- 19 Mayıs 2020
- 991
- 2.246
- 32
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.641
HahahahahBu ay değişik bir deneme yapacam regl bitsin hemen denemeler başlasın diyorum bir gün dolu bir gün boşadamı biktircam nasıl fikir
acil şifalar diliyorum.Yani düşük sonrası hiç adet olmama gibi bir durumum olmamıştı geçen ay ve bu ay hep kahve rengi oldu. Acilde sonuçlar yüksek çıkınca ben ona yordum ama cumartesi kadın doğuma gidicem. 6 ay geçti hem düzene giremedim hem iyice sapıttı adet bakalım doktor yorumu ne olacak. Oda kandaki mikrop ile alakalı dermi başka bir sürprizle mi karşılaşırım görücem. Maydanoz sapı sanki duymuştum hiçte denemedim aslında denesem iyi olur. Bugün eski adetim gibi olduğumu görmek sevindirdi çünkü nerdeyse 2 aydır adet görmedim denebilir sadece leke gibi. Bende antibiyotik falan işe yaradı mikrop azaldı bende söküldüm demek diye düşünüyorum.
Ananem yapıyordu bunu. Ben küçüktüm tam hatırlamıyorum ama. Yere yatıyorsun sonra eliyle bişey yapıyordu masaj gibi. Sonra göbek deliğinden bastırıp yukarı doğru çekiyordu galiba. Zor bişey değildi hatırladığım. Ama bilen olması lazım.onu hiç bilmiorum bu cumartesi öğreneceğim aç karna sabah gel dedi su bile içme dedi 15 dk sürermiş sadece onu söyledi
merak ettim nasıl birşeymiş acabagöbek deliğine elini koyunca kalp atışı gibi birşey oluyor eğer yoksa göbek kaçmış veya düşmüş diyorlar ama hamileliğe engelmiş kalamazmışsın onu yerine getiriyorlar ondan sonra kesin hamile kalırsın dediler yaldır yaldır ne varsa deneyeceğim bu ay ki bir hemşire söyledi bu bilgiyi bana doğum alanında hemşireydi söyleyen kişi
aynı taktiğe başvuracağım bu ay havuç avokado stoğu da yaptım yumurtlama görür görmez her akşam yiyeceğim işte keçi boynuzu aldım eşime de bakalım gol olacak mı?Bu ay değişik bir deneme yapacam regl bitsin hemen denemeler başlasın diyorum bir gün dolu bir gün boşadamı biktircam nasıl fikir
Hadi bakalım inşallah nasıl yapcak merak ettim bana da yazonu hiç bilmiorum bu cumartesi öğreneceğim aç karna sabah gel dedi su bile içme dedi 15 dk sürermiş sadece onu söyledi
göbek yerinde mi diye bakarken de öyle baktı zaten yere yatırdı benimki yukardaymış işte aç karna yapılması lazımmış yerine getirme işleminin hamile kalmaya da engelmiş bakalım zararı olmaz ama yararı olur belki diye yaptıracağım eskiler biliyor yine ne biliyorsa bazen onların tecrübesine güvenmeyi tercih ediyorum.Ananem yapıyordu bunu. Ben küçüktüm tam hatırlamıyorum ama. Yere yatıyorsun sonra eliyle bişey yapıyordu masaj gibi. Sonra göbek deliğinden bastırıp yukarı doğru çekiyordu galiba. Zor bişey değildi hatırladığım. Ama bilen olması lazım.
yazarım mutlakaHadi bakalım inşallah nasıl yapcak merak ettim bana da yaz
onları bosver sen heleeElde benim çok test var artımedin orijinal sandığımız ama artımedin bizim t1 t2 li testimiz yok diyip sahip çıkmadığı testlerden
Gözümüz aydın olsun az önce lavaboda şeffaf uzayan akıntım gelmeye başladı bugün yarın çatlar yarın ateşe yansıyabilir aşkom.
Papatyamaviss bu sperm kalıntısı değildir herhalde değil mi artık her şeyden şüphe duymaya başladım. Ateş iyi ki varsın
Allah en kısa zamanda hayırlısıyla senide bebeğine kavuştursun canımCanım ben haziranda düşük yaptım sonrasında düzensiz adetler yaşadım 2 ay önce gittiğimde doktora ocaktan sonra gel yumurtlama takibi yapalım dedi ilk bunu yapıyorlar sonrasını bende bilmiyorum.
Adet olunca gidicem canım baksın herseye bi yol çizelim yoruluyo insan ovu. Testi strese sokuyo bide düzensizliğim olunca belli belirsiz bi yol çizer en azından doktorhikmet123 bence adetin 2. günü git ilk olarak hormon testi yapıyor adetin ikinci günü benim 9 ay oldu artık adet döneminde gel demişti ilk gittiğimde sonra yumurta takibi sonra eşinden bir kaç test istiyor hepsi normalse amh fsh bir kaç hormon var önemli spermde normalse rahim filmi diyor tüplere bakıyor onda da kötü birşey çıkmazsa istersen tedavi istersen 1 yıl doluncaya kadar doğal yollarla denemeye devam diyor.
Amin canım benim ❤acil şifalar diliyorum.
Allah en kısa zamanda hayırlısıyla senide bebeğine kavuştursun canımyani yapsın takip ben yıldım
Çok sevindim canım darısı başımaGözümüz aydın olsun az önce lavaboda şeffaf uzayan akıntım gelmeye başladı bugün yarın çatlar yarın ateşe yansıyabilir aşkom.
Papatyamaviss bu sperm kalıntısı değildir herhalde değil mi artık her şeyden şüphe duymaya başladım. Ateş iyi ki varsın
Kızlar peki çatlatma ignesini nasıl yapıcam ya havuçda yesem fayda edermiAdet olunca gidicem canım baksın herseye bi yol çizelim yoruluyo insan ovu. Testi strese sokuyo bide düzensizliğim olunca belli belirsiz bi yol çizer en azından doktor
Canım havuç yumurtlama tetikliyor öylemiDün üç bugün iki yedim az önce de şeffaf uzayan akıntıyı gördüm lavaboda şükür.
Sperm değildir herhalde dimi ya ateş belli eder artık bir iki güne :)
Nerde yapılıyor bu hacamat canım?Bende bu ay adet bitiminden hemen sonra ki gün hacamat yaptırdım ve göbek deliğime sülük koydurdum ovu testi yaptım ve 7. gün çatlama gördüm şimdi beklemedeyimaraştırın mutlaka şifa niyetine ben her zaman hacamati yaptırıyordum sünnet noktalarıma hacamat yapan abla kuyruk sokumuna da yapalım kadın hastalıkları ve bebek isteyenler çok şifasını görüyor dedi oraya da yaptırdım sonra gobek deliğinden sülüğü söyledi çok şifası var özellikle bebek isteyenlere dedi onu da yaptırdım bakalım nasip
Günde 2-3 yemek fayda ediyormuş canımKızlar peki çatlatma ignesini nasıl yapıcam ya havuçda yesem fayda edermi