-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.861
İğnenin 13. Günü bugün cnm. Adete de 5 gün varsen kaçıncı gündeydin canım yazdın mı hatırlayamadım bir yandan çalışıyorum kusura bakma kafam karışıyor arada
yumurtlama 23 22 sı ıse 3 ocaktan once cıkmaz zaten canıım mın 10 gun gecmelıFemometer'e ateş bilgilerimi girdim 23 Aralık'ta yumurtlama diyor ama 19 aralıktan 22 aralika kadar akıntım vardır hep hatta 22 Aralık'ta bayağı bı kasik ağrım oldu 23u mu 22si mi emin olamiyorum o yüzden. Belki yılbaşına güzel haberle girme ihtimalimiz olur diye 31'i deniyim dedim ama çıkmaz herhalde olsa da
Tamamdır o zaman ben regl bekliyorummyumurtlama 23 22 sı ıse 3 ocaktan once cıkmaz zaten canıım mın 10 gun gecmelı
Hahah böyle düşününce evet tüm test perileri kaybolduAynen kırmızları yedin hatta öyle düşün
umudum bı tık kırık o aradakı bır gun bosluk ıcın ama nasıpte varsa ne ala <3Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz artık
askım regl nıye beklıyorusun senın bat tarıhın muhtemelen 6 ocak eger 22 23 olarak algılandıysa yumurtlamanTamamdır o zaman ben regl bekliyorumm
Sabahlar olmasınZaten cuma haftasonuna bağlandıgı ıcın olma ollasılıgı yuksek
Bakalım pazartesi güzel bir sonuç alırsın İnşAllahİğnenin 13. Günü bugün cnm. Adete de 5 gün var
bence regelye dort gun var daha yumurtlamanı takıp ettınmı tabloya gore atese yanı 10.gündesin yarın yada sonrakı gun test tekrarla derım erken yapmıs olablırsınVücut ısısından anlayan var mı? Ben 29 günle 33 gün arası regl oluyorum 29. Güne göre 2 gün gecikmem var 33 e göre 2 günüm kaldı vücut ısım böyle seyrediyor acaba regli olacağım için mi böyle testlerim negatif çünkü
Bana da çok geliyor bu perilerHahah böyle düşününce evet tüm test perileri kayboldu
Beklemeye geç artık kuzum..bende öyleyim..nasipde ne varsa o olucakSon halıyle de bu sekılde kızlar ben beklemeye geçiyorum artık oldu oldu olmadı nasıp, tablo ve ilişkilerde bu şekilde
umut varmı sevgili hamişlerim @Deepbluespozitifbiri @TASUU
ve ocak ayı arkadaşlarım @fnd_50 @savasciimelisaa93 @trueliving_ @lavinya- @bebekheyecani Niqu
Eki Görüntüle 3183919
Burda gördüm bu vücut ısısını o yüzden yumurtlamamın zamanı yapmadım, geç kalmıştım. Regl ağrılarım var ama tekrar test alıp yapmaya cesaretim yokbence regelye dort gun var daha yumurtlamanı takıp ettınmı tabloya gore atese yanı 10.gündesin yarın yada sonrakı gun test tekrarla derım erken yapmıs olablırsın
Çok az koyulaşmış galiba canım bilmiyorum
Allah razı olsun cnm yazarım tabi buraya daa merak etme :)Bakalım pazartesi güzel bir sonuç alırsın İnşAllahDualarımda olacaksın beni de haberdar et olur mu
Bende demin test yaptım t nihayet koyukaşmaya başlamış eli kulağındarırAynen canın ben de akıntı takibimden biliyorum ama bu ay sabırsızlandım çok fazla
İnşallah kuzum ya bazen çok yorulduğumu hissediyorum sonra geri toparlanıyorum doğru söylüyorsun kademe kademe artmıştı seninki. İnşallah birkaç güne şekillenir
Sen bugünü degerlendir yine.Yok ya noluyor anlamadım ben.Dün akıntım geliyor gibi oldu. Ama bugünkü ateş hala düşük. Fırlar diye bekledim olmadı. Düzgün bir ovulasyon olmayacak bu ay galiba.Papatyamaviss @Deepblues pozitifbiri @TASUU @bebekheyecani @trkn0709 @imagination forever Safransari @savascii ve diğer kızlarım
Yumurtlamama söz konusu değil bence er ya da geç yumurtlayacaksın ama biz hep aynı zamanlamaya odaklandığımız için beklenti büyüyoYa aslında ben normalde geç yumurtluyordum 20 lerde ama Mfk kullandıktan sonra inanılmaz düzene girdi maksimum 18 de yumurtlar oldum. Sanırım bugün çatlayacak bugün de 18. Gün. İnşallah hayırlısı olur
Evett, sabah ilk idrarla yaptımMerhaba testi sabah ilk idrarla mı yaptınız?