Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Burda gördüm bu vücut ısısını o yüzden yumurtlamamın zamanı yapmadım, geç kalmıştım. Regl ağrılarım var ama tekrar test alıp yapmaya cesaretim yok 🥺 reglim gelmezse eğer geç döllenme olmuş olabilir mi?
ıste senın yaptıgın zamanlar tam yumurtlama zamanı olabılır mı yumurtlama algıladım ben o dusuk ısıyı cunku devamında cızgının uste kalmıs atesın yuksek seyretmıs yanı 36.4 olan yumurtlama olabılr yanı tahmınıne gore gec yumurtlamıs olabılırsın

Bana da çok geliyor bu periler😂 böyle düşünüp yallah yallah diyeceğim artık. Geçen ay kendimi çok yıprattım çok ağladım bu ay artık böyle
Ben de bu ay hamile olacağım diye kendimi o kadar çok ayarlamistim ki, hem burada gördüm bu kadar kolay olmadığını hem de tam olması gereken haftayı değerlendiremedik bir türlü sinirlerim bozuldu planladığım gibi gitmedi diye :KK43: ama sonra düşündüm yani önümüzde bir sürü ay var, sağlıklı olsun da geleceği zaman gelsin modundayim. Sen de üzme kendini yıpratma stres de etkiliyor sonuçta bu durumu oluruna bıraktım hemen o ay hamile kaldım diye çok mesaj gördüm. En doğru zamanda sağlıklı şekilde gelsin inşallah minnoslarimiz 🙏

ıste senın yaptıgın zamanlar tam yumurtlama zamanı olabılır mı yumurtlama algıladım ben o dusuk ısıyı cunku devamında cızgının uste kalmıs atesın yuksek seyretmıs yanı 36.4 olan yumurtlama olabılr yanı tahmınıne gore gec yumurtlamıs olabılırsın
Olabilir 2 kere yumrukladım o zaman ben çünkü ovülasyon testi yapmıştım o zamanlar 3 gün pik gördüm daha sonra yapamadım test kalmadı tüh keşke değerlendirseydim🥺

Kızlar 3. Ovülasyon testim nasıl sizde durum ne dünden beri akıntım da
2EA9AADB-FE79-495C-BB88-211478014C49.jpeg
devam ediyor ☺️

Ben de bu ay hamile olacağım diye kendimi o kadar çok ayarlamistim ki, hem burada gördüm bu kadar kolay olmadığını hem de tam olması gereken haftayı değerlendiremedik bir türlü sinirlerim bozuldu planladığım gibi gitmedi diye :KK43: ama sonra düşündüm yani önümüzde bir sürü ay var, sağlıklı olsun da geleceği zaman gelsin modundayim. Sen de üzme kendini yıpratma stres de etkiliyor sonuçta bu durumu oluruna bıraktım hemen o ay hamile kaldım diye çok mesaj gördüm. En doğru zamanda sağlıklı şekilde gelsin inşallah minnoslarimiz 🙏
Doğru söylüyorsun. Bende hiç umursamazken ilk denemede hamile kaldım ve sonra kaybettim. Şimdi deli gibi istiyorum ama olmuyor 😔 hayırlısı böyle demek ki hala zamanı var

X