- 5 Ekim 2022
- 5.358
- 10.070
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #3.861
Bende yok ağrı filan ya bugün arada sanki yumurtlama ağrısı gibi hissettim o kadarAma bende kasıkta ağrım var..hiç dinlemiyorum kendimi..kasıktan belime vuruyor .sanki adet olucam..Bakıcaz bakalım
Tarçın bal Çörek karıştırıp günde sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı tüketin adetin 3.günü başlayın yumurtlama gör ee kadarPco yok dhea hormonun yüksek sadece. Valla 30 olmuştur testi bıraktım 25. Günden sonra ümidim gitti
Ayy inanır mısın bende aynı şekilde dün temizlendim gusül aldım ilişki oldu bugün aynı şekilde ilişki oldu yarın ara veririz sonra yine devam böyle yapıcaz bakalımBenimde bu ay ilk denemem ve regldir döngüdür ovülasyondur her şeyi sayfa sayfa buradan okuyarak öğrendimbu ay yaptığım tek şey adetim bittiği günden itibaren gün aşırı ilişki. Eğer sonuç alamazsam inşallah gelecek ay ovülasyon testleri ile takip etmeyi düşünüyorum.
Çatlama günü herkese göre değişiklik gösteriyor ancak adetten 14 gün önce yumurtlama gerçekleşiyor diye biliyorum eğer ovülasyon takip etmiyorsan şimdilik sende ona göre plan yapabilirsin.
Aynen benim de öyle. Bir de şuan işim o kadar yoğun ki kafamı kaldıramıyorum. Ama bu aklımdan nasıl çıkmıyor anlamadımGünler sanki geçmiyor.. Yavaşı bıraknormalde 10 gün ne ki diyordum şimdi 10 yıl gibi geliyor
İnşallah o yeşili bir görsekUğraşı oluyor ya amaç vakit geçsin acaba yarın ateş benolacak muhabbeti bir bakmışsın gün gelmişbir gün o tablonun yeşillendiğini görürüz inşallah
İnşallah canım inşallahİnşallah o yeşili bir görsekneyse umudumuzu kaybetmeyelim bu ay umutluyuzzz
Bende de aynı durumAyy inanır mısın bende aynı şekilde dün temizlendim gusül aldım ilişki oldu bugün aynı şekilde ilişki oldu yarın ara veririz sonra yine devam böyle yapıcaz bakalımdaha yumurtlamaya var C.tesi gününü gösteriyor bakalım plan bu şekil ilk olunca. ovülasyon ateş felan onları okuyunca stres oldum şimdilik denemicem
Bekleyip gorcez napalım benımkı zaten bence çatlamadı daha bır tık süründürecekAlışılmıyor kankainsan hemen olsun istiyor ya inşallah bir iki güne yumurtlarız
Hadi inşallah canım güzel haber bekliyorum sendenBende de aynı durumbenimde bugün yarın yumurtlama gösteriyor sakin sakin bitirelim bu ayı ve güzel haberler alalım
Hep birlikte inşallahHadi inşallah canım güzel haber bekliyorum senden
tamam canım tesekkür ederim adet olduğunda başlayımTarçın bal Çörek karıştırıp günde sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı tüketin adetin 3.günü başlayın yumurtlama gör ee kadar
Bir akıntıyı görsem bir nebze rahatlıcam ben deBekleyip gorcez napalım benımkı zaten bence çatlamadı daha bır tık süründürecek
Benimki de 17 ocak, yakinim ikinize deBenim 15 Ocak daha dün bitti adetim
YaaBenimki de 17 ocak, yakinim ikinize de
Clue diye bir app kullaniyorum adet dongusu takibi icin. Onceki aylardaki bilgileri de kullanarak bir aralik olusturuyor: “bebek denemek icin iyi bir zaman” ve “denemek icin ideal zaman” gibi (ekte appten ekran goruntusu koydum) Bugun itibari ile iyi doneme girdim ve LH ile ovulasyon takibine basladim ki bu testleri 4 aydir yapiyorum. Ama fertilite koclarinsan duydugum LH testlerini tek basina kullanmamaniz. En cok akinti takibini tavsiye ediyorlar ama ben cok emin olamiyorum akinti yorumlama da daha sayisal bir yontem olarak bu ay ates takibine basladim.Yaasen neler yapıyorsun ne aralıklarla ovülasyon testi vs yapıyor musun
Anladım kuzum inş en kısa zamanda olsunBirgebenin günlüğü