Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu luteal faz herkeste 14 gunmudur yoksa bazılarımızda 12 fln olabılırmı?ben sıkdı ovulasyon yapıyorumya 14 se bugun pik olmalıydı ama daha olmadı kafam karıstı o yuzden.

banada her zamna gelmiyor bildrim o gruptan bir tane geliyıor ama 10 msj yazılmış gibi jel geldi bu arada senmi sormuştun üzerinde yazıyormu ne olduğu diye yazmıyor ama tükenmez kalemle jel yazmışlar barkodun köşesine
Canım en son gördüğün yazıdan sonra topiktebkik mesaj atarsa onunki gelir devamı gelmez diyelim girdin kontrol ettin ona baktım devamina baktın çıktın sonra sen en son baktıktan sonra ilk kim yazdıysa onun bildirim gelir diğerleri gelmez canım herkeste böyle bu

Kizlar ovulasyon testi ya bana oyun oynuyor ya da yumurtlama günlerim baya kaydı. Hafif silikten dün pike çıktı. 6sinda değerlendirmiştik 7si pike yakındı değerlendiremedik bugünde hafif silike doğru gidiyor ne olur ne olmaz degerlendiricem ama denk gelir herhalde 😂 ne regl tarihim belirli ne yumurtlama kafayı yicem

Ben size özel birşey demedim ilk öncelikle.ikinci olarakta mesela benın kafam karıstıktan sonra dr umla konustum bana yaptıgı ılk testı adetın 4.5. Gununde yapmısız ondan 9 cıkmıs,ondan oncekı tam adetın 3. Gununde yapılmıs ve 8 cıkmıs.Demem o ki bu tarz seyler bırcok koşula be kısının diğer tahlıllerını gore degıskenlık gosterıyor en ıyısını kişiyi tanıyan bilen degerlerını ve gorduguyla muaneyle degerlendıren dr daha ıyı bılır🙏İnsan korkuya kapılıyor dıger turlu olumsuz seylerde.Benim arkadasıma soylemek ıstedıgım en ıyısını kendısını tanıyan dr u bılır kafanı karıstırma demek ıstedım
Canım sanırım sana ben cevap vermiştim amacım korkutmak değildi kusura bakma lütfen. Ben yorum yaparkende benim doktorum böyle söyledi ama belki seninki başka türlüdür diye belirtmişimdir muhakkak. Adetin genelde 2. Veya 3. Günü yani en yoğun olan zamanda genelde bakılıyor bu tarz hormonlara mesela benim ilk doktorumdada fsh ım 8 küsür gelmişti ama ultrasonum çok iyiydi doktorum hormonlarda az bişey sorun var deyip takviye vermişti olayı açıklamamıştı 2. Kez gittiğim doktordada aynı şeyi duyunca açıkça sordum nolduğunu fsh ın 10 un üzerine çıkmasını istemeyiz çünkü yumurtalık rezervinin yavaş yavaş azalmaya başladığı anlamına gelir bu senin değirinde 8 yani sınıra yakın bunun dahada yükselmesini istemedimiz için takviyeler ile destekliyoruz dedim ama bu yorumu mesela benim yaşıma yönelik yaptı yaşım daha 25 belki 35 üstü olsaydım yaşıma göre fsh ımı normal görecekti sonuçta yaş ilerledikçe rezerv azalıyor. Yinede şu konuda haklısın herkesin doktoru yorum yapsa daha iyi olur çünka doktor yaşını ve diğer değerlerinide göz önünde bulunduruyor

Öyle bişey demedim canım ben ve bikaç kişi konuşmuştuk sadece o yüzden yazdım biri daha demişti çünkü benim doktorumda yüksek dedi diye
Ki sen de demişsin doktoruna ve 4 5. günden dolayı olduğu çıkmış ortaya yani doktorunda açıklamış ve yenisini yapınca ne güzel çıkmış sonucun dediğimiz aralıkta
Malesef her doktor dediğin gibi olmuyor işte ya da herkes rahatça soramadığı için zaten burda soruyorlar birbirine senin kadar şanslı değiliz demekki doktor konusunda
Cevap veren diğer kişi bendim canım😅

Kizlar ovulasyon testi ya bana oyun oynuyor ya da yumurtlama günlerim baya kaydı. Hafif silikten dün pike çıktı. 6sinda değerlendirmiştik 7si pike yakındı değerlendiremedik bugünde hafif silike doğru gidiyor ne olur ne olmaz degerlendiricem ama denk gelir herhalde 😂 ne regl tarihim belirli ne yumurtlama kafayı yicem
Allah ne verdiyse devam 🤩

Kızlar ya 0.98 AMH düşük mü :KK43: Şimdi çıkmış sonuç. Doktora haftaya gidece ancak. İbternette 1in altı düşük diyor ama doğru mu doktorlarında bilgisi olan var mı

X