- 5 Ekim 2022
- 5.358
- 10.070
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #3.841
Ben pek sevmiyorum ya.. 7. Güne kadar iyi de sonrası fena.. önce yükselsin diye bekliyom sonra 7. Günde bir düşüş olsa da artsa diye bekliyorum sonra olmuyor:) 14e doğru düşüyor.Ben yumurtlamadan sonraki ateş ölçme sürecini çok seviyorum onla zaman geçiyor
Ahahah aramazsam yok:) ama kendimi dinleyince aa kasıkta batmamı oldu? Göğüste sızlama mı var? Dur bir yoklayayım hassaslar mı :)) ama hiç biri net şekilde yok. Kendimi dinlemesem anlamam yani.. ama zaten 6dan sonra filan tutunuyor döllendiyse de bundan sonrası bakalım.Ben 4 teyim..belirti dedim aramıcam..ama yine başladımağrın sızın varmı?
Yumurtlama sonrası beklemede olan kızlar nasılsınız :) sizin de günler yavaş geçiyor mu? Sayıyım sayıyom ilerleme yokhala 5teyim
Ama bende kasıkta ağrım var..hiç dinlemiyorum kendimi..kasıktan belime vuruyor .sanki adet olucam..Bakıcaz bakalımAhahah aramazsam yok:) ama kendimi dinleyince aa kasıkta batmamı oldu? Göğüste sızlama mı var? Dur bir yoklayayım hassaslar mı :)) ama hiç biri net şekilde yok. Kendimi dinlemesem anlamam yani.. ama zaten 6dan sonra filan tutunuyor döllendiyse de bundan sonrası bakalım.
Günler sanki geçmiyor.. Yavaşı bırakYumurtlama sonrası beklemede olan kızlar nasılsınız :) sizin de günler yavaş geçiyor mu? Sayıyım sayıyom ilerleme yokhala 5teyim
Bende yok diye biliyorum. Bir doktor var dedi. Güvenemedim. Başka doktora gittim o kesinlikle yok dedi. Bu, zamana kadar gittiğim hiç bir doktor var demedi biri hariç. O Yüzden ben yok diye sayıyorum.Canım hiç öyle bir durumla karşılaşmadım. bilmiyorum olup olmadığını sende var mı varsa nasıl anladın?
Çok iyi anlıyorum. Benim ilkinde de 15 ay sebepsiz olmadı. İkinciye başlarken de bu fikirle başladım kesin yine aylarca olmayacak kesin yine bekleyeceğim hep bu var aklımda. 7. Aya girdik işte zaman hem hızlı akıyor hem geçmiyor gibi. Bebek kokusunu ben de çok özledim çok istiyorum. Allahım sana da burda isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amın kankam amın ınsallah dıyorum artık sen yaşamışsın beklemenin zorluğunu ben bilmiyorum bıde oyle düşünHiç deme daha ortada akıntım bile yokyarın o akıntım gelsin diye tüm evrene enerji salacam kanka bir bakarsın aynı anda yumurtlarız
Benimde öyle canım 16.gün tık yok halaHahahhaha kankam benim yaya ben ilk çocukta öyleydim ama bunda çok şükür öyle çok strese sokup daralmıyorum ikimizi de. Bir çizelge yaptım kendime hep o şekilde 8-11-14-16-18 belki 20 yi de değerlendirip kapatıyorum . Olacağı varsa her türlü olur diyerekten. İlk çocukta aylarca ovu yaptım kabus gibi her gün daralıyordum bugün pik yarın pik öbür gün çatladı hadi bu da bizden olsun diyerekten ama şu ara da çok sıkıldım bir işaret bile yok yarın 16. Gün. Artık hamiş olmak istiyorum lütfen Allahım
Canım aynı şeyi yaşıyorum ben de. 5 gün oldu beyaz kremsi bir akıntı var, kasıklarda ara ara batma oluyor göğüslerimde de sadece şişlik hissediyorum ağrı yok. Regle kaç gün var senin 9 gün kaldı benim biraz erken başladı belirtilerim gibi geldi ama benim kendimden çok umudum yok ama inşallah hamişlik belirtisidirHepinize birşey danışmak istiyorum.
Çatlama olalı 5.gun bugün.
Kasıklarda ağrı ve beyaz kremsi akıntı başladı. Gebelik belirtisi olabilir mi. Regl daha mı ağır basar sizce
Uğraşı oluyor ya amaç vakit geçsin acaba yarın ateş benolacak muhabbeti bir bakmışsın gün gelmişBen pek sevmiyorum ya.. 7. Güne kadar iyi de sonrası fena.. önce yükselsin diye bekliyom sonra 7. Günde bir düşüş olsa da artsa diye bekliyorum sonra olmuyor:) 14e doğru düşüyor.
Alışılmıyor kankaAmın kankam amın ınsallah dıyorum artık sen yaşamışsın beklemenin zorluğunu ben bilmiyorum bıde oyle düşünbenmkıde bır ıkı güne olur herhalde ne bıleyım yaaa
İnşallah 20 lere sarkmaz yaBenimde öyle canım 16.gün tık yok hala
Regl tarihimi bilemiyorumCanım aynı şeyi yaşıyorum ben de. 5 gün oldu beyaz kremsi bir akıntı var, kasıklarda ara ara batma oluyor göğüslerimde de sadece şişlik hissediyorum ağrı yok. Regle kaç gün var senin 9 gün kaldı benim biraz erken başladı belirtilerim gibi geldi ama benim kendimden çok umudum yok ama inşallah hamişlik belirtisidir
Regl tarihimi bilemiyorumbu ay 23. Gün yumurtlama oldu. Zaten olması gerekenden 9gun sonra oldu. Yani ne bekleyecegimi bilmiyorum çok güzel değerlendirdik ama geçen ay yumurtlamadan 9 gün sonra regl oldum mesela. Hani tahmin yürütemiyorum şuan
Pco yok dhea hormonun yüksek sadece. Valla 30 olmuştur testi bıraktım 25. Günden sonra ümidim gittiDevam edin kaçıncı gündesiniz pco varmı?
Benimde 9 oluyor galiba. Saydıklarınız bnde de var:) bakalım takip9 gün kaldı bata, akıntım var, göğüsler şişti ateşim yüksek ilerliyor kendi kendime psikolojik hamileyim galibagün sayıyorum bakalım ben de
Benimde bu ay ilk denemem ve regldir döngüdür ovülasyondur her şeyi sayfa sayfa buradan okuyarak öğrendimben de bşy sormak istiyorum çatlama günü ne zaman oluyor acaba adet olunan ilk günden sayıp kaçıncı gün oluyor bide çatlamadan önce mi ilişki olacak offf bizim de ilk denemeler ne karmaşık bişey