Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pco yok dhea hormonun yüksek sadece. Valla 30 olmuştur testi bıraktım 25. Günden sonra ümidim gitti
Tarçın bal Çörek karıştırıp günde sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı tüketin adetin 3.günü başlayın yumurtlama gör ee kadar

Benimde bu ay ilk denemem ve regldir döngüdür ovülasyondur her şeyi sayfa sayfa buradan okuyarak öğrendim🙈😂 bu ay yaptığım tek şey adetim bittiği günden itibaren gün aşırı ilişki. Eğer sonuç alamazsam inşallah gelecek ay ovülasyon testleri ile takip etmeyi düşünüyorum.
Çatlama günü herkese göre değişiklik gösteriyor ancak adetten 14 gün önce yumurtlama gerçekleşiyor diye biliyorum eğer ovülasyon takip etmiyorsan şimdilik sende ona göre plan yapabilirsin.😊
Ayy inanır mısın bende aynı şekilde dün temizlendim gusül aldım ilişki oldu bugün aynı şekilde ilişki oldu yarın ara veririz sonra yine devam böyle yapıcaz bakalım 😁😁 daha yumurtlamaya var C.tesi gününü gösteriyor bakalım 😁plan bu şekil ilk olunca. ovülasyon ateş felan onları okuyunca stres oldum şimdilik denemicem

Ayy inanır mısın bende aynı şekilde dün temizlendim gusül aldım ilişki oldu bugün aynı şekilde ilişki oldu yarın ara veririz sonra yine devam böyle yapıcaz bakalım 😁😁 daha yumurtlamaya var C.tesi gününü gösteriyor bakalım 😁plan bu şekil ilk olunca. ovülasyon ateş felan onları okuyunca stres oldum şimdilik denemicem
Bende de aynı durum😁 benimde bugün yarın yumurtlama gösteriyor sakin sakin bitirelim bu ayı ve güzel haberler alalım 🙏🏻 🙏🏻🥰

Kızlar bugün yumurtlamadan sonraki 6. Gün akşam saatlerine doğru kasığıma inanılmaz bir ağrı girdi hani regl oldum olucam hatta bebek düşünmesem çoktan kas gevşetici içmiştim öyle bir ağrı moralim çok bozuldu çünkü internetten biraz baktım tutunma evresinde küçük kramplar oluyormuş sanırım benimki hiç küçük değil ☹️ benim yine umudum bitti şimdiden offfff

Yaa 😊sen neler yapıyorsun ne aralıklarla ovülasyon testi vs yapıyor musun😊
Clue diye bir app kullaniyorum adet dongusu takibi icin. Onceki aylardaki bilgileri de kullanarak bir aralik olusturuyor: “bebek denemek icin iyi bir zaman” ve “denemek icin ideal zaman” gibi (ekte appten ekran goruntusu koydum) Bugun itibari ile iyi doneme girdim ve LH ile ovulasyon takibine basladim ki bu testleri 4 aydir yapiyorum. Ama fertilite koclarinsan duydugum LH testlerini tek basina kullanmamaniz. En cok akinti takibini tavsiye ediyorlar ama ben cok emin olamiyorum akinti yorumlama da daha sayisal bir yontem olarak bu ay ates takibine basladim.
453D6051-867D-4618-B812-E50FC4B873D7.jpeg

Merhaba adetime 5 gün var yumurtlamamın üstünden dokuz gün geçti kan tahlili yaptırdım beta HCG 2,5 çıktı sizce hamilemiyim her seferinde ‹2.0 değeri çıkıyordu ve negatifti bu sefer böyle çıktı umutlandım açıkçası ve tahlili yaptırdığım hastane referans değeri olarak 2-5 arasını baz alıyor

X