- 13 Ekim 2022
- 4.448
- 6.039
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #3.901
Yaa aynen benimki de öyle diyor ki anne karnından bebek ne zaman gelecek kardeşlerim artık gelsin sıkıldım diyoSanırım ikinci çocuk isteyenlerin psikolojisi hep aynı evet zor olur ama o kardes sevgisi bagibunu düşününce kalbim pırpır ediyor oğlum onceden istemezdi ama simdi surekli 2 tane kız kardeş istiyorum diyo bugun anne bebek var orda dedi karnıma başını koyup sevdi yani bunları nerden biliyorlar bilmiyorum ama insan bi tuhaf oluyo
Evet kuzu işaretliYok yavrum sanmıyorumyarın tekrar kontrol ederiz. Bi şeye baksana ateş girdiğin yer var ya orda dıscard diye seçenek var işaretli mi
Valla idrak edemedim onu o an bide heyecanlandım ateş ölçcem diye rüyamda gördüm bı ara uyuyamadım sanki sınava girecekCanıkom 25 te ölçtün daha bir günlük ölçümün var orda o yüzden
Kaldır bebeğim onuEvet kuzu işaretli
Trendyoldan gynoseed jel sipariş ettim. Tavsiye ederimKızlar bende bu ay jel sipariş edeyim diyorum trendyolda prefert var birde bir gebenin günlüğü hesabının jeli var sizce hangisini alayım trendyolda olanın yorumlarıda güzel
Canım ben bir gebenin günlüğünden aldım memnunum bu ay kullandım. Ama diğeriyle ilgili bilgim yok açıkçasıKızlar bende bu ay jel sipariş edeyim diyorum trendyolda prefert var birde bir gebenin günlüğü hesabının jeli var sizce hangisini alayım trendyolda olanın yorumlarıda güzel
Test yaptın mı beybiii yapsana bugünCanım ben bir gebenin günlüğünden aldım memnunum bu ay kullandım. Ama diğeriyle ilgili bilgim yok açıkçası
Bende akıntı da yok ateşte stabılBir akıntıyı görsem bir nebze rahatlıcam ben de
Zeytınygaında ıncırı banada esım dedı ama tamamen farklı bır amacla ıyı gelıyormuyjuskızlar bu bal tarçın çörek otu kürü ve zeytinyagda incir kürü denediniz mi nasıl kullanılıyor bi zararı varmı denesemmi bilemedim bu ay neler yapıyorsunuz
O markada bir gebenin markası değilmi canımTrendyoldan gynoseed jel sipariş ettim. Tavsiye ederim
Tamam canım bende onu alayım o zaman teşekkür ederimCanım ben bir gebenin günlüğünden aldım memnunum bu ay kullandım. Ama diğeriyle ilgili bilgim yok açıkçası
Rabbim ikiz nasip etsin o zaman sana inşallahYaa aynen benimki de öyle diyor ki anne karnından bebek ne zaman gelecek kardeşlerim artık gelsin sıkıldım diyodiyorum ki oğlum erkek mi gelecek kız kardeş mi sence diyorum bir tane erkek bir tane de kız gelecek diyor iki tane gelecek diyor hahahahhhaah çocuk ikiz istiyor bir taneyi bulduk ikiz kaldı masum çocuklar ya Allahım onları bekletmez inşallah canım benim
Yok yavrum yapmadım sabah işteyim şimdi yapamam kiTest yaptın mı beybiii yapsana bugün
Rica ederim bebişim inşallah işimize yararTamam canım bende onu alayım o zaman teşekkür ederim
Belli olmaz kuzu spermler vücuttaKızlar bu ay yumurtlamayı değerlendiremedim yumurtlama dan bir gün önce ilişki oldu tutarmı acaba
Belli olmaz kuzu spermler vücutta 48 ile 72 saat arasında canlı kalabiliyor umut her zaman varKızlar bu ay yumurtlamayı değerlendiremedim yumurtlama dan bir gün önce ilişki oldu tutarmı acaba
Aynı ya valla nolacak bu halımızBende akıntı da yok ateşte stabıl
Yaaa valla aminRabbim ikiz nasip etsin o zaman sana inşallahbende ikiz olsa çok mutlu olurum ama genlerimizde hiç yok.