Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de bi kere yaptırdım 3 ay önce falan. Ocakta tekrar yaptırmayı düşünüyorum. Başlı başına zaten pis kanın vücuttan çıkması şifa bence. Bildiğin kan pıhtısı yani. Şok oldum görünce.
Gerçekten öyle kuzum yaptır ihmal etme ve ehil kişilere yaptırin herkese yaptırmayın hiç bir problemi olmayan sağlıklı insanın bile yılda iki kez yatırması gerekiyor bir ilk bahar bir de son baharda çünkü pis kan vücuttan çıkamayınca zamanla kana damarlara sonra vücuda ondan sonra da hastalıklara sebep oluyor şifa olsun inşallah 🤍

Nasıl göbek düşüklüğü canım nasıl oluyor ki. Yok kuzu korkma hiç inan hiç bişey olmuyor
göbek deliğine elini koyunca kalp atışı gibi birşey oluyor eğer yoksa göbek kaçmış veya düşmüş diyorlar ama hamileliğe engelmiş kalamazmışsın onu yerine getiriyorlar ondan sonra kesin hamile kalırsın dediler yaldır yaldır ne varsa deneyeceğim bu ay ki bir hemşire söyledi bu bilgiyi bana doğum alanında hemşireydi söyleyen kişi

göbek deliğine elini koyunca kalp atışı gibi birşey oluyor eğer yoksa göbek kaçmış veya düşmüş diyorlar ama hamileliğe engelmiş kalamazmışsın onu yerine getiriyorlar ondan sonra kesin hamile kalırsın dediler yaldır yaldır ne varsa deneyeceğim bu ay ki bir hemşire söyledi bu bilgiyi bana doğum alanında hemşireydi söyleyen kişi
Eskiler de der bunu

Bencede biraz zaman geçince yapmalısın ☺️ Benimde silik çizgilere güvenim yok geçen ay hem innovita hem artımed silik çizgi gösterdi ama regl oldum. Üstelik artımedin ki orijinal olandandı
Bendede ovula negatif artimed silik ama dediğim gibi çok yaşadım şu silik çizgiyi o yüzden silik olsa bile baya bi pembe cikarsa inanırım 31aralik catlamadan sonraki 12 gün oluyor varsa çıkar yoksa da nasip 🥰 cumartesiye kaldi bizim test

Kızlar ben karar verdim adet olunca doktora gidicem 6 aydır düşünüyoruz ama yumurta falan görmüyorum testlerde bu durumda tedaviye başlar mı sizce ilk tedavi yöntemi nedir
Canım ben haziranda düşük yaptım sonrasında düzensiz adetler yaşadım 2 ay önce gittiğimde doktora ocaktan sonra gel yumurtlama takibi yapalım dedi ilk bunu yapıyorlar sonrasını bende bilmiyorum.

hikmet123 hikmet123 bence adetin 2. günü git ilk olarak hormon testi yapıyor adetin ikinci günü benim 9 ay oldu artık adet döneminde gel demişti ilk gittiğimde sonra yumurta takibi sonra eşinden bir kaç test istiyor hepsi normalse amh fsh bir kaç hormon var önemli spermde normalse rahim filmi diyor tüplere bakıyor onda da kötü birşey çıkmazsa istersen tedavi istersen 1 yıl doluncaya kadar doğal yollarla denemeye devam diyor.

Nasıl yerine getiriyorlarmis peki

mikroptan mı olmuş peki ateş falan maydanoz sapı iyi geliyor hem idrar sökücü hem de mikroba iyi geliyormuş.
Yani düşük sonrası hiç adet olmama gibi bir durumum olmamıştı geçen ay ve bu ay hep kahve rengi oldu. Acilde sonuçlar yüksek çıkınca ben ona yordum ama cumartesi kadın doğuma gidicem. 6 ay geçti hem düzene giremedim hem iyice sapıttı adet bakalım doktor yorumu ne olacak. Oda kandaki mikrop ile alakalı dermi başka bir sürprizle mi karşılaşırım görücem. Maydanoz sapı sanki duymuştum hiçte denemedim aslında denesem iyi olur. Bugün eski adetim gibi olduğumu görmek sevindirdi çünkü nerdeyse 2 aydır adet görmedim denebilir sadece leke gibi. Bende antibiyotik falan işe yaradı mikrop azaldı bende söküldüm demek diye düşünüyorum. 🤷🏼‍♀️

X