Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum sen zaten yumurtlamayı gördün bida niye yaptın ki
Çok ağrim var..ilk defa bu dönemlerde kasık bel ağrım oluyor..zaten o kadarda silik göstermedi..yarın yine yapayım

Eklentiler

• IMG20221227210117.jpg
    IMG20221227210117.jpg
    103,7 KB · Görüntüleme: 74
Kuzum bende oğlumda düşük değerle öğrendim ama asla gidip 2 gunde bir olcturmedim hic gerek yok cidden 11 gün sonra bidaha olcturdum oda zature geçirdiğim için tedavi amaçlı bakıldı yoksa yine gitmeyecektim çünkü olacağı varsa oluyor ben ilk hamileligimde ilk kan değerim 3 bin kusurdu nasip olmadı oğlumda 45 ile öğrendim suan 4.5 yasinda nasip hersey o yüzden kendine sitres yapma bekle birazcık 🌸
Stres yapmanak önemli doğru diyorsun kuzum ablam da adeti bir hafta geçmesine rağmen 17 ile öğrenmiş geç döllenme olmuş onun galiba doktorum takip edelim dediği için takip ediyorum aslında insan bir de merak da ediyor yine de

Stres yapmanak önemli doğru diyorsun kuzum ablam da adeti bir hafta geçmesine rağmen 17 ile öğrenmiş geç döllenme olmuş onun galiba doktorum takip edelim dediği için takip ediyorum aslında insan bir de merak da ediyor yine de
Evet doğru ilk olunca hele ama dediğim gibi senide strese sokuyor iste üzülüyorsun ister istemez belkide doktor takip etmek istediyse bile en azindan 2 gün değil 4 gün sonra ver çıkan değer doktorun istediği gibiyse dahada vermezsin 🥰

Evet doğru ilk olunca hele ama dediğim gibi senide strese sokuyor iste üzülüyorsun ister istemez belkide doktor takip etmek istediyse bile en azindan 2 gün değil 4 gün sonra ver çıkan değer doktorun istediği gibiyse dahada vermezsin 🥰
Bende öyle düşündüm aşkım ama sağlık ocağında vereceğim için Perşembe versem üç gün sonra oluyor cuma cikicak 4 gün sonrası cuma oluyor e o zaman da versem anca pazartesi çıkar geçen hafta öyle yaptım zaman gecmedi 😂😂pazartesi zaten doktorum bekliyor o da ondan sonra gerek görür mü görmez mi bilemiyorum

Ben Nisan ayında tüp bebege hazırlandım haziranda üç sene sonra hamile kaldım doğal yolla ama dış gebelik oldu .
Ben bu kullandığım şeylerin etkisi olduğunu düşünüyorum çünkü çok dikkat etmiştim..
Üç ay korunduk Kasım'da tüp bebeğe başladık şuan transfer bekliyorum 💕
Hayır pco yok
Çok güzel.bende deneyeceğim omepa yı.benim kaliteli yumurta yok sanırım pco dan dolayı.rgzersiz yapıyorum ama bilmiyorum olmuyor 6 aydır

X