Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Negatif sonuçlar görmek bu duyguya itiyor arada bende de umutlar kırılıyor gibi oluyor ama oradan hızla uzaklaşıyorum. Kullan bakalım umudu kestim dersin hoop hamile kalmışsın. Üzerine çok gitmeklede hata yapıyoruz ama çok istiyoruz. Nasıl baş edicez bu karmaşa içinde bazen bende çıkmaza giriyorum. Duygularım karmakarışık bu sıra benimde. Allahım çokta aratmadan nasip etsin inşallah hepimize.

Ben de ilk gittiğim doktorda her şeyi anlatmıştım sakin ol dedi bu kadar bilmek de iyi değil dedi

Kızlar selam, 30unda adet olcam. Olsam bi dert olmasam bi dert cünkü pcos var ahahahsh olsam da sevinirim yani ona. Allah hayırlısınj versin. Sanki adet hissi var gibi akıntılarım da kesildi. 2 gün önce test yaptım negatif, gebelik pek umudum yok. İnşallah adet olurum zamanında da yeni döneme bomba gibi başlarım

Ben de ilk gittiğim doktorda her şeyi anlatmıştım sakin ol dedi bu kadar bilmek de iyi değil dedi
Bencede bilmemek en iyisi millet regli tarihini bile bilmiyor nasil ya diyorum ne zaman olduğunu bilmezsin bilmem diyo iste bebek 6 7 haftalikken öğreniyorlar iste bizde çatlama üzerinden gun sayalım

Bencede bilmemek en iyisi millet regli tarihini bile bilmiyor nasil ya diyorum ne zaman olduğunu bilmezsin bilmem diyo iste bebek 6 7 haftalikken öğreniyorlar iste bizde çatlama üzerinden gun sayalım
Regl tarihimi ben de kestiremiyorum çünkü çok düzenli değil yumurtlamamın üstüne 14 ekleyince regl tarihim çıkıyor öyle biliyorum :)

Adetin kaçıncı günü yumurtlıyorsun acaba. bende de var pco

Aynı durumdayız ama ben hiçbi zaman şu gün adet olcam diyemiyorum bak sen en azından diyorsun canım

Çok yakındık artık tüm kıyafetlerini ütülemiştim valizimizi hazırlamıştım ama nasip olmadı plasenta dekolmanı geçirdim oksijensiz kaldığı için kalbi durdu
Başınız sağolsun çok üzüldüm beelirtiniz neydi benimde karnımın içinde bı acı var sanki bişey sıkışmış gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…