Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ıste senın yaptıgın zamanlar tam yumurtlama zamanı olabılır mı yumurtlama algıladım ben o dusuk ısıyı cunku devamında cızgının uste kalmıs atesın yuksek seyretmıs yanı 36.4 olan yumurtlama olabılr yanı tahmınıne gore gec yumurtlamıs olabılırsın

Bana da çok geliyor bu periler böyle düşünüp yallah yallah diyeceğim artık. Geçen ay kendimi çok yıprattım çok ağladım bu ay artık böyle
Ben de bu ay hamile olacağım diye kendimi o kadar çok ayarlamistim ki, hem burada gördüm bu kadar kolay olmadığını hem de tam olması gereken haftayı değerlendiremedik bir türlü sinirlerim bozuldu planladığım gibi gitmedi diye ama sonra düşündüm yani önümüzde bir sürü ay var, sağlıklı olsun da geleceği zaman gelsin modundayim. Sen de üzme kendini yıpratma stres de etkiliyor sonuçta bu durumu oluruna bıraktım hemen o ay hamile kaldım diye çok mesaj gördüm. En doğru zamanda sağlıklı şekilde gelsin inşallah minnoslarimiz

Olabilir 2 kere yumrukladım o zaman ben çünkü ovülasyon testi yapmıştım o zamanlar 3 gün pik gördüm daha sonra yapamadım test kalmadı tüh keşke değerlendirseydim

Doğru söylüyorsun. Bende hiç umursamazken ilk denemede hamile kaldım ve sonra kaybettim. Şimdi deli gibi istiyorum ama olmuyor hayırlısı böyle demek ki hala zamanı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…