Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vajina baktırma canım lekelenme olduğu için.Sağlıkla ilerlesin.Darisi bana ve bütün kızlara olsun🙌🏻
Amin inşaallah canım 🙏🏻 doktorum da vajinal bakmadı zaten sanırım 7 gün sonra zaten 5 haftalık oluyor karından ultrasonla görünür diye düşünmüş heralde doktorum kuzum

Bugün sağlık ocağı doktorum acile gönderdi zaten canım tekrar kan ver dedi direk muayeneye gittim progestan verdi lekelenme için şu an ultrason bize yardımcı olmaz dedi değerim bu sefer 74 çıktı doktor bence normal gebeliğe ilerliyor dedi bir hafta sonra tekrar gel dedi @imagination forever @TASUU @pozitifbiri fnd_50 fnd_50 melegim can melegim can Sirius2023 Sirius2023 @ekimm24 @bebekheyecani Papatyamaviss Papatyamaviss savascii savascii ve yazamadigim diğer güzel kızlarım😍🙏🏻
Çok iyi en azından için biraz rahatlamıştir canım. Sen doktoruna git o dediğim gibi herhangi bir kanama alanın var mı yok mu takibini yapsın

Amin inşaallah canım 🙏🏻 doktorum da vajinal bakmadı zaten sanırım 7 gün sonra zaten 5 haftalık oluyor karından ultrasonla görünür diye düşünmüş heralde doktorum kuzum
Değerin çok güzel ilerlemiş canım gözün aydın vajinal bakılmasıni bende istemiyorum bişey olur diye korkuyorum 😔

Bugün sağlık ocağı doktorum acile gönderdi zaten canım tekrar kan ver dedi direk muayeneye gittim progestan verdi lekelenme için şu an ultrason bize yardımcı olmaz dedi değerim bu sefer 74 çıktı doktor bence normal gebeliğe ilerliyor dedi bir hafta sonra tekrar gel dedi @imagination forever @TASUU @pozitifbiri fnd_50 fnd_50 melegim can melegim can Sirius2023 Sirius2023 @ekimm24 @bebekheyecani Papatyamaviss Papatyamaviss savascii savascii ve yazamadigim diğer güzel kızlarım😍🙏🏻
Canım benim çok şükür çok sevindim her şey çok daha da güzel gider inşallah 🥰🥰🥰

Maşallh canım çok şükğr gözün aydın tatlım 🥰🥰

Kızlar bugun çok yoruldum saatlerdır oğlanla hastanedeyım bu pıkmıdır

Eklentiler

• E7001AA9-0A92-465B-9CFC-05A925858C2B.jpeg
    E7001AA9-0A92-465B-9CFC-05A925858C2B.jpeg
    82,5 KB · Görüntüleme: 50
  • DC8409C3-0600-44F9-8511-8E3277FD524D.jpeg
    DC8409C3-0600-44F9-8511-8E3277FD524D.jpeg
    77,3 KB · Görüntüleme: 46
X