Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya bazen çok umut doluyum bazen çok karamsar. Olacak mı diyorum sonra Allah nasip ederse tabiki olacak diyorum. Ama çok özlem duyuyorum yani Allah’a sukurler olsun bir evladım var çok şükür Rabbim tattırdı bu duyguyu isteyen herkese versin ama ben çocuk çok seviyorum bu yüzden öğretmen oldum zaten. Oğlumun kardeşi olsun istiyorum. Çok zor ama cok güzel güzelliği hep ağır basıyor. Bana kalsa üç dört bile olsa güzel olur ilerde bize yoldaş olur diyorum. Şuan çok duygusalım sanırım. Klasik ikizler burcuyum. Duygu karmaşası yaşıyorum. Ben artık bebiş istiyorum 😢
Sanırım ikinci çocuk isteyenlerin psikolojisi hep aynı evet zor olur ama o kardes sevgisi bagi 💕 bunu düşününce kalbim pırpır ediyor oğlum onceden istemezdi ama simdi surekli 2 tane kız kardeş istiyorum diyo bugun anne bebek var orda dedi karnıma başını koyup sevdi yani bunları nerden biliyorlar bilmiyorum ama insan bi tuhaf oluyo 🤧

Merhaba adetime 5 gün var yumurtlamamın üstünden dokuz gün geçti kan tahlili yaptırdım beta HCG 2,5 çıktı sizce hamilemiyim her seferinde ‹2.0 değeri çıkıyordu ve negatifti bu sefer böyle çıktı umutlandım açıkçası ve tahlili yaptırdığım hastane referans değeri olarak 2-5 arasını baz alıyor
Kuzum regli geçene kadar umut var insallah seninledir bebisin yenidir hakkında hayırlısı olsun inşallah

Ateş hatunları benimkinin çizgisi nerde ya grafik şeklinde olmadı neden ki bir bakın hele ağzımızın tadı kaçmasın 🤣😘 bebekheyecani bebekheyecani fnd_50 fnd_50

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-27-05-20-25-26_643fd85e22280202a4ab8a1e0e48d4cd.jpg
    Screenshot_2022-12-27-05-20-25-26_643fd85e22280202a4ab8a1e0e48d4cd.jpg
    75,1 KB · Görüntüleme: 44
Ya bazen çok umut doluyum bazen çok karamsar. Olacak mı diyorum sonra Allah nasip ederse tabiki olacak diyorum. Ama çok özlem duyuyorum yani Allah’a sukurler olsun bir evladım var çok şükür Rabbim tattırdı bu duyguyu isteyen herkese versin ama ben çocuk çok seviyorum bu yüzden öğretmen oldum zaten. Oğlumun kardeşi olsun istiyorum. Çok zor ama cok güzel güzelliği hep ağır basıyor. Bana kalsa üç dört bile olsa güzel olur ilerde bize yoldaş olur diyorum. Şuan çok duygusalım sanırım. Klasik ikizler burcuyum. Duygu karmaşası yaşıyorum. Ben artık bebiş istiyorum 😢
Allahım sesini duysun inşallah kuzum bir an önce hamiş ol sen 💙💙

Sanırım ikinci çocuk isteyenlerin psikolojisi hep aynı evet zor olur ama o kardes sevgisi bagi 💕 bunu düşününce kalbim pırpır ediyor oğlum onceden istemezdi ama simdi surekli 2 tane kız kardeş istiyorum diyo bugun anne bebek var orda dedi karnıma başını koyup sevdi yani bunları nerden biliyorlar bilmiyorum ama insan bi tuhaf oluyo 🤧
Bende ikinciyi istiyorum. Allah gönlümüze göre versin inşallah 😍

Kızlar bende bu ay jel sipariş edeyim diyorum trendyolda prefert var birde bir gebenin günlüğü hesabının jeli var sizce hangisini alayım trendyolda olanın yorumlarıda güzel

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-27-09-25-23-658_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2022-12-27-09-25-23-658_trendyol.com.jpg
    48,2 KB · Görüntüleme: 54
Clue diye bir app kullaniyorum adet dongusu takibi icin. Onceki aylardaki bilgileri de kullanarak bir aralik olusturuyor: “bebek denemek icin iyi bir zaman” ve “denemek icin ideal zaman” gibi (ekte appten ekran goruntusu koydum) Bugun itibari ile iyi doneme girdim ve LH ile ovulasyon takibine basladim ki bu testleri 4 aydir yapiyorum. Ama fertilite koclarinsan duydugum LH testlerini tek basina kullanmamaniz. En cok akinti takibini tavsiye ediyorlar ama ben cok emin olamiyorum akinti yorumlama da daha sayisal bir yontem olarak bu ay ates takibine basladim.Eki Görüntüle 3182839
Bir de sunu buraya eklemek istedim. Neden sadece LH tespit eden ovulasyon testlerine guvenilmemeli diyor fertilite koclari. LH davranisi ovulasyondan once kadindan kadina degisiyormus. Arastirmalara gore (eke sonuclari biraktim) kadinlarin %42-48 i kisa LH peak (pik) goruyor, %33-44 iki LH peak ve %11-15 ise peak ten sonra grafik a daki gibi yuksek degerlerde kaliyormus.

Eklentiler

• 17B7E4FF-3EC1-49C8-B26F-977552E16796.jpeg
    17B7E4FF-3EC1-49C8-B26F-977552E16796.jpeg
    231,7 KB · Görüntüleme: 50
X