Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çatlama ne zaman oldu? Hangi marka bir de bu
Yani 14 ve 15 aralıkta yumurtlama akıntısı geldi. Uygulamaya göre 18 Aralık yumurtlama. Net bilmiyorum. Ama o zamandan beri kasık ve bel ağrısı var. Kaset test negatifti. Buda comfort erken gebelik testi. Yani 2 dakikada belirdi o çizgi… hatalı olabilirmiki? Adetime de 4 gün var…

Yani 14 ve 15 aralıkta yumurtlama akıntısı geldi. Uygulamaya göre 18 Aralık yumurtlama. Net bilmiyorum. Ama o zamandan beri kasık ve bel ağrısı var. Kaset test negatifti. Buda comfort erken gebelik testi. Yani 2 dakikada belirdi o çizgi… hatalı olabilirmiki? Adetime de 4 gün var…
Ben daha bu ay ilk defa deniyorum onun için markaları bilmiyorum herkes sahte çizgi çıkartıyor yazmış ondan merak ettim bilgi toplamak için. İnş doğrudur çizgi hızlı çıkmış aslında

Eklentiler

• 4C15ED82-E285-473C-B3C3-8E7957C46EDF.jpeg
    4C15ED82-E285-473C-B3C3-8E7957C46EDF.jpeg
    42,4 KB · Görüntüleme: 46
Evet öyle nasip.en zor sınavımızı yaşamış ve kazanmışızdır İnşAllah 🤲🏻 Aslında bu zamanda bu yaşlar yeni evlenme yaşı bu şekilde düşünmemek gerekiyor. Kıyas bizi sadece mutsuz eder boşver. Herkesin hayatına kendine özel. Onlarında çocukları var Allah bağışlasın ama kim bilir ne sorunlarla mücadele ediyorlar
Aynen canım vardır rabbimn bildiği.

Bende bu ay adet bitiminden hemen sonra ki gün hacamat yaptırdım ve göbek deliğime sülük koydurdum ovu testi yaptım ve 7. gün çatlama gördüm şimdi beklemedeyim 🌼 araştırın mutlaka şifa niyetine ben her zaman hacamati yaptırıyordum sünnet noktalarıma hacamat yapan abla kuyruk sokumuna da yapalım kadın hastalıkları ve bebek isteyenler çok şifasını görüyor dedi oraya da yaptırdım sonra gobek deliğinden sülüğü söyledi çok şifası var özellikle bebek isteyenlere dedi onu da yaptırdım bakalım nasip 🤲
İnşallah rabbim emeklerinin karşılığını verir canım hayırlı haberlerini bekliyorum🌷 bende bugün 25 ocağa randevu aldım ilk muayane ediyormuş dil e mi ne bakıp hastalık teşhisi yapıyormuş sonrada hacamat için alacakmış bakalım hayırlısı

İyi akşamlar güzel anne adayları.Bu topike en heyecanlı ve enerjik giriş yapanlardan biriydim aslında ama son 1 saattir ağlıyorum ve kimseye dökemediğim içimi size dökmek istedim.Tam yumurtlama günümde grip olmam beni zaten çok üzmüştü ama yine de elimden geldiğince kendimi toparlayıp tüm değerlendirmeleri yaptık.Aradan bi hafta geçti bugün sabaha karşı beni uykumdan uyandıran bi ağrıyla kalktım inanılmaz bir karın ağrısı her şeyde olduğu gibi bunu da hamileliğe yormaya çalıştım ama yok duramıyorum yerimde böyle belirti mi olur günü zor geçirdim gittim acile hemen kan idrar testi.tabi doktordan rica edip araya beta hcg de sıkıştırdım sonuç tabiki negatif üstüne idrarımda kan varmış beni böyle uyutmayan ağrının sebebi buymuş.benim hayallerim ne zaman gerçek olucak ben ne zaman pozitif görücem o kadar mutsuzum ki gözyaşlarımı durduramıyorum

X