- 14 Mayıs 2021
- 4.533
- 8.900
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #3.801
Ayy hadı bıtanecıgım guzel bebegın ıyce tutunsun sanaBugün sağlık ocağı doktorum acile gönderdi zaten canım tekrar kan ver dedi direk muayeneye gittim progestan verdi lekelenme için şu an ultrason bize yardımcı olmaz dedi değerim bu sefer 74 çıktı doktor bence normal gebeliğe ilerliyor dedi bir hafta sonra tekrar gel dediimagination forever @TASUU @pozitifbiri fnd_50 @melegim can @Sirius2023 @ekimm24 bebekheyecani Papatyamaviss savascii ve yazamadigim diğer güzel kızlarım
İnşallah kuzucum çok teşekkür ederim darısı sana olsun inşallahAyy hadı bıtanecıgım guzel bebegın ıyce tutunsun sana
Pik kuzum pikKızlar bugun çok yoruldum saatlerdır oğlanla hastanedeyım bu pıkmıdır
Bat kaç gün geçmişti canım gözün aydın bu arada sağlıkla gelsin bebisinKizlar beta hcg 204 cikti simdi dr a yazdim
Ooo süper tebrikler..sağlam ilerlesinKizlar beta hcg 204 cikti simdi dr a yazdim
Pik bebeğimKızlar bugun çok yoruldum saatlerdır oğlanla hastanedeyım bu pıkmıdır
Gecmıs olsun hepte bu gunlere bısey denk gelıyor senın ama merak etme pıkten sonra 24 saat vaktın var canım ılk ılıskı ıcın.bıde sılınmeye basladımı yaparsan mukemmel olur.en son bıde sılınınce sonrası takdırı İlahi artıkKızlar bugun çok yoruldum saatlerdır oğlanla hastanedeyım bu pıkmıdır
Gecikmem 2. Gununde yaptırdımBat kaç gün geçmişti canım gözün aydın bu arada sağlıkla gelsin bebisin
Amin inşallahOoo süper tebrikler..sağlam ilerlesinDarısı olmayanlara
Bana göre pik muhakkak degerlendirmelisin bu günleri oğluna cok cok gecmis olsun inşallah güzel değerlendirebilirsinizKızlar bugun çok yoruldum saatlerdır oğlanla hastanedeyım bu pıkmıdır
Yükselise bakılır canım ama değildir Allah'ın izniyle sağlıkla gelsin bebişGecikmem 2. Gununde yaptırdımbu kimyasal gebelik falan değildir dimi
Değerin çok güzel canım tebrik ederim. :)Kizlar beta hcg 204 cikti simdi dr a yazdim
Valla bugunde ıkı arada bı derede oldu kuzum ılıskı bakalımGecmıs olsun hepte bu gunlere bısey denk gelıyor senın ama merak etme pıkten sonra 24 saat vaktın var canım ılk ılıskı ıcın.bıde sılınmeye basladımı yaparsan mukemmel olur.en son bıde sılınınce sonrası takdırı İlahi artık
Degerlendırdık kuzum bakalımBana göre pik muhakkak degerlendirmelisin bu günleri oğluna cok cok gecmis olsun inşallah güzel değerlendirebilirsiniz
3 gündür pik duruyor işte ben yapsam bunları 3 gündür pik diyip 3 gün ilişkiye zorlarım adamı sonra o stres ben stres darlanırımKızlar bugun çok yoruldum saatlerdır oğlanla hastanedeyım bu pıkmıdır
Ben her türlü zorladığım ıcın ateşte de gecen ay bugun yukselcek ates yarın yukselcek dıye dıye3 gündür pik duruyor işte ben yapsam bunları 3 gündür pik diyip 3 gün ilişkiye zorlarım adamı sonra o stres ben stres darlanırımcanım çok geçmiş olsun nasıl oldu oğlun ne dedi doktor? Biz de gittik bugün yine hastanedeydik
Yaa senin ne güzell keşke benimde öyle 25 günde falan olsa 33-34 gün döngü insana uzun geliyor :):)Batı tam olarak kestiremiyorum canm ya normalde 25 günde oluyordum 5 aydr 29 günde oldum bu ay gene 24. Gün oldm