Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim regline kac gun vardi belki değerin yukselir üzülme lutfen

Biliyorum çok zor bir durum. Allah en Kısa zamanda nasip etsin sana. Ne zamandır deniyorsunuz? Adetine kaç gün var?

Kuzum üzülme.Dün bende eşime dedim yoruldum..ne olucak bunun sonu..zaten içimi döktüğüm bir tek eşim..çok istiyorum diyorum anne olmayı..onun okulunu yemeğini doğum gününü her şeyini düşünmüşüm..bakıyor bana üzülüyor ama yıprandım ne edeyim..seni çok anlıyorum..belkide 2 ayımı idrar enfeksiyonuyla uğraştım..hep bir şeyler çıktı.

Kızlar yarın kadin doguma gidicem başka bir hormon testi için gebelik testi istesemmi yumurtlamadan sonra 10 gün yarın yada beklesemmi
Bebiş beni dinlersen bekle yani yasamjs biri olarak söylüyorum stresten başka bir şey değil sağlıklı gebelik mi sağlıklı yükselecek mi sürekli kan ver takip et falan zor en azından değeri bilmeden beklersin daha az stres olur

Bende bebek düşünmeye başladığımdan beri sürekli mantarla uğraşıyorum…

Ah kuzucum üzme kendini diyeceğim klişe gelicek ama hepimiz hemen hemen aynı durumlari yaşıyoruz ben her ay enerjik başlar calismalara ayın sonuna doğru sıkılırdım vardır bunda bir hayır hani derler ya her şerrin içinde bir hayır vardır diye belki de sen tam hazır değilsin emin ol bunu zamanla daha iyi anlicaksin bebeğin bekletmez seni inşallah ama hep dua et ve asla stres yapıp üzme kendini rabbim bizden daha iyi bilir hayırlısını kiziyoruz üzülüyoruz neden şimdi değil sonra ama emin ol ki bilmediğimiz bir şer gizlidir belki şimdi olmasında en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı şekilde kavuş bebisine asla yalnız değilsin biz hep arkandayiz

Ah zaten duygusalım gözyaşlarımı tutamadım okurken inşallahhh

Mervenur277 canim senin yumurtlamadan sonra 7. - 8. Gün filan yerleşme döneminde kasıklarda ağrı oldu mu? Ben 7. Gündeyim de bugün ara ara kasıklarda ağrı sancı oluyor gibi. Yumurtalama ağrısı gibi ama değişik gibi de.

Aaah ah bizi biz anlarız sadece elbet bir gün bizlere de nasip olacak. Rabbim hayırla sağlıkla nasip etsin

Biliyorum çok zor bir durum. Allah en Kısa zamanda nasip etsin sana. Ne zamandır deniyorsunuz? Adetine kaç gün var?
Biz 5 aydır deniyoruz ondan öncesinde korunuyorduk sanıyordum ki hemen çocuk olacak hatta eşime 10 kere sorardım bak daha hazır değiliz damlamadı dimi içime gelmedi dimi ahahahha şimdi gülüyorum o hallerime bilsem böyle kolay olmadığını

Kuzum bende vajina ağzında sızlama gibi bir şey vardı kasik ağrısı da vardı ama çok güçlü değildi hafifti yani kendimi dinleyince fark ediyordum bel ağrısı ve karın da kasılma kramp oldu bende ama kişiden kişiye değişiyor elbet belirtiler inşallah senin tutmuştur bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…