- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #3.881
Sanırım ikinci çocuk isteyenlerin psikolojisi hep aynı evet zor olur ama o kardes sevgisi bagiYa bazen çok umut doluyum bazen çok karamsar. Olacak mı diyorum sonra Allah nasip ederse tabiki olacak diyorum. Ama çok özlem duyuyorum yani Allah’a sukurler olsun bir evladım var çok şükür Rabbim tattırdı bu duyguyu isteyen herkese versin ama ben çocuk çok seviyorum bu yüzden öğretmen oldum zaten. Oğlumun kardeşi olsun istiyorum. Çok zor ama cok güzel güzelliği hep ağır basıyor. Bana kalsa üç dört bile olsa güzel olur ilerde bize yoldaş olur diyorum. Şuan çok duygusalım sanırım. Klasik ikizler burcuyum. Duygu karmaşası yaşıyorum. Ben artık bebiş istiyorum
Kuzum regli geçene kadar umut var insallah seninledir bebisin yenidir hakkında hayırlısı olsun inşallahMerhaba adetime 5 gün var yumurtlamamın üstünden dokuz gün geçti kan tahlili yaptırdım beta HCG 2,5 çıktı sizce hamilemiyim her seferinde ‹2.0 değeri çıkıyordu ve negatifti bu sefer böyle çıktı umutlandım açıkçası ve tahlili yaptırdığım hastane referans değeri olarak 2-5 arasını baz alıyor
Çok teşekkür ederim bekliyorum inşallah iki gün sonra tekrar yaptıracamKuzum regli geçene kadar umut var insallah seninledir bebisin yenidir hakkında hayırlısı olsun inşallah
Ben oldum ama bu ay gebelik olur mu bilmiyorum ocakta göreceğim. Biraz da korkuyorum acele mi ediyorum diye. İnşallah hayırlısı olur hakkımızdaKürtaj sonrası hala regl olmadım ama ocağa yetişir miyim bilemiyorum
Canım daha ilk ateşin ondan olabilir nereye çeksin çizgiyiAteş hatunları benimkinin çizgisi nerde ya grafik şeklinde olmadı neden ki bir bakın hele ağzımızın tadı kaçmasınbebekheyecani fnd_50
Ahahaahh ay ne bilim doğru ama dimi bundan sonrakiler de çekerCanım daha ilk ateşin ondan olabilir nereye çeksin çizgiyi
Yok yavrum sanmıyorumAhahaahh ay ne bilim doğru ama dimi bundan sonrakiler de çekereksik bişey mi yaptım ki dedim bende
Allahım sesini duysun inşallah kuzum bir an önce hamiş ol senYa bazen çok umut doluyum bazen çok karamsar. Olacak mı diyorum sonra Allah nasip ederse tabiki olacak diyorum. Ama çok özlem duyuyorum yani Allah’a sukurler olsun bir evladım var çok şükür Rabbim tattırdı bu duyguyu isteyen herkese versin ama ben çocuk çok seviyorum bu yüzden öğretmen oldum zaten. Oğlumun kardeşi olsun istiyorum. Çok zor ama cok güzel güzelliği hep ağır basıyor. Bana kalsa üç dört bile olsa güzel olur ilerde bize yoldaş olur diyorum. Şuan çok duygusalım sanırım. Klasik ikizler burcuyum. Duygu karmaşası yaşıyorum. Ben artık bebiş istiyorum
Bende ikinciyi istiyorum. Allah gönlümüze göre versin inşallahSanırım ikinci çocuk isteyenlerin psikolojisi hep aynı evet zor olur ama o kardes sevgisi bagibunu düşününce kalbim pırpır ediyor oğlum onceden istemezdi ama simdi surekli 2 tane kız kardeş istiyorum diyo bugun anne bebek var orda dedi karnıma başını koyup sevdi yani bunları nerden biliyorlar bilmiyorum ama insan bi tuhaf oluyo
Benim 2 hafta oldu ama kanamam yeni kesildi muhtemelen Ocak sonu anca regl görürümBen oldum ama bu ay gebelik olur mu bilmiyorum ocakta göreceğim. Biraz da korkuyorum acele mi ediyorum diye. İnşallah hayırlısı olur hakkımızda
Günaydın bebişim bi geliyorsun bi kayboluyosun sen napyosun asılBeybiler günaydın napıyorsunuzzz
Bir de sunu buraya eklemek istedim. Neden sadece LH tespit eden ovulasyon testlerine guvenilmemeli diyor fertilite koclari. LH davranisi ovulasyondan once kadindan kadina degisiyormus. Arastirmalara gore (eke sonuclari biraktim) kadinlarin %42-48 i kisa LH peak (pik) goruyor, %33-44 iki LH peak ve %11-15 ise peak ten sonra grafik a daki gibi yuksek degerlerde kaliyormus.Clue diye bir app kullaniyorum adet dongusu takibi icin. Onceki aylardaki bilgileri de kullanarak bir aralik olusturuyor: “bebek denemek icin iyi bir zaman” ve “denemek icin ideal zaman” gibi (ekte appten ekran goruntusu koydum) Bugun itibari ile iyi doneme girdim ve LH ile ovulasyon takibine basladim ki bu testleri 4 aydir yapiyorum. Ama fertilite koclarinsan duydugum LH testlerini tek basina kullanmamaniz. En cok akinti takibini tavsiye ediyorlar ama ben cok emin olamiyorum akinti yorumlama da daha sayisal bir yontem olarak bu ay ates takibine basladim.Eki Görüntüle 3182839
Ya canımsın çok teşekkür ederim amin inşallah Rabbim isteyen herkese versin kurban olduğumAllahım sesini duysun inşallah kuzum bir an önce hamiş ol sen
Amin canım benim aminnnn mucizelerimizi bir an önce gerçekleştirsin inşallahYa canımsın çok teşekkür ederim amin inşallah Rabbim isteyen herkese versin kurban olduğum
Canıkom 25 te ölçtün daha bir günlük ölçümün var orda o yüzdenAteş hatunları benimkinin çizgisi nerde ya grafik şeklinde olmadı neden ki bir bakın hele ağzımızın tadı kaçmasınbebekheyecani fnd_50