- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.281
Miratech canımHmm ben pek göremedim. Ama ekran da zorluk çekiyorum canım görmekte. Erken gebelik testinin markası ne peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Miratech canımHmm ben pek göremedim. Ama ekran da zorluk çekiyorum canım görmekte. Erken gebelik testinin markası ne peki
Çok ağrim var..ilk defa bu dönemlerde kasık bel ağrım oluyor..zaten o kadarda silik göstermedi..yarın yine yapayımKuzum sen zaten yumurtlamayı gördün bida niye yaptın ki
Bende sabirsizim ondan vermistim de artık kendimize söz gecirme zamanı geldiSabırsız biri olduğum için bile bile gidip verdim moralim bozulmadı değil
Kuzum sanki bidahamı yumurtlama oluyor ya baya koyu çıkmış valla pik değil ama pike çok yakınÇok ağrim var..ilk defa bu dönemlerde kasık bel ağrım oluyor..zaten o kadarda silik göstermedi..yarın yine yapayım
Stres yapmanak önemli doğru diyorsun kuzum ablam da adeti bir hafta geçmesine rağmen 17 ile öğrenmiş geç döllenme olmuş onun galiba doktorum takip edelim dediği için takip ediyorum aslında insan bir de merak da ediyor yine deKuzum bende oğlumda düşük değerle öğrendim ama asla gidip 2 gunde bir olcturmedim hic gerek yok cidden 11 gün sonra bidaha olcturdum oda zature geçirdiğim için tedavi amaçlı bakıldı yoksa yine gitmeyecektim çünkü olacağı varsa oluyor ben ilk hamileligimde ilk kan değerim 3 bin kusurdu nasip olmadı oğlumda 45 ile öğrendim suan 4.5 yasinda nasip hersey o yüzden kendine sitres yapma bekle birazcık
İşte ben boşunami yaptım..ciddi ciddi ağrılarım var..ben ağrıyı adetliyken bile yaşamayan insanımKuzum sanki bidahamı yumurtlama oluyor ya baya koyu çıkmış valla pik değil ama pike çok yakın
Lh testinin koyulaşması bence umut verici ama üzülmeni istemiyorum canım.İnşAllah hayırlısıyla gebeliktendirÇok ağrim var..ilk defa bu dönemlerde kasık bel ağrım oluyor..zaten o kadarda silik göstermedi..yarın yine yapayım
Yaa hiç bunu düşünemedim..Amin canım Allah duamızı kabul ederLh testinin koyulaşması bence umut verici ama üzülmeni istemiyorum canım.İnşAllah hayırlısıyla gebeliktendir
Dualarını eksik etme bizden hamişlerin duası kabul olurbebekheyecani bebiş sen ne zamandır deniyorsun en kısa zamanda görürüz inşallah seninde pozitif testini
Hepinize dua ediyorum bebişim sizde asla umudunuzu kesmeyin sizde sürekli dua edin rabbim hayırlısını bilir en güzel zamanda nasıl eder inşallahDualarını eksik etme bizden hamişlerin duası kabul olur
Evet doğru ilk olunca hele ama dediğim gibi senide strese sokuyor iste üzülüyorsun ister istemez belkide doktor takip etmek istediyse bile en azindan 2 gün değil 4 gün sonra ver çıkan değer doktorun istediği gibiyse dahada vermezsinStres yapmanak önemli doğru diyorsun kuzum ablam da adeti bir hafta geçmesine rağmen 17 ile öğrenmiş geç döllenme olmuş onun galiba doktorum takip edelim dediği için takip ediyorum aslında insan bir de merak da ediyor yine de
Bende öyle düşündüm aşkım ama sağlık ocağında vereceğim için Perşembe versem üç gün sonra oluyor cuma cikicak 4 gün sonrası cuma oluyor e o zaman da versem anca pazartesi çıkar geçen hafta öyle yaptım zaman gecmedi pazartesi zaten doktorum bekliyor o da ondan sonra gerek görür mü görmez mi bilemiyorumEvet doğru ilk olunca hele ama dediğim gibi senide strese sokuyor iste üzülüyorsun ister istemez belkide doktor takip etmek istediyse bile en azindan 2 gün değil 4 gün sonra ver çıkan değer doktorun istediği gibiyse dahada vermezsin
Gebelik testi
Çok güzel.bende deneyeceğim omepa yı.benim kaliteli yumurta yok sanırım pco dan dolayı.rgzersiz yapıyorum ama bilmiyorum olmuyor 6 aydırBen Nisan ayında tüp bebege hazırlandım haziranda üç sene sonra hamile kaldım doğal yolla ama dış gebelik oldu .
Ben bu kullandığım şeylerin etkisi olduğunu düşünüyorum çünkü çok dikkat etmiştim..
Üç ay korunduk Kasım'da tüp bebeğe başladık şuan transfer bekliyorum
Hayır pco yok
Kız saçmalama deli bazen ayda 2 kere yumurtlama olur bu çok çok büyük bir şans daha ne istiyorsun bunuda takip et değerlendirİşte ben boşunami yaptım..ciddi ciddi ağrılarım var..ben ağrıyı adetliyken bile yaşamayan insanım
Aynen bu gün değerlendiricem zatenKız saçmalama deli bazen ayda 2 kere yumurtlama olur bu çok çok büyük bir şans daha ne istiyorsun bunuda takip et değerlendir
Attığınız gol olsun inşallahAynen bu gün değerlendiricem zaten
Çok isterim bu ay o sevinci yaşamanı Dualarımdasınız hepinizYaa hiç bunu düşünemedim..Amin canım Allah duamızı kabul eder
Yaaaa canım benimmm çok sevindim masallahhh hiç belirtin yok muydu benimde belirtim yok üzülüyordum darısı başıma olsunEki Görüntüle 3182597 adetim 2 gün gecikti hic bir belirti görmüyorum diye uzuluyodum bugun yapayım dedim simdi çizgi daha belirgin