- 20 Haziran 2022
- 196
- 248
- 32
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.881
ıste senın yaptıgın zamanlar tam yumurtlama zamanı olabılır mı yumurtlama algıladım ben o dusuk ısıyı cunku devamında cızgının uste kalmıs atesın yuksek seyretmıs yanı 36.4 olan yumurtlama olabılr yanı tahmınıne gore gec yumurtlamıs olabılırsınBurda gördüm bu vücut ısısını o yüzden yumurtlamamın zamanı yapmadım, geç kalmıştım. Regl ağrılarım var ama tekrar test alıp yapmaya cesaretim yokreglim gelmezse eğer geç döllenme olmuş olabilir mi?
Ben de bu ay hamile olacağım diye kendimi o kadar çok ayarlamistim ki, hem burada gördüm bu kadar kolay olmadığını hem de tam olması gereken haftayı değerlendiremedik bir türlü sinirlerim bozuldu planladığım gibi gitmedi diyeBana da çok geliyor bu perilerböyle düşünüp yallah yallah diyeceğim artık. Geçen ay kendimi çok yıprattım çok ağladım bu ay artık böyle
askım regl nıye beklıyorusun senın bat tarıhın muhtemelen 6 ocak eger 22 23 olarak algılandıysa yumurtlaman
Canım benim ateşim bugün 0.4 derece artmış yöurtamama yakın diyebilir miyiz senceBeklemeye geç artık kuzum..bende öyleyim..nasipde ne varsa o olucak
Canım benim ateşim bugün 0.4 derece artmış yöurtamama yakın diyebilir miyiz senceAynen bugün de akıntının devamını gördüm sanırım yakın inşallah gecikmeden çatlar
Olabilir 2 kere yumrukladım o zaman ben çünkü ovülasyon testi yapmıştım o zamanlar 3 gün pik gördüm daha sonra yapamadım test kalmadı tüh keşke değerlendirseydimıste senın yaptıgın zamanlar tam yumurtlama zamanı olabılır mı yumurtlama algıladım ben o dusuk ısıyı cunku devamında cızgının uste kalmıs atesın yuksek seyretmıs yanı 36.4 olan yumurtlama olabılr yanı tahmınıne gore gec yumurtlamıs olabılırsın
Kuzum umut her zaman var bence olma ihtimali çok yüksekSon halıyle de bu sekılde kızlar ben beklemeye geçiyorum artık oldu oldu olmadı nasıp, tablo ve ilişkilerde bu şekilde
umut varmı sevgili hamişlerim @Deepblues @pozitifbiri @TASUU
ve ocak ayı arkadaşlarım @fnd_50savascii melisaa93 @trueliving_ @lavinya- bebekheyecani Niqu
Eki Görüntüle 3183919
Kuzum bu ateş ölçmesinden hiç anlayışım yok..yapmadım bileCanım benim ateşim bugün 0.4 derece artmış yöurtamama yakın diyebilir miyiz sence
Yaaa belli olmaz ama bat günü kaç gün geçtikten sonra da pozitif görenler varyok canım iğne yaptırdım iğnenin 13c günü test yaptım bembeyz zaten ben bu ayda elendim..
batım 5 aralıkta, bakalım, çok moralim bozulduYaaa belli olmaz ama bat günü kaç gün geçtikten sonra da pozitif görenler var
Yavrum hemen kırma umudunu ne durumlarda hamile kalanlar var bence gayet güzel gittinumudum bı tık kırık o aradakı bır gun bosluk ıcın ama nasıpte varsa ne ala <3
Benim ovulasyon 12. gün ama 13. gün ateş düşük seyir etti. Bazen bir anda yükselmez. Ama yükselişe geçmiş canım. İçin rahat olsunYok ya noluyor anlamadım ben.Dün akıntım geliyor gibi oldu. Ama bugünkü ateş hala düşük. Fırlar diye bekledim olmadı. Düzgün bir ovulasyon olmayacak bu ay galiba.Papatyamaviss @Deepblues @pozitifbiri @TASUU bebekheyecani @trkn0709 @imagination forever @Safransari savascii ve diğer kızlarım
Dün pikti dimi senin.Kızlar 3. Ovülasyon testim nasıl sizde durum ne dünden beri akıntım da Eki Görüntüle 3184078 devam ediyor
Canım 3 testini yan yana atKızlar 3. Ovülasyon testim nasıl sizde durum ne dünden beri akıntım da Eki Görüntüle 3184078 devam ediyor
Canım dün ve ondan önceki gün bu ikisi bugünü de biraz önce attım yorumla bakalımDün pikti dimi senin.
Yavrum çatlamış yumurtan. Bugünü sakın boş geçmeCanım dün ve ondan önceki gün bu ikisi bugünü de biraz önce attım yorumla bakalımEki Görüntüle 3184082
Doğru söylüyorsun. Bende hiç umursamazken ilk denemede hamile kaldım ve sonra kaybettim. Şimdi deli gibi istiyorum ama olmuyorBen de bu ay hamile olacağım diye kendimi o kadar çok ayarlamistim ki, hem burada gördüm bu kadar kolay olmadığını hem de tam olması gereken haftayı değerlendiremedik bir türlü sinirlerim bozuldu planladığım gibi gitmedi diyeama sonra düşündüm yani önümüzde bir sürü ay var, sağlıklı olsun da geleceği zaman gelsin modundayim. Sen de üzme kendini yıpratma stres de etkiliyor sonuçta bu durumu oluruna bıraktım hemen o ay hamile kaldım diye çok mesaj gördüm. En doğru zamanda sağlıklı şekilde gelsin inşallah minnoslarimiz