Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belkı o etkılıyodur olabılır kuzucum dene bıde dostınexı.belkıde adet olmayacaksın
Yok kuzum ya ateşim düşüşe geçti karnım ağrıyor adetim geliyor yani zaten dünkü testimde negatif ti
Kuzum 2 sene oldu bendede..bu ay olmazsa..gelen ay aşılama kesin..zaten beni gören her kes tüp bebek diyor.gec bile kaldım ben
Bende diyorum önümüzdeki ay aşılamamı istesem ya çokmu aceleci etmiş olurum
@fnd_50 savascii Niqu @trueliving_ boyle çıktı kuzular başka kuzuları etıketleyememiş olabılırm
Oooooo attığınız gol olsun ilişki artı havuçla gez yarına çatlar bu

bakalım görcez nolcak kendılerıı

Kuzum sen daha iyi bilirsin..ben mesela her şeyi denedim..4 ay ovitrel denedim..kürler neler neler..şimdi oturub beklemek zamanım kalmadı

Kızlar merhaba. Doktor kontrollerinden geçmeden Ocak ayına transfer olmayayım dedim Az önce geldim doktordan prolaktin sorunum vardı hallettim ilaçla düşürüldü. Doktor çatlamaya yakın bir yumurtan var foliküllerin çok iyi hamile kalmaya hazırsın dedi. Temmuz ayında bir düşük yapmıştım. İnşallah Rabbim Ocak ayında nasip eder. Herkese hayırlı sağlıklı gebelik diliyorum Mervenur277 canısı sat 16 Aralık bat 13 Ocak beni de ekler misin

hosgeldın canım benım yenı yıl yenı ay yenı baslangıclar bızlerde cok umutuyuz ınsallah guzel sonuclar getırır bu ay bıze <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…