Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sanırım ikinci çocuk isteyenlerin psikolojisi hep aynı evet zor olur ama o kardes sevgisi bagi bunu düşününce kalbim pırpır ediyor oğlum onceden istemezdi ama simdi surekli 2 tane kız kardeş istiyorum diyo bugun anne bebek var orda dedi karnıma başını koyup sevdi yani bunları nerden biliyorlar bilmiyorum ama insan bi tuhaf oluyo

Kuzum regli geçene kadar umut var insallah seninledir bebisin yenidir hakkında hayırlısı olsun inşallah

Allahım sesini duysun inşallah kuzum bir an önce hamiş ol sen

Bende ikinciyi istiyorum. Allah gönlümüze göre versin inşallah

Kızlar bende bu ay jel sipariş edeyim diyorum trendyolda prefert var birde bir gebenin günlüğü hesabının jeli var sizce hangisini alayım trendyolda olanın yorumlarıda güzel

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-27-09-25-23-658_trendyol.com.jpg
    48,2 KB · Görüntüleme: 54
Bir de sunu buraya eklemek istedim. Neden sadece LH tespit eden ovulasyon testlerine guvenilmemeli diyor fertilite koclari. LH davranisi ovulasyondan once kadindan kadina degisiyormus. Arastirmalara gore (eke sonuclari biraktim) kadinlarin %42-48 i kisa LH peak (pik) goruyor, %33-44 iki LH peak ve %11-15 ise peak ten sonra grafik a daki gibi yuksek degerlerde kaliyormus.

Eklentiler

• 17B7E4FF-3EC1-49C8-B26F-977552E16796.jpeg
    231,7 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…