- Konu Sahibi Mervenur277
- #3.821
Haha bende çok erken oluyorm diye kendime dert ediyordumYaa senin ne güzell keşke benimde öyle 25 günde falan olsa 33-34 gün döngü insana uzun geliyor :):)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haha bende çok erken oluyorm diye kendime dert ediyordumYaa senin ne güzell keşke benimde öyle 25 günde falan olsa 33-34 gün döngü insana uzun geliyor :):)
Haklısın sık sık olunca da ayrı bir dert. :):)Haha bende çok erken oluyorm diye kendime dert ediyordum
Yaranilmaz insanoğluna:)Haklısın sık sık olunca da ayrı bir dert. :):)
Bende 33 - 35 gün canım. Pko var mı sendeYaa senin ne güzell keşke benimde öyle 25 günde falan olsa 33-34 gün döngü insana uzun geliyor :):)
Öncesi lekelenme oluyor mu yoksa direk adetmi oluyorsun benm önce 4 5 gun leke sonra adetYaa senin ne güzell keşke benimde öyle 25 günde falan olsa 33-34 gün döngü insana uzun geliyor :):)
Canım hiç öyle bir durumla karşılaşmadım. bilmiyorum olup olmadığını sende var mı varsa nasıl anladın?Bende 33 - 35 gün canım. Pko var mı sende
Direk adet oluyorum canım. Önceden 29-30 gündü ama evlendikten sonra genelde hep 34 oldu döngümÖncesi lekelenme oluyor mu yoksa direk adetmi oluyorsun benm önce 4 5 gun leke sonra adet
Hahahhaha kankam benim ya ya ben ilk çocukta öyleydim ama bunda çok şükür öyle çok strese sokup daralmıyorum ikimizi de. Bir çizelge yaptım kendime hep o şekilde 8-11-14-16-18 belki 20 yi de değerlendirip kapatıyorum . Olacağı varsa her türlü olur diyerekten. İlk çocukta aylarca ovu yaptım kabus gibi her gün daralıyordum bugün pik yarın pik öbür gün çatladı hadi bu da bizden olsun diyerekten ama şu ara da çok sıkıldım bir işaret bile yok yarın 16. Gün. Artık hamiş olmak istiyorum lütfen AllahımBen her türlü zorladığım ıcın ateşte de gecen ay bugun yukselcek ates yarın yukselcek dıye dıye Ertuğrul uyuyor kötü kuzum ya
Bende darlamamaya çalışıyorum yarın ne çıkarsa çıksın bos bırakırım sanırım atesım yükselmezse yanı en azından yükselirse iş değişir ama bence yükselmez gibi bilmiyorum ya of bende aynen artık hamıs olmak istiyorumHahahhaha kankam benim ya ya ben ilk çocukta öyleydim ama bunda çok şükür öyle çok strese sokup daralmıyorum ikimizi de. Bir çizelge yaptım kendime hep o şekilde 8-11-14-16-18 belki 20 yi de değerlendirip kapatıyorum . Olacağı varsa her türlü olur diyerekten. İlk çocukta aylarca ovu yaptım kabus gibi her gün daralıyordum bugün pik yarın pik öbür gün çatladı hadi bu da bizden olsun diyerekten ama şu ara da çok sıkıldım bir işaret bile yok yarın 16. Gün. Artık hamiş olmak istiyorum lütfen Allahım
Ya bazen çok umut doluyum bazen çok karamsar. Olacak mı diyorum sonra Allah nasip ederse tabiki olacak diyorum. Ama çok özlem duyuyorum yani Allah’a sukurler olsun bir evladım var çok şükür Rabbim tattırdı bu duyguyu isteyen herkese versin ama ben çocuk çok seviyorum bu yüzden öğretmen oldum zaten. Oğlumun kardeşi olsun istiyorum. Çok zor ama cok güzel güzelliği hep ağır basıyor. Bana kalsa üç dört bile olsa güzel olur ilerde bize yoldaş olur diyorum. Şuan çok duygusalım sanırım. Klasik ikizler burcuyum. Duygu karmaşası yaşıyorum. Ben artık bebiş istiyorumBende darlamamaya çalışıyorum yarın ne çıkarsa çıksın bos bırakırım sanırım atesım yükselmezse yanı en azından yükselirse iş değişir ama bence yükselmez gibi bilmiyorum ya of bende aynen artık hamıs olmak istiyorum
Bir yumurtlasam da beraber saysak artık yaYumurtlama sonrası beklemede olan kızlar nasılsınız :) sizin de günler yavaş geçiyor mu? Sayıyım sayıyom ilerleme yok hala 5teyim
Bende bilmiyorum daha basındayım ama çok yoruldum bu ayda bısey çıkmazsa atesı dahı bırakacağım devamlı bısıler Takıp edıyorum devamlı düşünüyorum bla bla ilkinde hemen olunca bıde benım hevesım kırıldı sandım kı ben korunmayı bırakınca hop yenıden hemen hamıle kalacağım olmadı olmadıkça Tokat gıbı çarptı adeta … zor evet çok zor yalan yok ama özlüyor ıstıyor ınsan o bebek kokusunuYa bazen çok umut doluyum bazen çok karamsar. Olacak mı diyorum sonra Allah nasip ederse tabiki olacak diyorum. Ama çok özlem duyuyorum yani Allah’a sukurler olsun bir evladım var çok şükür Rabbim tattırdı bu duyguyu isteyen herkese versin ama ben çocuk çok seviyorum bu yüzden öğretmen oldum zaten. Oğlumun kardeşi olsun istiyorum. Çok zor ama cok güzel güzelliği hep ağır basıyor. Bana kalsa üç dört bile olsa güzel olur ilerde bize yoldaş olur diyorum. Şuan çok duygusalım sanırım. Klasik ikizler burcuyum. Duygu karmaşası yaşıyorum. Ben artık bebiş istiyorum
5 dıyor yolu yarılamış resmen bızde ovu beklıyoruzBir yumurtlasam da beraber saysak artık ya
Çok iyi anlıyorum. Benim ilkinde de 15 ay sebepsiz olmadı. İkinciye başlarken de bu fikirle başladım kesin yine aylarca olmayacak kesin yine bekleyeceğim hep bu var aklımda. 7. Aya girdik işte zaman hem hızlı akıyor hem geçmiyor gibi. Bebek kokusunu ben de çok özledim çok istiyorum. Allahım sana da burda isteyen herkese nasip etsin inşallahBende bilmiyorum daha basındayım ama çok yoruldum bu ayda bısey çıkmazsa atesı dahı bırakacağım devamlı bısıler Takıp edıyorum devamlı düşünüyorum bla bla ilkinde hemen olunca bıde benım hevesım kırıldı sandım kı ben korunmayı bırakınca hop yenıden hemen hamıle kalacağım olmadı olmadıkça Tokat gıbı çarptı adeta … zor evet çok zor yalan yok ama özlüyor ıstıyor ınsan o bebek kokusunu
Her dönem ayrı bir dert :) ama yumurtlamadan sonra yapçak bir şey de yok mecbur bekliyoruzBir yumurtlasam da beraber saysak artık ya
Hiç deme daha ortada akıntım bile yokyarın o akıntım gelsin diye tüm evrene enerji salacam kanka bir bakarsın aynı anda yumurtlarız5 dıyor yolu yarılamış resmen bızde ovu beklıyoruz Eki Görüntüle 3182790
Ben yumurtlamadan sonraki ateş ölçme sürecini çok seviyorum onla zaman geçiyorHer dönem ayrı bir dert :) ama yumurtlamadan sonra yapçak bir şey de yok mecbur bekliyoruz
Ben 4 teyim..belirti dedim aramıcam..ama yine başladımağrın sızın varmı?Yumurtlama sonrası beklemede olan kızlar nasılsınız :) sizin de günler yavaş geçiyor mu? Sayıyım sayıyom ilerleme yok hala 5teyim