- 26 Eylül 2022
- 1.075
- 994
- 33
- Konu Sahibi Mervenur277
- #3.921
bende bu ay öyle deneyeceğim 1 dolu bir boşKızlar benim gibi yapan var mı adet bitiminden yumurtlama sonrasına kadar denicem bu şekilde tutar mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bu ay öyle deneyeceğim 1 dolu bir boşKızlar benim gibi yapan var mı adet bitiminden yumurtlama sonrasına kadar denicem bu şekilde tutar mı
Yapınca etiketle çok merak ediyorum bu ay jel de kullandın senYok yavrum yapmadım sabah işteyim şimdi yapamam ki hem de bekliyim ya daha çok stres oluyorum test yapınca ateşle takip ediyorum şimdilik
Gun aşırı olması sperm kalitesi açısından daha iyi diyorlar canımKızlar benim gibi yapan var mı adet bitiminden yumurtlama sonrasına kadar denicem bu şekilde tutar mı
ovülasyon ile sadece çatlama oluyor mu onu kontrol edeceğim.Kızlar benim gibi yapan var mı adet bitiminden yumurtlama sonrasına kadar denicem bu şekilde tutar mı
Etiketlerim canım. Zaten sayfada halay çekerim güzel bi sonuç çıkarsa merak etmeYapınca etiketle çok merak ediyorum bu ay jel de kullandın sen
Canım selam. Dün bana da aynısı oldu. Bizim bat’lar aynıydı galiba. dün gün boyu çok kasık ağrım oldu böyle batma gibi girdi çıktı anlamadım ne olduğunu. Bazen ahh falan dedim hatta. Reglime 5 gün varken ilk kez böyle oldu. Göğüs hassasiyetlerim devam ediyor hala sızlıyor ara ara. Bugün Regle kaldı son 4 gün.Valla idrak edemedim onu o an bide heyecanlandım ateş ölçcem diye rüyamda gördüm bı ara uyuyamadım sanki sınava girecek bide karnım ağrıyor ki bugün niye aceba ya aynı adet oldum Olcam ağrısından
Evet bebeğim pik hadi bakalım vurduğun gol olsun
2 dolu 1 boş denicem bendebende bu ay öyle deneyeceğim 1 dolu bir boş
Dün değerlendirdim simdi 3 gün üst üste degerlendiricez yine dimiiEvet bebeğim pik hadi bakalım vurduğun gol olsun
Maalesef çalıştığımız İçin gün aşırı olmuyorGun aşırı olması sperm kalitesi açısından daha iyi diyorlar canım
ne zormuş ya korunarak kaybettiğim zamana yazık diyorum olmuyormuş zaten pat diye2 dolu 1 boş denicem bende
Evet bebişim çatlama günü dahilDün değerlendirdim simdi 3 gün üst üste degerlendiricez yine dimii
bir dolu bir boş devam edin bence zaten sperm 72 saate kadar canlı kalıyor. Önemli olan çatlama günü boş geçmesinDün değerlendirdim simdi 3 gün üst üste degerlendiricez yine dimii
Peki hergune 3 havuçta sigdirayim mi artıkEvet bebişim çatlama günü dahil
1 yıllık evliyim bizde doğal korunduk bu ay ilk denememiz gerçekten çok zorne zormuş ya korunarak kaybettiğim zamana yazık diyorum olmuyormuş zaten pat diye
Ay n3e bilim günlerdir bu yumurtlamayi hasretle bekledim yakalayınca da kacirmayim diyorum eşim zaten hasta mecali yok adamın tam da zamanını buldu hastalanacakbir dolu bir boş devam edin bence zaten sperm 72 saate kadar canlı kalıyor. Önemli olan çatlama günü boş geçmesin
Sığdır sığdırPeki hergune 3 havuçta sigdirayim mi artık
bende çalışıyorum ama özellikle spermin kaliteli olduğu zamanlar sabah saatleriymiş sabahı değerlendirmek çok önemli dedi doktor bana yani morning morningMaalesef çalıştığımız İçin gün aşırı olmuyor
Sen ne durumdasın şuan beklemede misinSığdır sığdır