- 18 Haziran 2022
- 4.191
- 5.910
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #3.641
Yaa ne güzel maşallah annesi aynı sağlıkta aynı hızda büyümeye devam inşallahYaaa di mi , ya ben ya benhala mal gibiyim Kalp atışını bilem duyduk teyzesi çok şükür :) 1.5 cm lik fasulyemin:)
Belkı o etkılıyodur olabılır kuzucum dene bıde dostınexı.belkıde adet olmayacaksınKuzum daha önce kullanmıştım bu değer düşükten sonra normal geldi doktora o yüzden vermedi ama benim evimde dostinex var adet olursam yumurtlama başlamak dan önce 1 tane kullanıcam belki dahada çıkmıştır diye
Yarın özelde tekrar vericem canım bugün regl gecikmenin birinci günü ondan sonra da ne zaman veririm kim bilir
Kuzum lekelenme var o yüzden doktorla görüşeyim dedim doktor da zaten yine ister diye dedim direk özelde vereyim ondan sonra zaten sürekli oradan takip yapacağım için sağlık ocağı çok geç çıkıyor insan bekleyemiyorBunu nerde verdiysen oraya ver. Sonra düşük çıkar , düşün dur sorun mu var falan diye. Yine istersen özelde de ver.
Kuzum lekelenme var o yüzden doktorla görüşeyim dedim doktor da zaten yine ister diye dedim direk özelde vereyim ondan sonra zaten sürekli oradan takip yapacağım için sağlık ocağı çok geç çıkıyor insan bekleyemiyor
Yok yok uyarıldım baştanSen bilirsin canım sonra düşük çıkarsa bizi yeme burda bak ben uyarayım
Kuzum 2 sene oldu bendede..bu ay olmazsa..gelen ay aşılama kesin..zaten beni gören her kes tüp bebek diyor.gec bile kaldım benKızlar ya bana bir akıl verin biz tam 1 sene çocuk istedik 11. Ayda oldu ama kürtajla sonuçlandı kürtajdan sonra 2 aydır deniyoruz olmuyor yine adetim gelmek üzere bu ay son kez normal denicez doktor muhtemelen klomen ovitrelle dicek ama ben ovülasyon ile takip ettiğimde yumurtam büyüyorda çatlıyorda görüyorum yani acaba direk aşılamamı istesem diye kafam çok karışık bu süreç aşağı yukarı neredeyse 1.5 seneye yaklaştı şimdiden bıktım
Bence güzel kuzum onemlı olan sımdı artısı ama testlerıne göre artış var zaten kalbin rahat olsunEki Görüntüle 3182351 kizlar regle iki gün kala vermistim regl de dündü sizce nasıl değer iyi mi düşük mü ben sanki 100 lerde bekliyordum @Sirius2023 un kan sonuçlara göre ay çok mutlu oldum önemli olan yükseliş ama değil miiiimagination forever @TASUU pozitifbiri Papatyamaviss @melegim can @ekimm24 ve unuttuğum diğer arkadaşlarım kusuruma bakmayın lütfen nasıl sizcee
Bence değerin gayet iyi hayırlı olsun inşAllahEki Görüntüle 3182351 kizlar regle iki gün kala vermistim regl de dündü sizce nasıl değer iyi mi düşük mü ben sanki 100 lerde bekliyordum @Sirius2023 un kan sonuçlara göre ay çok mutlu oldum önemli olan yükseliş ama değil miiiimagination forever @TASUU pozitifbiri Papatyamaviss @melegim can @ekimm24 ve unuttuğum diğer arkadaşlarım kusuruma bakmayın lütfen nasıl sizcee
Yok yok uyarıldım baştanben onu göze alarak dedim kuzum özelde vereyim yani düşük çıkarsa fazla düşünmem çünkü ben burada çok gördüm öyle yer değişikliği yüzünden arada baya fark olan beta HCG ler
İnşallah balım bu ay senden de bekliyoruz güzel haberler Allah'ın izniyleBence güzel kuzum onemlı olan sımdı artısı ama testlerıne göre artış var zaten kalbin rahat olsun
Kanka sloganımızı söylüyorum “yansın geceler “
Sağol kuzummBence değerin gayet iyi hayırlı olsun inşAllahbende geçen sene regle 2 kala 47 ile öğrenmiştim
Tutmuştur inşallah güzel düşünelim güzel sonuçlar alalımİnositol içerek takviyeler alıyorum canım bu ay çörekotu yağı içtim arada bal polen yedim birde mfk nin advictor u kullandım tam pik görmedim ama normalde ovulasyonum bu kadar bile kızarmazdi maşallah diyeyim bu ay pik olmasada kızardı 21. Gün akıntım oldu böyle su gibi şeffaf bilmiyorum ki tutmus mudur
Akşam yine yap test..ve 15 dakika bekle sonra çek canım
Pik olmuş bol havuçlu günler
ay yok hıcbısey aksıne gecen ay 26 larda gorunce bekleme mod onn daydım yanı acıkcası sak dun bıanda boyle gorunce bugunden ıtıbaren baslıyoruz :)))Minnoşum çalışmalar yogunlaştı sanırım :)
aynen knaka aynen geceler yanmaya basladı ama oglumun atesı tarafındaKanka sloganımızı söylüyorum “yansın geceler “