- 30 Kasım 2022
- 1.138
- 408
- 35
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.681
Yani 14 ve 15 aralıkta yumurtlama akıntısı geldi. Uygulamaya göre 18 Aralık yumurtlama. Net bilmiyorum. Ama o zamandan beri kasık ve bel ağrısı var. Kaset test negatifti. Buda comfort erken gebelik testi. Yani 2 dakikada belirdi o çizgi… hatalı olabilirmiki? Adetime de 4 gün var…Çatlama ne zaman oldu? Hangi marka bir de bu
Ben daha bu ay ilk defa deniyorum onun için markaları bilmiyorum herkes sahte çizgi çıkartıyor yazmış ondan merak ettim bilgi toplamak için. İnş doğrudur çizgi hızlı çıkmış aslındaYani 14 ve 15 aralıkta yumurtlama akıntısı geldi. Uygulamaya göre 18 Aralık yumurtlama. Net bilmiyorum. Ama o zamandan beri kasık ve bel ağrısı var. Kaset test negatifti. Buda comfort erken gebelik testi. Yani 2 dakikada belirdi o çizgi… hatalı olabilirmiki? Adetime de 4 gün var…
Canım normal halini atsana bi.Efektler yanıltıcı malesefKızlar BAT 2 Ocak. Testime bakın. Çok silik ama ilk 2 dakikada çıktı. Çizgi görünsün diye efekt ekledim.
Cok iyimis fiyat yaHanımlar hepsıburada da ındırım var predictor 30 TLfnd_50 melisaa93 @bebekheyecani @savascii trueliving_
Niqu
Bu gün 6Yumurtlama üstünden ne kdr gectı
Gebelik testi hemen teslim oluyor mu acaba?Hanımlar hepsıburada da ındırım var predictor 30 TLfnd_50 melisaa93 @bebekheyecani @savascii trueliving_
Niqu
Bu normal hali cnmCanım normal halini atsana bi.Efektler yanıltıcı malesef
Bugünde değerlendir bence canımKızlar dün dedim ya size ağrılarım vardır..test yaptım silik çıkmadı..dün değerlendirdim iyikide..şimdi yaptım silik..bu ay bana ne oluyor
Anladım cnm… belirtlerimde var açıkçası.. bekleyip görecez artıkBen daha bu ay ilk defa deniyorum onun için markaları bilmiyorum herkes sahte çizgi çıkartıyor yazmış ondan merak ettim bilgi toplamak için. İnş doğrudur çizgi hızlı çıkmış aslında
İyiymiş fiyatı ama almıcam test..2 tane jeli alarken kadın göndermiş..geçen ay hep yaptım..olursada olucak diyorum..zaten üzülüyorum her ay sonuHanımlar hepsıburada da ındırım var predictor 30 TLfnd_50 melisaa93 @bebekheyecani @savascii trueliving_
Niqu
Yok kuzum ya dün valla zor değerlendirdim..ağrım bile olduBugünde değerlendir bence canım
Elimde 3 tane artımed 3 tane roll var bu ay idare edeyim gelecek aya da almama gerek kalmaz İnşAllahHanımlar hepsıburada da ındırım var predictor 30 TLfnd_50 melisaa93 @bebekheyecani @savascii trueliving_
Niqu
Adettden 3 gün önce gebe olduğumu göstermişti..ama adetim gecikince de neqatif gösteriyordu çünkü gebe diğildimİnşallah canım. Peki adetten kaç gün önce yapmıştın acaba?
Anladım cnm. HayırlısıAdettden 3 gün önce gebe olduğumu göstermişti..ama adetim gecikince de neqatif gösteriyordu çünkü gebe diğildim
Premium ile kargo bedava ne oluyor kanka çok tenks bu aradaHanımlar hepsıburada da ındırım var predictor 30 TLfnd_50 melisaa93 @bebekheyecani @savascii trueliving_
Niqu
Aynen canım biz elimizden geleni yapalımda gerisini Allah bilirHayırlısı canım.Aslında tüp bebek yapıb tutmayanlar var sonra doğal yolla hamile kalıyor..Kısmet işi bu
Erken gebelikte testinde mi gördün çizgiyi yoksa normal gebelik testi mi yaptın canım?9.gün çok çok hafif silik çizgi gördüm
Aynen canım vardır rabbimn bildiği.Evet öyle nasip.en zor sınavımızı yaşamış ve kazanmışızdır İnşAllahAslında bu zamanda bu yaşlar yeni evlenme yaşı bu şekilde düşünmemek gerekiyor. Kıyas bizi sadece mutsuz eder boşver. Herkesin hayatına kendine özel. Onlarında çocukları var Allah bağışlasın ama kim bilir ne sorunlarla mücadele ediyorlar
İnşallah rabbim emeklerinin karşılığını verir canım hayırlı haberlerini bekliyorumBende bu ay adet bitiminden hemen sonra ki gün hacamat yaptırdım ve göbek deliğime sülük koydurdum ovu testi yaptım ve 7. gün çatlama gördüm şimdi beklemedeyimaraştırın mutlaka şifa niyetine ben her zaman hacamati yaptırıyordum sünnet noktalarıma hacamat yapan abla kuyruk sokumuna da yapalım kadın hastalıkları ve bebek isteyenler çok şifasını görüyor dedi oraya da yaptırdım sonra gobek deliğinden sülüğü söyledi çok şifası var özellikle bebek isteyenlere dedi onu da yaptırdım bakalım nasip