Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
acil şifalar diliyorum.

onu hiç bilmiorum bu cumartesi öğreneceğim aç karna sabah gel dedi su bile içme dedi 15 dk sürermiş sadece onu söyledi
Ananem yapıyordu bunu. Ben küçüktüm tam hatırlamıyorum ama. Yere yatıyorsun sonra eliyle bişey yapıyordu masaj gibi. Sonra göbek deliğinden bastırıp yukarı doğru çekiyordu galiba. Zor bişey değildi hatırladığım. Ama bilen olması lazım.

merak ettim nasıl birşeymiş acaba

Bu ay değişik bir deneme yapacam regl bitsin hemen denemeler başlasın diyorum bir gün dolu bir gün boş adamı biktircam nasıl fikir
aynı taktiğe başvuracağım bu ay havuç avokado stoğu da yaptım yumurtlama görür görmez her akşam yiyeceğim işte keçi boynuzu aldım eşime de bakalım gol olacak mı?

göbek yerinde mi diye bakarken de öyle baktı zaten yere yatırdı benimki yukardaymış işte aç karna yapılması lazımmış yerine getirme işleminin hamile kalmaya da engelmiş bakalım zararı olmaz ama yararı olur belki diye yaptıracağım eskiler biliyor yine ne biliyorsa bazen onların tecrübesine güvenmeyi tercih ediyorum.

Oh çok şükür cnm gelsin çalışmalar

Canım ben haziranda düşük yaptım sonrasında düzensiz adetler yaşadım 2 ay önce gittiğimde doktora ocaktan sonra gel yumurtlama takibi yapalım dedi ilk bunu yapıyorlar sonrasını bende bilmiyorum.
Allah en kısa zamanda hayırlısıyla senide bebeğine kavuştursun canım yani yapsın takip ben yıldım

Adet olunca gidicem canım baksın herseye bi yol çizelim yoruluyo insan ovu. Testi strese sokuyo bide düzensizliğim olunca belli belirsiz bi yol çizer en azından doktor

Çok sevindim canım darısı başıma

Nerde yapılıyor bu hacamat canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…