-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.901
Canım benim bende yumurtlamadan 2-3 gün sonra göğüs sızlaması başladı ve göğüslerim çok dolgulaştı. Hala kenardan bastırınca acıyorlar. Pazartesi günü yani 3 gün önce kasıklarım çok sızladı batma gibi girdi çıktı arada ahhh falan diyordum hatta. Salı günü de başım sarhoşmuşum gibiydi gözlerim acıyordu çok halsizdim o gün iyice şüphelendim zaten eve gelince hemen test yaptım silik çizgi gördüm. Çarşamba da kan testi verdim 17,65 çıktı. Yarın tekrar vereceğim.
O testlere göre 27 Aralık boş geçtim 28 Aralık yani dün değerlendirdim bugün de değerlendircemYavrum çatlamış yumurtan. Bugünü sakın boş geçme
Sağlıkla kavuşursun İnşAllah bebeğineCanım benim bende yumurtlamadan 2-3 gün sonra göğüs sızlaması başladı ve göğüslerim çok dolgulaştı. Hala kenardan bastırınca acıyorlar. Pazartesi günü yani 3 gün önce kasıklarım çok sızladı batma gibi girdi çıktı arada ahhh falan diyordum hatta. Salı günü de başım sarhoşmuşum gibiydi gözlerim acıyordu çok halsizdim o gün iyice şüphelendim zaten eve gelince hemen test yaptım silik çizgi gördüm. Çarşamba da kan testi verdim 17,65 çıktı. Yarın tekrar vereceğim.Önce hamile miyim diye telaş yapıyor insan sonra da değerim niye düşük yükselir mi diye. Bitmeyen çile
Ve yarın da değerlendir benceO testlere göre 27 Aralık boş geçtim 28 Aralık yani dün değerlendirdim bugün de değerlendircem
Olsun tatlı telaşlar bunlar çok şükür bugünü gösterene sen içini ferah tut eğer o bebek dünyaya gelecekse Rabbim onu kıl ipinin ucunda bile bağlı olsa sana bağışlarCanım benim bende yumurtlamadan 2-3 gün sonra göğüs sızlaması başladı ve göğüslerim çok dolgulaştı. Hala kenardan bastırınca acıyorlar. Pazartesi günü yani 3 gün önce kasıklarım çok sızladı batma gibi girdi çıktı arada ahhh falan diyordum hatta. Salı günü de başım sarhoşmuşum gibiydi gözlerim acıyordu çok halsizdim o gün iyice şüphelendim zaten eve gelince hemen test yaptım silik çizgi gördüm. Çarşamba da kan testi verdim 17,65 çıktı. Yarın tekrar vereceğim.Önce hamile miyim diye telaş yapıyor insan sonra da değerim niye düşük yükselir mi diye. Bitmeyen çile
5 Ocak mi demek istedin kuzu ? Dur ya hemen karartma içini sağlığın yerinde olduktan sonra neden olmasn kibatım 5 aralıkta, bakalım, çok moralim bozuldu
Aynen canım öyle yapayımVe yarın da değerlendir bence
İnşallah canım benim inşallah kızlar hepimiz içinOlsun tatlı telaşlar bunlar çok şükür bugünü gösterene sen içini ferah tut eğer o bebek dünyaya gelecekse Rabbim onu kıl ipinin ucunda bile bağlı olsa sana bağışlar
Doğru söylüyorsun. Bende hiç umursamazken ilk denemede hamile kaldım ve sonra kaybettim. Şimdi deli gibi istiyorum ama olmuyorhayırlısı böyle demek ki hala zamanı var
evet 5 ocak, kafa kalmadı artık)) inşallah hepimiz pozitivi görürürz5 Ocak mi demek istedin kuzu ? Dur ya hemen karartma içini sağlığın yerinde olduktan sonra neden olmasn ki
Bende yumurtlama 6ve7. Günü aşırı sol kasık ağrısı oldu sonra geçti o sırada göğüs ağrılarımda başladı hala var geçmedi dolgunluk yok ama kenarlardan itibaren ağrı var (ama bende adet öncesi olur o ağrılar)bı kaç gündür de adet ağrılarım var arada da rahimin alt tarafında sızı oluyor bir kaç kez oldu ateşimde sabitledi yüksek şuan bakalım büyük bir sabır ve dua ile bekliyorumİnşallah canım benim inşallah kızlar hepimiz içinSende var mı belirtiler?
Ooo daha var bekle kırmızıları görene kadar umut varevet 5 ocak, kafa kalmadı artık)) inşallah hepimiz pozitivi görürürz
Tamamdır 36.7 yazdım.. discard ne bilmiyorum ama :)Canım 36.7 yi yaz ilerde bugünü discard yaparız
çatlama iğnesiyle hamile kalanların hepsi 13-14 günde ögrenmiş, sabahdan formu inceliyorum, yapcak bir şey yok her şeyde vardır bir hayırOoo daha var bekle kırmızıları görene kadar umut var
Hayırlı olsunEvett, sabah ilk idrarla yaptım
İğne durumunu bilmiyorum ama yani gebelik sonuçta herkesin vücudu farklı seninki nasıl ilerleyecek bakalım olmazsa da diğer ay inşallah bitmiyor ya sonu değil ya herşey bizde nasıl olsa bu ay olmazsa diğer ay olur inşallahçatlama iğnesiyle hamile kalanların hepsi 13-14 günde ögrenmiş, sabahdan formu inceliyorum, yapcak bir şey yok her şeyde vardır bir hayır
inşallah canım, teşekkürler desteğin içinİğne durumunu bilmiyorum ama yani gebelik sonuçta herkesin vücudu farklı seninki nasıl ilerleyecek bakalım olmazsa da diğer ay inşallah bitmiyor ya sonu değil ya herşey bizde nasıl olsa bu ay olmazsa diğer ay olur inşallah
Rica ederim her zamaninşallah canım, teşekkürler desteğin için
Son halıyle de bu sekılde kızlar ben beklemeye geçiyorum artık oldu oldu olmadı nasıp, tablo ve ilişkilerde bu şekilde
umut varmı sevgili hamişlerim @Deepbluespozitifbiri @TASUU
ve ocak ayı arkadaşlarımfnd_50 @savascii melisaa93 trueliving_ @lavinya- bebekheyecani @Niqu
Eki Görüntüle 3183919