Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa di mi , ya ben ya ben hala mal gibiyim Kalp atışını bilem duyduk teyzesi çok şükür :) 1.5 cm lik fasulyemin:)
Yaa ne güzel maşallah annesi aynı sağlıkta aynı hızda büyümeye devam inşallah minigimizin kalbi atmaya başlamış ne tatlıdır şimdi onun kalp atışlarının sesi

Belkı o etkılıyodur olabılır kuzucum dene bıde dostınexı.belkıde adet olmayacaksın

Bunu nerde verdiysen oraya ver. Sonra düşük çıkar , düşün dur sorun mu var falan diye. Yine istersen özelde de ver.
Kuzum lekelenme var o yüzden doktorla görüşeyim dedim doktor da zaten yine ister diye dedim direk özelde vereyim ondan sonra zaten sürekli oradan takip yapacağım için sağlık ocağı çok geç çıkıyor insan bekleyemiyor

Sen bilirsin canım sonra düşük çıkarsa bizi yeme burda bak ben uyarayım

Kuzum 2 sene oldu bendede..bu ay olmazsa..gelen ay aşılama kesin..zaten beni gören her kes tüp bebek diyor.gec bile kaldım ben

Bence güzel kuzum onemlı olan sımdı artısı ama testlerıne göre artış var zaten kalbin rahat olsun

Bence değerin gayet iyi hayırlı olsun inşAllah bende geçen sene regle 2 kala 47 ile öğrenmiştim

Allah korktugumuza ugratmasın...

Tutmuştur inşallah güzel düşünelim güzel sonuçlar alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…