyle dıyor ki en ıyısınıde dr lar bılır ayrıca onlar tek bır seyle degerlendırmıyor herkesın farklı farklı durumları olabılır kımseyı uzemeyelm kafa karıstırmayalımcanım benimde 8.95 cıkmış ama e nabızdan baktım yanında referans aralığı 10 kadardı zaten referans dışı degerde en nabızdan kırmızı şekilde görünüyor bende pazartesi gidip gösterecem doktora
@Bearhug merak ettim bende çıkardım doğum haritası da anlamadım bir şey baksana sendeEki Görüntüle 3173019
Kimse aa çok kötü çok yüksek demedi ki bennde dahil her yerde yazan da doktorların dediği de 10 a kadar normal değer olarak geçiyor ben de bu şekilde dedim buraya yazanlarda öyle dedi zagen veeilen aralığın üst sınırı 10 ( üst SINIR) ama daha idealinde 7 taş çatlasa 8,5 a kadar isteniyor İDEAL ama vurguluyorum ideal olan . 10 olunca kısırlık olmuyor kimse öyle bişey de demedi. En az 5 doktorla konuştum ben dediği bu en az 100 tane doktor yazısını netten okudum yabancj çevirilerde dahil denilen bu hatta tüp bebek tedavilerinde bile önce düşüren ilaç veriyorlar sonra tedavi başlıyor..Arkadaslar gecen benımde kafam karıstı burda okuduklarım yuzunden.benımkıde 9 cıkmıstı.10 a kadar normalmıs doktor oyle dıyor ki en ıyısınıde dr lar bılır ayrıca onlar tek bır seyle degerlendırmıyor herkesın farklı farklı durumları olabılır kımseyı uzemeyelm kafa karıstırmayalımdr una gosterırsın kuzucum ıcını rahat tut
Ben size özel birşey demedim ilk öncelikle.ikinci olarakta mesela benın kafam karıstıktan sonra dr umla konustum bana yaptıgı ılk testı adetın 4.5. Gununde yapmısız ondan 9 cıkmıs,ondan oncekı tam adetın 3. Gununde yapılmıs ve 8 cıkmıs.Demem o ki bu tarz seyler bırcok koşula be kısının diğer tahlıllerını gore degıskenlık gosterıyor en ıyısını kişiyi tanıyan bilen degerlerını ve gorduguyla muaneyle degerlendıren dr daha ıyı bılırKimse aa çok kötü çok yüksek demedi ki bennde dahil her yerde yazan da doktorların dediği de 10 a kadar normal değer olarak geçiyor ben de bu şekilde dedim buraya yazanlarda öyle dedi zagen veeilen aralığın üst sınırı 10 ( üst SINIR) ama daha idealinde 7 taş çatlasa 8,5 a kadar isteniyor İDEAL ama vurguluyorum ideal olan . 10 olunca kısırlık olmuyor kimse öyle bişey de demedi. En az 5 doktorla konuştum ben dediği bu en az 100 tane doktor yazısını netten okudum yabancj çevirilerde dahil denilen bu hatta tüp bebek tedavilerinde bile önce düşüren ilaç veriyorlar sonra tedavi başlıyor..
Yani atıyorum hgb ( hemoglobin) kan yani alt sınır 10 diyelim ki ve senin kanın 10 ise ve hamile kalırsan doktor demir ilacı verir gibi,, ama ben sınırdayım ben değerler arasına giriyorum demezsin doktora . Yani eh idare eder denen değerler vardır bir de oo güzel denen ideal değerler vardır..
Kimsenşn kimseye korku salmaya niyeti yok öyle bir dedinki korkutuyosunuz insanları ama susun gibi :)))
He bir de benim kadar doktor gezen nadirdir herhalde senin doktorun bir tane yorum derken burda bir sürü doktor yorumunu okumuş oluyorsun bazen doktorlardan çok daha iyisi ve doğrusu çıkıyor her doktor muhteşem değil en iyisini o bilir galan değil .. ben çok iyi denilen isim yapmış doktorun bişey olmaz git eve demesiyle acile ölüme bir saat kala yetişip sağ yumurtalığımı kaybederek çıktım kapı kapı dolaşıyorum şimdi anne olmak için zaten yaşım var rezervimin yarısı gitti dalga geçer gibi ben sana tüp bebek yaparım ikiz bile olur dedi
Çok uzattım demem o ki burda kimse kötü niyetli değildir sanmıyorum yani herkes aynı dertle bir araya gelmiş ve herkes kendi doktorlarının yorumlarını ya da tecrübelerini anlatıyor zaten hurafeler hacı hoca sözlerinden bahsetmiyor
Ne kdar phalıymıs kuzu ılk kez goruyorum benEki Görüntüle 3173721 kızlar ben şu testi çok merak ediyorum
Bi de bişey sorcam size herkesin yazdığının bildirimi geliyor mu gruptan. Yoksa kendiniz girip sırayla okuyor musunuz
banada her zamna gelmiyor bildrim o gruptan bir tane geliyıor ama 10 msj yazılmış gibi jel geldi bu arada senmi sormuştun üzerinde yazıyormu ne olduğu diye yazmıyor ama tükenmez kalemle jel yazmışlar barkodun köşesineEki Görüntüle 3173721 kızlar ben şu testi çok merak ediyorum
Bi de bişey sorcam size herkesin yazdığının bildirimi geliyor mu gruptan. Yoksa kendiniz girip sırayla okuyor musunuz
Öyle bişey demedim canım ben ve bikaç kişi konuşmuştuk sadece o yüzden yazdım biri daha demişti çünkü benim doktorumda yüksek dedi diyeBen size özel birşey demedim ilk öncelikle.ikinci olarakta mesela benın kafam karıstıktan sonra dr umla konustum bana yaptıgı ılk testı adetın 4.5. Gununde yapmısız ondan 9 cıkmıs,ondan oncekı tam adetın 3. Gununde yapılmıs ve 8 cıkmıs.Demem o ki bu tarz seyler bırcok koşula be kısının diğer tahlıllerını gore degıskenlık gosterıyor en ıyısını kişiyi tanıyan bilen degerlerını ve gorduguyla muaneyle degerlendıren dr daha ıyı bılırİnsan korkuya kapılıyor dıger turlu olumsuz seylerde.Benim arkadasıma soylemek ıstedıgım en ıyısını kendısını tanıyan dr u bılır kafanı karıstırma demek ıstedım
Ben de düşünüyorum bunu almayı nşr de böyle deneyelimEki Görüntüle 3173721 kızlar ben şu testi çok merak ediyorum
Yok aşkım ben değildim. Merakla bekliyorum ben de gelmedi dahabanada her zamna gelmiyor bildrim o gruptan bir tane geliyıor ama 10 msj yazılmış gibi jel geldi bu arada senmi sormuştun üzerinde yazıyormu ne olduğu diye yazmıyor ama tükenmez kalemle jel yazmışlar barkodun köşesine
Türkiye de yok galiba amaBen de düşünüyorum bunu almayı nşr de böyle deneyelim
Etiketleme olmazsa kaldıgımız yerden sırayla okuyırum canım benEki Görüntüle 3173721 kızlar ben şu testi çok merak ediyorum
Alanlar nerden almış ben yorumlarını okumuştum sadece çok araştırmadım henüzTürkiye de yok galiba ama
Galiba önceden varmış ya da yurt dışında yaşayanlar olabilir.Alanlar nerden almış ben yorumlarını okumuştum sadece çok araştırmadım henüz
deneyelim bakalm :)Yok aşkım ben değildim. Merakla bekliyorum ben de gelmedi daha