Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yakinmisiz canım beraber bekleyelim süreci yumurtlama gördün mü bu ay
İlk denemem bu ay benim canım o yüzden ovülasyon takip etmedim.
Vücudumu dinleyerek ve çeşitli uygulamaların verilerini toplayarak belli gün aralığı olurşturdum. ovülasyon takip etsem daha az stres olurdu yarın yumurtlama bekliyorum adetim bittiği günden itibaren gün aşırı değerlendirmeye devam ediyoruz. İnşallah çok bekletmez bizi bebişimiz

Amin inşallah canım her yöntemi inan.cok stresli her türlü umut içinde oluyoruz isted8gimiz için. Bu yıl hepimize uğurlu gelsin

Ben çok geç başladım ateşe.bugğn adetin 15.günü ilk kez ateş takibi yapıyorum.Yorumlsyabilecek var mı acaba kızlar

Eklentiler

• AF467826-46F3-4D71-8940-229AA0FF5252.png
    139 KB · Görüntüleme: 27
Henüz çok erken 10. Günden sonra belli oluyor ve yumurtlama tarihlerimiz ayn
Tabii ki bilgilendiririm.
Umarım siz de hamilesinizdir ve umarım erken yaptığım için 1.2 görmüşümdür.
Reglimden 5-6 gün önce öğrendim yazanlar vardı o yüzden biraz gaza gelip yaptırdım ben.

Son düzenleme:
Gayet güzel canım ilk çıkan değer çok da önemli değil önemli olan güzel artması sağlıkla gelsin inşallah

Bebişim önemli olan pozitif olması çok şükür şimdi takip zamanı. Baya yükselmiştir şimdi

Kuzucum bu fsh fln nasıl atsana bı hormon tahlıllerını.vıtamın kullanıyomusunuz bıde.prowomen promen gıbı bısey

Hayırlı olsun canım önemli olan sağlıklı ilerlemesi döllenen yumurtanın rahime tutunma süresi farklılık gösterebilir. Çok takılmamak gerek ilk HCG değerine sonrakiler katlanarak artmalı.

Hayırlı olsun canım önemli olan sağlıklı ilerlemesi döllenen yumurtanın rahime tutunma süresi farklılık gösterebilir. Çok takılmamak gerek ilk HCG değerine sonrakiler katlanarak artmalı.
İnşallah kuzucum çok teşekkür ederim yarın özel hastanede tekrar vereceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…