- 15 Temmuz 2015
- 18.700
- 31.196
- Konu Sahibi Mervenur277
- #3.661
yapacagım kuzum evet evet beklıyorum bu bıraz gec cıkartıyorAkşam yine yap test..ve 15 dakika bekle sonra çek canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yapacagım kuzum evet evet beklıyorum bu bıraz gec cıkartıyorAkşam yine yap test..ve 15 dakika bekle sonra çek canım
ılıskı de olması lazım eheheh ben bıraz havuc alayım bugun barı de kıtlamaya baslayayımPik olmuş bol havuçlu günler
Yok kuzum ya ateşim düşüşe geçti karnım ağrıyor adetim geliyor yani zaten dünkü testimde negatif tiBelkı o etkılıyodur olabılır kuzucum dene bıde dostınexı.belkıde adet olmayacaksın
Bende diyorum önümüzdeki ay aşılamamı istesem ya çokmu aceleci etmiş olurumKuzum 2 sene oldu bendede..bu ay olmazsa..gelen ay aşılama kesin..zaten beni gören her kes tüp bebek diyor.gec bile kaldım ben
Oooooo attığınız gol olsun ilişki artı havuçla gez yarına çatlar bu
bakalım görcez nolcak kendılerııYok kuzum ya ateşim düşüşe geçti karnım ağrıyor adetim geliyor yani zaten dünkü testimde negatif ti
Bende diyorum önümüzdeki ay aşılamamı istesem ya çokmu aceleci etmiş olurum
Ay bugün içim çok negatif yabakalım görcez nolcak kendılerıı
Kuzum sen daha iyi bilirsin..ben mesela her şeyi denedim..4 ay ovitrel denedim..kürler neler neler..şimdi oturub beklemek zamanım kalmadıYok kuzum ya ateşim düşüşe geçti karnım ağrıyor adetim geliyor yani zaten dünkü testimde negatif ti
Bende diyorum önümüzdeki ay aşılamamı istesem ya çokmu aceleci etmiş olurum
her bekleyısın sonu pozıtıf olmadı mı boyle oluyor malesef ama yınede dıyorum kırmızıları gormeden moral bozmak yokAy bugün içim çok negatif ya
Aynen bu test öyle..yapacagım kuzum evet evet beklıyorum bu bıraz gec cıkartıyor
Kızlar bi bakar mısınız ben mi yanlış görüyorum yada kuruma çizgisi falan mı Eki Görüntüle 3182392
15 dakika sonra baktımKaç dk geçti ki??
15 dakika sonra baktım
Öyle yapıyımm madem kaç dakikadan sonra bakarsam geçersiz olur pekiO zaman silik çizgi olabilir. Yarın sabah aynı testten varsa ilk idrarla bir kez daha yapsana cnm... :)
imagination forever etiketlerim tabiki canım. Ovülasyon testi ile takip edecek misin bu ayİnşallah kuzucum tabiki en başta seni etiketliyorum
Öyle yapıyımm madem kaç dakikadan sonra bakarsam geçersiz olur peki
ilk yarım saatı baz al canım olma ıhtımalı yuksek , kuruma on bes dk da olmazKızlar bi bakar mısınız ben mi yanlış görüyorum yada kuruma çizgisi falan mı Eki Görüntüle 3182392
hosgeldın canım benım yenı yıl yenı ay yenı baslangıclar bızlerde cok umutuyuz ınsallah guzel sonuclar getırır bu ay bıze <3Kızlar merhaba. Doktor kontrollerinden geçmeden Ocak ayına transfer olmayayım dedim Az önce geldim doktordan prolaktin sorunum vardı hallettim ilaçla düşürüldü. Doktor çatlamaya yakın bir yumurtan var foliküllerin çok iyi hamile kalmaya hazırsın dedi. Temmuz ayında bir düşük yapmıştım. İnşallah Rabbim Ocak ayında nasip eder. Herkese hayırlı sağlıklı gebelik diliyorum Mervenur277 canısı sat 16 Aralık bat 13 Ocak beni de ekler misin
Tamam canım inşallah yarında bu şekilde olurİlk on dk en geçerli olan ama yarım saate kdr da süresi var diye biliyorum. :)
Tamam canım tesekkür ederimilk yarım saatı baz al canım olma ıhtımalı yuksek , kuruma on bes dk da olmaz