Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum şuan kese gözükmez niye kadın doğuma gidiyorsun öylesinemi
Kadın doğuma kese görmek için değil de iki güne bir kan vermek ve takibini yapmak için birde kanama alanı var mı yok mu rahim kalinlasmis mi bunlari görmek için gidebilirsiniz Mervenur277 ben 28 Aralık'ta gideceğim canım ilk kan tahlilinden 4 gün sonra tekrar kan tahlili isteyeceğim

Bende beta HCG takibi isteyeceğim canım sağlık ocağında devam edemem çok geç çıkıyor çünkü

Senin kesede henüz görünmedi değil mi 1000 den sonra gorunuyormus 5 haftalık olması gerekliymiş

Kuzucum bu fsh fln nasıl atsana bı hormon tahlıllerını.vıtamın kullanıyomusunuz bıde.prowomen promen gıbı bısey
Böyle kuzum prowomen kullanıyorum 1 aydır 1 paket daha kullanıcam sonrasında kontrole çağırdı

Eklentiler

• IMG_20221226_094937.jpg
    49,8 KB · Görüntüleme: 64
Anladım canım hayırlısı olsun femare etki ederse bana haber ver olur mu
Tamam canim inşallah etki ederse burda duymayan kalmaz elimde bayrak dolaşırım bugünün yumurtlama testi bu şekilde yavaş yavaş geliyor sanırım kızarmaya başlıyor günden güne

Eklentiler

• 16720373736893477740703026068125.jpg
    165,1 KB · Görüntüleme: 60
  • 16720374071548782087910592888430.jpg
    184,7 KB · Görüntüleme: 66
Vajinal ultrasondan da görünmez mj evet canım lekelenmem oluyor onu soyleyecegim doktora eksik vitamin falan varsa vitamin takviyesi diyelim canım
Kuzum vajinal şuan görünmez bide lekelenmen var çokda uyarmamak lazım orayı kontrole git ama progesteron felan verin vitaminlerine bakar

Böyle kuzum prowomen kullanıyorum 1 aydır 1 paket daha kullanıcam sonrasında kontrole çağırdı
Bence olur bıtanem ya bı sıkıntı yok testlerınde.prolaktınde yenı bebek kaybı oldugu ıcın normal.bu ay ınsallah tutar bıtanem.ben dun gıttım ya dedkı ovulasyonu onemseme adet basladıgı gunden ıtıbaren 10 gun say,bıdahakı adete kadar bır dolu bır bos ılıskı olsun dedı,çatlaması bazen once bazen sonra olabılıyormus.bıde oncedem banada prowomen promen vermıstı(esımın sperm testıxe normal ama onada vermıstı) bu kez baska bır vıtamın verdı dedıkı yumurtayla spermın tutusmasını kolaylastırıyormus sonrada rahme tutunmasını.bu ay bunumu denesenkı askm

Eklentiler

• AD903D7E-D12B-460D-B9CC-6CE37AF7451B.jpeg
    135,8 KB · Görüntüleme: 55
Bebişim cok sukur en azından pozitif sağlıklaa hızla artıs gösterir inşallah folık asit falan takvıye bıseyler verdi mi

Kuzum benim normaldede prolaktin yüksekliğim var bu düşük bile yani bide doktor fsh mı yüksek gördü 10 a yakın olduğu için daha bundan 7 ay önce felanda hamile kalmadan önce yani imprly vermişlerdi bana canım bunuda yeni verdiler şu 2. Kutuyu kullanayım bakayım ne dicek doktır olmadı şu sana verdiği ilacı sorarım bide çok pahalılar ya paketi 400 TL

Ay maşallah canım kaç aydır uğraşıyorsun ben vitaminle falan büyütmeye çalışıyorum
Benim bir düşük öyküm var canım haziran da ondan sonra denemeye başladık bu ay femara kullandım yumurtalar büyüsün diye ilacın etkisiyle sanırım öne çekti biraz yumurtlamayi. Sen neler kullanıyorsun büyütmek için

Güzel canım şuan geçmiştir zaten 100 leri saglıkla ilerlesin inşallah bizede dua et kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…