Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende beta HCG takibi isteyeceğim canım sağlık ocağında devam edemem çok geç çıkıyor çünkü
Haklısın canım bana Çarşamba günü gel dedi ozeldeki doktorum. Hem keseyi görüruz dedi. İlk kan tahlilimi devlet hastanesinde yaptırdım. Özelde tahlil istemedi zaten ozeldeki doktorum. Ben yine de Çarşamba günü yine devlet hastanesinden kan tahlili isteyeceğim 1.5 saatte çıkıyor sonuç. Hesapladigima göre HCG degerim 2 kat artarak ilerlerse 800 olacak çarşambaya. Cuma geleyim dedim geç olur dedi neye göre geç pek anlam veremedim. Dış gebelik olursa erken teşhis için söylemiş olabilir diye düşünüyorum. 800 HCG sanırım vajinal ultrason ile keseyi görmeye yetecek

Evet gercekten cok pahalı ama mecbur alıyoruz işte.prolaktını dusurmek ıcın ılac fln vermedımı bebısm.fsh benımde 8.40 tı gecen sene bu sene 7 ye düşmüş.bence stres beslenme fln etkılıyor.ınsallah ugrasmaya gerek olmadan olur kuzucum.bu vıtamınler gercekten kalıtelestırıyor ama yumurtayı spermı sen kendıne ıkı ay daha sure ver bakalım.guzel sonucları alalım ınsallah hıcbıseye gerek kalmadan

Evet canım sanırım yeter o şekilde bende çok sabirsizim insan bi an önce bini geçsin istiyor senden de sağlıklı güzel haberler bekliyoruz bizi habersiz bırakma bebiş beni de etiketle

İnositol içerek takviyeler alıyorum canım bu ay çörekotu yağı içtim arada bal polen yedim birde mfk nin advictor u kullandım tam pik görmedim ama normalde ovulasyonum bu kadar bile kızarmazdi maşallah diyeyim bu ay pik olmasada kızardı 21. Gün akıntım oldu böyle su gibi şeffaf bilmiyorum ki tutmus mudur

Evet canım sanırım yeter o şekilde bende çok sabirsizim insan bi an önce bini geçsin istiyor senden de sağlıklı güzel haberler bekliyoruz bizi habersiz bırakma bebiş beni de etiketle
Benıde etkıletleyın kuzularım ınsallah sapsaglıklı bebeklerınızı gorursunuz Sirius2023

Canım ben de regle 1 gün kala 57 çıkmıştı korkma annesi inşallah bebeğin sağlıkla büyüsün :) BAşka kan vermiş miydin bundan önce ??

Regl gelene kdr umut varrrrr ateş de yüksek e ne güzel işte
birascık sabır bebişim :)
Günaydın kızlarım. Sabah bi test yapayım dedim kalbim kadar beyaz çıktı.sol göğsüm baya ağrıyo sadece dünden beri. Hamile değilim galiba.

Tabiki canım etiketlerim senide. Anlıyorum sabirsizlanmani besbislerimiz sağlıklı olsun da walla tek kaygımız o.

Kuzum daha önce kullanmıştım bu değer düşükten sonra normal geldi doktora o yüzden vermedi ama benim evimde dostinex var adet olursam yumurtlama başlamak dan önce 1 tane kullanıcam belki dahada çıkmıştır diye

Hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim adına darısı başımıza inşallah

Yaaa di mi , ya ben ya ben hala mal gibiyim Kalp atışını bilem duyduk teyzesi çok şükür :) 1.5 cm lik fasulyemin:)
Kız zaman ne çabuk geçmiş 8 haftalık olmuşsun sanki daha dün gebeliği ogrenmissin gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…