Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
D demdamla yumurtlama ve bat arkadaşım belirtilerin neler var mı farklı bişey neler yaşadın bir anlat bakım bana da bulaşır belki
Canım benim bende yumurtlamadan 2-3 gün sonra göğüs sızlaması başladı ve göğüslerim çok dolgulaştı. Hala kenardan bastırınca acıyorlar. Pazartesi günü yani 3 gün önce kasıklarım çok sızladı batma gibi girdi çıktı arada ahhh falan diyordum hatta. Salı günü de başım sarhoşmuşum gibiydi gözlerim acıyordu çok halsizdim o gün iyice şüphelendim zaten eve gelince hemen test yaptım silik çizgi gördüm. Çarşamba da kan testi verdim 17,65 çıktı. Yarın tekrar vereceğim. Önce hamile miyim diye telaş yapıyor insan sonra da değerim niye düşük yükselir mi diye. Bitmeyen çile

Sağlıkla kavuşursun İnşAllah bebeğine

Olsun tatlı telaşlar bunlar çok şükür bugünü gösterene sen içini ferah tut eğer o bebek dünyaya gelecekse Rabbim onu kıl ipinin ucunda bile bağlı olsa sana bağışlar

Doğru söylüyorsun. Bende hiç umursamazken ilk denemede hamile kaldım ve sonra kaybettim. Şimdi deli gibi istiyorum ama olmuyor hayırlısı böyle demek ki hala zamanı var

Allah sana sabırlar versin inşallah en kısa zamanda da güzel haberlerini duyarız inşallah. Stres yapma gerçekten en büyük etken bu bence, bir de nasip işi. Bizim bu ay ilk denememiz ve resmen hiçbir şey planladığım gibi gitmedi. Hiç kafaya takmadan devam ediyoruz minnoşlarimiz bize gelecek

İnşallah canım benim inşallah kızlar hepimiz için Sende var mı belirtiler?
Bende yumurtlama 6ve7. Günü aşırı sol kasık ağrısı oldu sonra geçti o sırada göğüs ağrılarımda başladı hala var geçmedi dolgunluk yok ama kenarlardan itibaren ağrı var (ama bende adet öncesi olur o ağrılar)bı kaç gündür de adet ağrılarım var arada da rahimin alt tarafında sızı oluyor bir kaç kez oldu ateşimde sabitledi yüksek şuan bakalım büyük bir sabır ve dua ile bekliyorum

çatlama iğnesiyle hamile kalanların hepsi 13-14 günde ögrenmiş, sabahdan formu inceliyorum, yapcak bir şey yok her şeyde vardır bir hayır
İğne durumunu bilmiyorum ama yani gebelik sonuçta herkesin vücudu farklı seninki nasıl ilerleyecek bakalım olmazsa da diğer ay inşallah bitmiyor ya sonu değil ya herşey bizde nasıl olsa bu ay olmazsa diğer ay olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…