Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar bende geldim maalsef :KK43: Sat Bat henüz belli değil. Bugün leke geldi ama bir kaç gün sonra başlıyor. O zaman yazarım satı batı. Her türlü ocak;( 23ü de gördük yarabbim
Selamlar ben 19 aralıkta 2.aşılamam oldu ama kasık ağrım çok oldu bir kaç gun sonra belim agrıdı 2 gun iki gundur sancım oluyr bide gaz cok oluyor sizce gebemiym

Selam kızlar benim ilk aşılamam tutmadı 19 aralıkta2.aşılmam oldu polikistik var bnde iki tane yumurta buyumuştu aşılamamın 2 .gunu kasık ağrım oluştu sonra belim agrıdı bugunde baş ağrım oldu ama akıntım oluyr progestan kullanıyrm gögüsümde ağrıda var sizce gebemiym

Canim gecen ayda bana oyle gebelikte içilmeyen bir ilaç yazdı doktor ben gebelik testide istedim negatif çıktı yinede ya varsa diye içemedim ama dr bana dediki ya hep ya hiç kuralı vardır yani eğer zarar verirse zaten tutunmaz vermezse de gebelik oluşur dedi bana doktorun dediği bu ama oğluma hamileyken zature oldum ve hamileligim kesinde 5 6 hastalıktım ilaclari mecburen ictim oğlum gayet sağlıklı 4.5 yasinda senin sağlığın daha önemli suan hakkında hayırlısı olsun inşallah
Maşallah sağlıklı ömürler dilerim oğlunuza
Söyledikleriniz biraz içimi rahatlattı
İlaçlara başladım mecburen bugün çünkü öksürük ve ateşim dayanılmaz bir halde
İnşallah şifa olur , bebiş işi de kader kısmet nasip..

Rüyamda tets yapiyorum innovitanin gebelik testini iki tane kuzenim var yanımda (ikiside şuan hamile:) teste bakmaya korkuyorum bı açtım kıpkırmızı kuzenim diyor ki işte bu ya bak çift çizgi falan seviniyoruz ay nasıl mutlu oluyorum ama nasıl diyorum ki durun birde kaset test yapayım oda öyle kırmızı çıkıyor ❤️ rüyam tersine çıkmaz dimi 🥹🥹 bat yaklaştıkça ben 😅😅

Rüyamda tets yapiyorum innovitanin gebelik testini iki tane kuzenim var yanımda (ikiside şuan hamile:) teste bakmaya korkuyorum bı açtım kıpkırmızı kuzenim diyor ki işte bu ya bak çift çizgi falan seviniyoruz ay nasıl mutlu oluyorum ama nasıl diyorum ki durun birde kaset test yapayım oda öyle kırmızı çıkıyor ❤️ rüyam tersine çıkmaz dimi 🥹🥹 bat yaklaştıkça ben 😅😅
Psikolojimiz iyice yerlerde 😂 haberci rüyadır inşallah gerçek olurrr 🥹🙏

X