Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar Adetin 16.günü ve hala tık yok.Bugün akıntım başladı niye böyle hala acaba

Eklentiler

• 36463126-95A2-44D0-92DA-33986FAEB81D.jpeg
    75 KB · Görüntüleme: 51
  • 170932B0-6161-48B4-9A1E-44477975FA34.jpeg
    69,3 KB · Görüntüleme: 54
  • 7DA8BCD7-61C2-4874-BA86-68EDB34FD6E0.jpeg
    74,3 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:
Bugün sağlık ocağı doktorum acile gönderdi zaten canım tekrar kan ver dedi direk muayeneye gittim progestan verdi lekelenme için şu an ultrason bize yardımcı olmaz dedi değerim bu sefer 74 çıktı doktor bence normal gebeliğe ilerliyor dedi bir hafta sonra tekrar gel dedi imagination forever T TASUU pozitifbiri fnd_50 melegim can Sirius2023 ekimm24 bebekheyecani Papatyamaviss savascii ve yazamadigim diğer güzel kızlarım

Hayırlı olsuuunnnnn canımmm :)

Ohhh gözün aydın bebeğim

Çokk sukur canım biraz rahatlamıssındırr sende hayırlısıyla sağlıklaa gelişşsin bebişinnn sende dikkat et yorma kendını dınlenmeye bak su ara

.
Ay maşallah kuzum sağlıkla gelsin inşallah

Hayırlı olsuuunnnnn canımmm :)
Çok sağol canım
Ohhh gözün aydın bebeğim
Çok sağol bebişim
Çokk sukur canım biraz rahatlamıssındırr sende hayırlısıyla sağlıklaa gelişşsin bebişinnn sende dikkat et yorma kendını dınlenmeye bak su ara
Evet valla bı ohh çektim ediyorum bebiş sağol . Rabbim başta sizlere sonra isteyen herkese nasip etsin inşallah

Yükseliş olmus birde farklı laboratuvar olduğunu düşünürsek normal ilaclarinida ihmal etme canım sağlıkla ilerler inşallah

Vajina baktırma canım lekelenme olduğu için.Sağlıkla ilerlesin.Darisi bana ve bütün kızlara olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…