Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay n3e bilim günlerdir bu yumurtlamayi hasretle bekledim yakalayınca da kacirmayim diyorum eşim zaten hasta mecali yok adamın tam da zamanını buldu hastalanacak
bol bol c vitamini takviyesi yapın bence bende bu ay çok sağlıklı bir yumurta yakaldım doktor takibi ile hastalıktan dolayı kaçtı eşim çok hastaydı doktor ona bağladı çünkü şimdi c vitamini veriyorum hergün portakal mandalin sıkıyorum kivi falan son anda kaçan penaltıyı yaşadım ya bu ay

Kaçarsa kafayı yerim bu defa valla o kadar bekledik dikkat et diyorum bak hastalanma durdu durdu simdi hastalandı ya o da nasip.isi demekki.. evde kasayla mandalina c vitamini duruyor akşam gelsin de yedireyim

Kaçarsa kafayı yerim bu defa valla o kadar bekledik dikkat et diyorum bak hastalanma durdu durdu simdi hastalandı ya o da nasip.isi demekki.. evde kasayla mandalina c vitamini duruyor akşam gelsin de yedireyim
yedir valla çünkü sperm kalitesini düşürüyor birde yeni bir hastalık var sürekli öksürüyor ondan oldu aman aman ya ama eşlere kullanılan takviyeler neler bilmiyorum başka bilsem alacağım

Testte hiç yapasım yok bu gidişle meraktan alıcam gibi
test çok garanti bir yöntem mesela benim 2 ay önce yumurta gelişti ama silikleşmedi kiste döndüğünü anladım doktora gittim hemen müdahale ettim test sayesinde sonra tam denk getiremedim bıraktım bir ay doktorla kontrol ettim bu ay tekrar alacağım laboquik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…