- 8 Haziran 2022
- 740
- 1.770
- 32
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.261
Ayy hoşbuldum canım benimGeçmiş olsun kuzum hoşgeldin sefalar getirdin bebiş haberleri verdigin günü görmek nasip olsun inşallah
İnşallah canım hevesim mi kırıldı ne oldu anlamadım bazen hiç istemiyorum gibi hissediyorum kendimi içime sıkıntı gelşyor sonrada deli gibi isterken buluyorum kendimi adetimin 3. Günü domtora gittim bugğn klomen verdi canımAyy hoşbuldum canım benimçok teşekkür ederim. Aminnn inşallah çok istiyorum artık bağıra bağıra ilan etmeyi bende hamileyim diye. İnşallah seninde bu ay son ayın olsunda göbek yarıştıralım şuralarda artık bizde. ❤
hayırlısı olsun İnşAllahBen bir tek kendimi düşünmüyorum..cocuğu düşünüyorum 44 yapıb..50 yaşdada çocuğun 6 yaşı oluyor..eskisi gibi sabırlı olamıyorsun..ben mesela olamam
Ben Nisan ayında tüp bebege hazırlandım haziranda üç sene sonra hamile kaldım doğal yolla ama dış gebelik oldu .Oldu mu peki gebelik.Bide pco varmı Sizde de
Bu behsettiklerim 3 4 sene önce gerçekleşti. Vakti zamanı gelince bize de nasip olacak İnşAllahEskiler yapmış ama canım bşz yapamıyoz işte bende 35 yaşındayım ugraşıyorum 8 aydır bu sefer doktorum klomen verdi bakalım
Aşkım sorma ya çok keyfim yok bu aralar hem iş çok yoğun hem de bu regli gecikmesiydi bebek hazırlığıydı beni çok strese soktu saldım yani bu aralar yaGünaydın bebişim bi geliyorsun bi kayboluyosun sen napyosun asıl
Kızlar akılsızlık edip sabredemeyip gidip kan verdim ve doğal olarak adete 7 gün kala olduğu için 0.1 çıktı. Gecikirse gidip kan vericem
Sabırsız biri olduğum için bile bile gidip verdim moralim bozulmadı değilKizlar size en güzel önerim bir hafta gecikmeden kan vermeyin ben verdim çok pişmanımaz mı çok mu diye düşünüyorsunuz sürekli iki üç günde bir gidip kan vermeniz gerekiyor takip için zaten ultrasonda da görünmüyor biraz daha bekleyin en iyisi
2 ocağa göre yarın 5 gün ama sanırım yumurtlamaya göre 31 aralıkta Olurum zaten genelde 2 3 gün önce oluyorum dongum 28 ama her ay ayni olmuyor 26 olduğu da oluyor yumurtlamam bazı aylar 2 gün önce oluyo6 gün var sanırım sabredebiliyorsan bence 4 gün kala falan yapsan daha iyi olur en azından daha net bir çizgi görürsün varsada
Aminhayırlısı olsun İnşAllahAma o yaşta da yine nasip olursa seve seve gösteririz o sabrı
Kuzum bende oğlumda düşük değerle öğrendim ama asla gidip 2 gunde bir olcturmedim hic gerek yok cidden 11 gün sonra bidaha olcturdum oda zature geçirdiğim için tedavi amaçlı bakıldı yoksa yine gitmeyecektim çünkü olacağı varsa oluyor ben ilk hamileligimde ilk kan değerim 3 bin kusurdu nasip olmadı oğlumda 45 ile öğrendim suan 4.5 yasinda nasip hersey o yüzden kendine sitres yapma bekle birazcıkKizlar size en güzel önerim bir hafta gecikmeden kan vermeyin ben verdim çok pişmanımaz mı çok mu diye düşünüyorsunuz sürekli iki üç günde bir gidip kan vermeniz gerekiyor takip için zaten ultrasonda da görünmüyor biraz daha bekleyin en iyisi
Boşver aşkım bazen akışına bırakmak en iyisi...Aşkım sorma ya çok keyfim yok bu aralar hem iş çok yoğun hem de bu regli gecikmesiydi bebek hazırlığıydı beni çok strese soktu saldım yani bu aralar yane regl var ne başka şey…
Hayırlısı kuzum testlerini gördüm..yeni deniyorsun çok bekletmeden bebişin gelirBoşver aşkım bazen akışına bırakmak en iyisi...
Canım yaptın mı testbebekheyecani
Kuzum sen zaten yumurtlamayı gördün bida niye yaptın kiOvu testi yaptım yumurtlama değilen bir şey yok
Aahhhh amin inşallah yaCanım benim evet umarım senin de güzel haberlerini alırızzz birkaç güneSen nasılsın var mı belirtiler hisler? Kişiden kişiye çok değişiyor anladığım kadarıyla. Benim bugün gözlerim yandı sürekli, başımda yoğunluk vardı gün boyu öyle olunca dayanamayıp yaptım eve gelince. Koyulaşmasını bekleyip yarın kan veririm belki bakalım