- 18 Haziran 2022
- 4.191
- 5.910
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #3.781
Amin inşaallah canımVajina baktırma canım lekelenme olduğu için.Sağlıkla ilerlesin.Darisi bana ve bütün kızlara olsun
Bazen 5 haftalıkta olsa bile bakıyorlar acele edib baktırma..sabr et güzel ilerlesinAmin inşaallah canımdoktorum da vajinal bakmadı zaten sanırım 7 gün sonra zaten 5 haftalık oluyor karından ultrasonla görünür diye düşünmüş heralde doktorum kuzum
Ay amin kuzum inşallah yaÇok sağol bebişim en kısa zamanda senden de duyalım inşallah güzel haberler
Çok iyi en azından için biraz rahatlamıştir canım. Sen doktoruna git o dediğim gibi herhangi bir kanama alanın var mı yok mu takibini yapsınBugün sağlık ocağı doktorum acile gönderdi zaten canım tekrar kan ver dedi direk muayeneye gittim progestan verdi lekelenme için şu an ultrason bize yardımcı olmaz dedi değerim bu sefer 74 çıktı doktor bence normal gebeliğe ilerliyor dedi bir hafta sonra tekrar gel dedi @imagination forever @TASUU @pozitifbirifnd_50 melegim can Sirius2023 @ekimm24 @bebekheyecani Papatyamaviss savascii ve yazamadigim diğer güzel kızlarım
Değerin çok güzel ilerlemiş canım gözün aydın vajinal bakılmasıni bende istemiyorum bişey olur diye korkuyorumAmin inşaallah canımdoktorum da vajinal bakmadı zaten sanırım 7 gün sonra zaten 5 haftalık oluyor karından ultrasonla görünür diye düşünmüş heralde doktorum kuzum
Onu şimdiden görürler mi ki canım bugun gittiğim benim doktorumdu zatenÇok iyi en azından için biraz rahatlamıştir canım. Sen doktoruna git o dediğim gibi herhangi bir kanama alanın var mı yok mu takibini yapsın
Batı da yazsan canım tam tarih olarak verSat son adet tarihiydi dimi bugün adet oldum sat oluyor dimi benide eklermisnz listeye
Çok sağol canımDeğerin çok güzel ilerlemiş canım gözün aydın vajinal bakılmasıni bende istemiyorum bişey olur diye korkuyorum
Canım benim çok şükür çok sevindim her şey çok daha da güzel gider inşallahBugün sağlık ocağı doktorum acile gönderdi zaten canım tekrar kan ver dedi direk muayeneye gittim progestan verdi lekelenme için şu an ultrason bize yardımcı olmaz dedi değerim bu sefer 74 çıktı doktor bence normal gebeliğe ilerliyor dedi bir hafta sonra tekrar gel dedi @imagination forever @TASUU @pozitifbirifnd_50 melegim can Sirius2023 @ekimm24 @bebekheyecani Papatyamaviss savascii ve yazamadigim diğer güzel kızlarım
Amin inşaallah canım çok sağolCanım benim çok şükür çok sevindim her şey çok daha da güzel gider inşallah
Amin inşallah canım benim çok aminAmin inşaallah canım çok sağoldarısı sana ve isteyen herkese inşallah
Maşallh canım çok şükğr gözün aydın tatlımBugün sağlık ocağı doktorum acile gönderdi zaten canım tekrar kan ver dedi direk muayeneye gittim progestan verdi lekelenme için şu an ultrason bize yardımcı olmaz dedi değerim bu sefer 74 çıktı doktor bence normal gebeliğe ilerliyor dedi bir hafta sonra tekrar gel dedi @imagination forever @TASUU @pozitifbirifnd_50 melegim can Sirius2023 @ekimm24 @bebekheyecani Papatyamaviss savascii ve yazamadigim diğer güzel kızlarım
Evet pikkkkKızlar bugun çok yoruldum saatlerdır oğlanla hastanedeyım bu pıkmıdır
Çok koyu diğil canım..ama sen değerlendir ne olur ne olmazKızlar bugun çok yoruldum saatlerdır oğlanla hastanedeyım bu pıkmıdır
Sağol kuzucum darısı sana da inşallahMaşallh canım çok şükğr gözün aydın tatlım