- 19 Aralık 2021
- 2.091
- 2.666
- 32
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.661
Canım hastane klinik özel muayanehaneler de yapılıyor benim burda bı abla var evinde yapıyor ehil kişilere yaptırdığın sürece temiz steril olması yeterliNerde yapılıyor bu hacamat canım?
Ben de burada öğrendim canım çatlamayı kolaylaştırıyormusCanım havuç yumurtlama tetikliyor öylemi
İnşallah canım benim en kısa zamanda inşallahÇok sevindim canım darısı başıma
Dün oldu bugün olmayabilir yarın olur gibi canım inşallah Allahım hayırlısı ile nasip eder yaa çok sağ ol canım benim sen ne durumdasınOh çok şükür cnm gelsin çalışmalar
Dimi ya o farklı oluyor bence de :) aşko dün çalışma oldu büyük ihtimalle bugün boş yarın dolu olabilironları bosver sen heleeyok bebıs sperm kalıntısı degılır o daha degısık oluyor bence hadı gozun aydın calısmalar bol olsun
O zaman araştırayım ben canımCanım hastane klinik özel muayanehaneler de yapılıyor benim burda bı abla var evinde yapıyor ehil kişilere yaptırdığın sürece temiz steril olması yeterli
Ben hep öyle yapıyorum ama beni kocam bıkmıyor çok şükürBu ay değişik bir deneme yapacam regl bitsin hemen denemeler başlasın diyorum bir gün dolu bir gün boşadamı biktircam nasıl fikir
Bu testte cok yalancı cizgi çıkıyormuş canım çok gördüm topiklerdeKızlar BAT 2 Ocak. Testime bakın. Çok silik ama ilk 2 dakikada çıktı. Çizgi görünsün diye efekt ekledim.
Anladım canım. Yarın başka bir testle tekrarlarım artık. HayırlısıBu testte cok yalancı cizgi çıkıyormuş canım çok gördüm topiklerde
Bende bu ay öyle olsun dedim.Bu ay değişik bir deneme yapacam regl bitsin hemen denemeler başlasın diyorum bir gün dolu bir gün boşadamı biktircam nasıl fikir
Ben de burada öğrendim canım çatlamayı kolaylaştırıyormus
Bendede yalancı pozıtıf gosterdı kuzum hemde baayaaaa pozıtıff.bu markaya guvenme uzulmenı ıstemem sonraAnladım canım. Yarın başka bir testle tekrarlarım artık. Hayırlısı
Bende bu test yalancı çizgi göstermedi..İn şa Allah hamilesin kuzumKızlar BAT 2 Ocak. Testime bakın. Çok silik ama ilk 2 dakikada çıktı. Çizgi görünsün diye efekt ekledim.
İnşallah canım. Peki adetten kaç gün önce yapmıştın acaba?Bende bu test yalancı çizgi göstermedi..İn şa Allah hamilesin kuzum
Yumurtlama üstünden ne kdr gectıKızlar dün dedim ya size ağrılarım vardır..test yaptım silik çıkmadı..dün değerlendirdim iyikide..şimdi yaptım silik..bu ay bana ne oluyor
Çatlama ne zaman oldu? Hangi marka bir de buKızlar BAT 2 Ocak. Testime bakın. Çok silik ama ilk 2 dakikada çıktı. Çizgi görünsün diye efekt ekledim.