Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yumurtlama 23 22 sı ıse 3 ocaktan once cıkmaz zaten canıım mın 10 gun gecmelı

Vücut ısısından anlayan var mı? Ben 29 günle 33 gün arası regl oluyorum 29. Güne göre 2 gün gecikmem var 33 e göre 2 günüm kaldı vücut ısım böyle seyrediyor acaba regli olacağım için mi böyle testlerim negatif çünkü

Eklentiler

• Screenshot_20221229_111711_periodtracker.pregnancy.ovulationtracker.jpg
    47,6 KB · Görüntüleme: 23
bence regelye dort gun var daha yumurtlamanı takıp ettınmı tabloya gore atese yanı 10.gündesin yarın yada sonrakı gun test tekrarla derım erken yapmıs olablırsın

bence regelye dort gun var daha yumurtlamanı takıp ettınmı tabloya gore atese yanı 10.gündesin yarın yada sonrakı gun test tekrarla derım erken yapmıs olablırsın
Burda gördüm bu vücut ısısını o yüzden yumurtlamamın zamanı yapmadım, geç kalmıştım. Regl ağrılarım var ama tekrar test alıp yapmaya cesaretim yok reglim gelmezse eğer geç döllenme olmuş olabilir mi?

Ya aslında ben normalde geç yumurtluyordum 20 lerde ama Mfk kullandıktan sonra inanılmaz düzene girdi maksimum 18 de yumurtlar oldum. Sanırım bugün çatlayacak bugün de 18. Gün. İnşallah hayırlısı olur
Yumurtlamama söz konusu değil bence er ya da geç yumurtlayacaksın ama biz hep aynı zamanlamaya odaklandığımız için beklenti büyüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…