- 19 Mayıs 2020
- 991
- 2.246
- 32
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.301
Sağol kuzum..ama bu kadar erken döllenmez..sadece 2 defa yumurtluyorum demek..Çok isterim bu ay o sevinci yaşamanıDualarımdasınız hepiniz
Negatif sonuçlar görmek bu duyguya itiyor arada bende de umutlar kırılıyor gibi oluyor ama oradan hızla uzaklaşıyorum. Kullan bakalım umudu kestim dersin hoop hamile kalmışsın. Üzerine çok gitmeklede hata yapıyoruz ama çok istiyoruz. Nasıl baş edicez bu karmaşa içinde bazen bende çıkmaza giriyorum. Duygularım karmakarışık bu sıra benimde.İnşallah canım hevesim mi kırıldı ne oldu anlamadım bazen hiç istemiyorum gibi hissediyorum kendimi içime sıkıntı gelşyor sonrada deli gibi isterken buluyorum kendimi adetimin 3. Günü domtora gittim bugğn klomen verdi canım
Ben de ilk gittiğim doktorda her şeyi anlatmıştım sakin ol dedi bu kadar bilmek de iyi değil dediSen ne dıyorsun kuzucum dr a tek tek anlattım gosterdım butun herseyı (ovu testlerı .beta testlerı,progestron,ılıskı takvımı vs vs )herseyı yaptım bu ay neden olmadı bır sorunmu var dedım.Tüm vucut fızyololojısını dökümante etmişsin sakin ol bunlar cok normal dedıgercekten master yaptık yanıı tobe tobe yaa
Yumurtlamadan kac gun gexti axaba ?İşte ben boşunami yaptım..ciddi ciddi ağrılarım var..ben ağrıyı adetliyken bile yaşamayan insanım
23 yumurtlama gördüm 24 çatladıYumurtlamadan kac gun gexti axaba ?
Bencede bilmemek en iyisi millet regli tarihini bile bilmiyor nasil ya diyorum ne zaman olduğunu bilmezsin bilmem diyo iste bebek 6 7 haftalikken öğreniyorlar iste bizde çatlama üzerinden gun sayalımBen de ilk gittiğim doktorda her şeyi anlatmıştım sakin ol dedi bu kadar bilmek de iyi değil dedi
Regl tarihimi ben de kestiremiyorum çünkü çok düzenli değil yumurtlamamın üstüne 14 ekleyince regl tarihim çıkıyor öyle biliyorum :)Bencede bilmemek en iyisi millet regli tarihini bile bilmiyor nasil ya diyorum ne zaman olduğunu bilmezsin bilmem diyo iste bebek 6 7 haftalikken öğreniyorlar iste bizde çatlama üzerinden gun sayalım
Kızlar selam, 30unda adet olcam. Olsam bi dert olmasam bi dert cünkü pcos var ahahahsh olsam da sevinirim yani ona. Allah hayırlısınj versin. Sanki adet hissi var gibi akıntılarım da kesildi. 2 gün önce test yaptım negatif, gebelik pek umudum yok. İnşallah adet olurum zamanında da yeni döneme bomba gibi başlarımadetin kaçıncı günü
Uzerinden cok gectiyse gebelikte olabilir diyecektim23 yumurtlama gördüm 24 çatladı
Adetin kaçıncı günü yumurtlıyorsun acaba. bende de var pcoKızlar selam, 30unda adet olcam. Olsam bi dert olmasam bi dert cünkü pcos var ahahahsh olsam da sevinirim yani ona. Allah hayırlısınj versin. Sanki adet hissi var gibi akıntılarım da kesildi. 2 gün önce test yaptım negatif, gebelik pek umudum yok. İnşallah adet olurum zamanında da yeni döneme bomba gibi başlarım
Aynı durumdayız ama ben hiçbi zaman şu gün adet olcam diyemiyorum bak sen en azından diyorsun canımKızlar selam, 30unda adet olcam. Olsam bi dert olmasam bi dert cünkü pcos var ahahahsh olsam da sevinirim yani ona. Allah hayırlısınj versin. Sanki adet hissi var gibi akıntılarım da kesildi. 2 gün önce test yaptım negatif, gebelik pek umudum yok. İnşallah adet olurum zamanında da yeni döneme bomba gibi başlarım
Aynıyız belirtileriniz var mı ?23 yumurtlama gördüm 24 çatladı
Çok gecmemişki bu kadar erken döllenme olmazkiUzerinden cok gectiyse gebelikte olabilir diyecektim
Dediğim gibi belim çok ağrıyor ve kasık..bu gün değerlendiricem test çokta silik göstermediAynıyız belirtileriniz var mı ?
Cahillik mutluluk dedikleri bu olsa gerekBencede bilmemek en iyisi millet regli tarihini bile bilmiyor nasil ya diyorum ne zaman olduğunu bilmezsin bilmem diyo iste bebek 6 7 haftalikken öğreniyorlar iste bizde çatlama üzerinden gun sayalım
İlk defa ovulasyon testi denedim bu ay 12.günde koyulaştı testim ama kopkoyu olmadı. Onu varsayarsak 12.gün oldu bu ayAdetin kaçıncı günü yumurtlıyorsun acaba. bende de var pco
Başınız sağolsun çok üzüldüm beelirtiniz neydi benimde karnımın içinde bı acı var sanki bişey sıkışmış gibiÇok yakındık artık tüm kıyafetlerini ütülemiştim valizimizi hazırlamıştım ama nasip olmadıplasenta dekolmanı geçirdim oksijensiz kaldığı için kalbi durdu