Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa aynen benimki de öyle diyor ki anne karnından bebek ne zaman gelecek kardeşlerim artık gelsin sıkıldım diyo diyorum ki oğlum erkek mi gelecek kız kardeş mi sence diyorum bir tane erkek bir tane de kız gelecek diyor iki tane gelecek diyor hahahahhhaah çocuk ikiz istiyor bir taneyi bulduk ikiz kaldı masum çocuklar ya Allahım onları bekletmez inşallah canım benim

Kızlar bende bu ay jel sipariş edeyim diyorum trendyolda prefert var birde bir gebenin günlüğü hesabının jeli var sizce hangisini alayım trendyolda olanın yorumlarıda güzel
Canım ben bir gebenin günlüğünden aldım memnunum bu ay kullandım. Ama diğeriyle ilgili bilgim yok açıkçası

Rabbim ikiz nasip etsin o zaman sana inşallah bende ikiz olsa çok mutlu olurum ama genlerimizde hiç yok.

Kızlar bu ay yumurtlamayı değerlendiremedim yumurtlama dan bir gün önce ilişki oldu tutarmı acaba
Belli olmaz kuzu spermler vücutta
Kızlar bu ay yumurtlamayı değerlendiremedim yumurtlama dan bir gün önce ilişki oldu tutarmı acaba
Belli olmaz kuzu spermler vücutta 48 ile 72 saat arasında canlı kalabiliyor umut her zaman var

Rabbim ikiz nasip etsin o zaman sana inşallah bende ikiz olsa çok mutlu olurum ama genlerimizde hiç yok.
Yaaa valla amin zor olur ama güzel olur ya sağ ol canım benim rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah eşimin dayısının ikizleri var hatta eşimin abisinin de çocukları ikizdi biri maalesef anne karnında gelişemeden düştü, benim anne tarafında da var yeğenlerinde, olur mu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…