- 18 Kasım 2022
- 198
- 371
- 26
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #3.581
İlk denemem bu ay benim canım o yüzden ovülasyon takip etmedim.Yakinmisiz canım beraber bekleyelim süreciyumurtlama gördün mü bu ay
Amin inşallah canım her yöntemi inan.cok stresli her türlü umut içinde oluyoruz isted8gimiz için. Bu yıl hepimize uğurlu gelsinİlk denemem bu ay benim canım o yüzden ovülasyon takip etmedim.
Vücudumu dinleyerek ve çeşitli uygulamaların verilerini toplayarak belli gün aralığı olurşturdum.ovülasyon takip etsem daha az stres olurdu yarın yumurtlama bekliyorum adetim bittiği günden itibaren gün aşırı değerlendirmeye devam ediyoruz. İnşallah çok bekletmez bizi bebişimiz
Yumurtlamadan 1 gün önce ilişki olmalı mı canım acaba mutlakaAmanın allahtan sabahtan ılıskı oldu ha bakalım yarın ne çıkacak
SANSI ARTTIRMAK ICIN BENCE EVET CANIM SIK SIK EN GUZELIYumurtlamadan 1 gün önce ilişki olmalı mı canım acaba mutlaka
Henüz çok erken 10. Günden sonra belli oluyor ve yumurtlama tarihlerimiz ayn
Tabii ki bilgilendiririm.Merhaba sizinle pik günümüz aynı, bende de iki üç gündür yoğun kıvamda sarı skontı var hafif sol kasık ağrısı da var, bende merak ediyorum sonuç alırsanız bilgilendirir misiniz?
Bu arada inşallah hayırlısı ile hamilesinizdir
Gayet güzel canım ilk çıkan değer çok da önemli değil önemli olan güzel artması sağlıkla gelsin inşallahEki Görüntüle 3182351 kizlar regle iki gün kala vermistim regl de dündü sizce nasıl değer iyi mi düşük mü ben sanki 100 lerde bekliyordumSirius2023 un kan sonuçlara göre ay çok mutlu oldum önemli olan yükseliş ama değil miii imagination forever T TASUU pozitifbiri Papatyamaviss melegim can ekimm24 ve unuttuğum diğer arkadaşlarım kusuruma bakmayın lütfen nasıl sizcee
Bebişim önemli olan pozitif olması çok şükür şimdi takip zamanı. Baya yükselmiştir şimdiEki Görüntüle 3182351 kizlar regle iki gün kala vermistim regl de dündü sizce nasıl değer iyi mi düşük mü ben sanki 100 lerde bekliyordumSirius2023 un kan sonuçlara göre ay çok mutlu oldum önemli olan yükseliş ama değil miii imagination forever T TASUU pozitifbiri Papatyamaviss melegim can ekimm24 ve unuttuğum diğer arkadaşlarım kusuruma bakmayın lütfen nasıl sizcee
İnşallah canım çok sağolGayet güzel canım ilk çıkan değer çok da önemli değil önemli olan güzel artması sağlıkla gelsin inşallah
Amin kuzum inşallahİnşallah canım çok sağoldarısı sana ve tüm anne adaylarımıza inşallah
İnşallah canım bugün ya da yarın da kadın doğuma giderim dualarınızi eksik etmeyinBebişim önemli olan pozitif olması çok şükür şimdi takip zamanı. Baya yükselmiştir şimdi
Dualarım bütün hamile olan ve bebek isteyen arkadaşlarımlaİnşallah canım bugün ya da yarın da kadın doğuma giderim dualarınızi eksik etmeyin
İnşallah kuzum rabbim en kısa zamanda sana sağlıklı hamilelik versin insallahDualarım bütün hamile olan ve bebek isteyen arkadaşlarımla
İnşallah canım bugün ya da yarın da kadın doğuma giderim dualarınızi eksik etmeyin
Kuzucum bu fsh fln nasıl atsana bı hormon tahlıllerını.vıtamın kullanıyomusunuz bıde.prowomen promen gıbı bıseyKızlar ya bana bir akıl verin biz tam 1 sene çocuk istedik 11. Ayda oldu ama kürtajla sonuçlandı kürtajdan sonra 2 aydır deniyoruz olmuyor yine adetim gelmek üzere bu ay son kez normal denicez doktor muhtemelen klomen ovitrelle dicek ama ben ovülasyon ile takip ettiğimde yumurtam büyüyorda çatlıyorda görüyorum yani acaba direk aşılamamı istesem diye kafam çok karışık bu süreç aşağı yukarı neredeyse 1.5 seneye yaklaştı şimdiden bıktım
Hayırlı olsun canımEki Görüntüle 3182351 kizlar regle iki gün kala vermistim regl de dündü sizce nasıl değer iyi mi düşük mü ben sanki 100 lerde bekliyordumSirius2023 un kan sonuçlara göre ay çok mutlu oldum önemli olan yükseliş ama değil miii imagination forever T TASUU pozitifbiri Papatyamaviss melegim can ekimm24 ve unuttuğum diğer arkadaşlarım kusuruma bakmayın lütfen nasıl sizcee
Vajinal ultrasondan da görünmez mj evet canım lekelenmem oluyor onu soyleyecegim doktora eksik vitamin falan varsa vitamin takviyesi diyelim canımKuzum şuan kese gözükmez niye kadın doğuma gidiyorsun öylesinemi
İnşallah kuzucum çok teşekkür ederim yarın özel hastanede tekrar vereceğim inşallahHayırlı olsun canımönemli olan sağlıklı ilerlemesi döllenen yumurtanın rahime tutunma süresi farklılık gösterebilir. Çok takılmamak gerek ilk HCG değerine sonrakiler katlanarak artmalı.
lekelenmesı oluyormus bebegım belkı progestronu fln dusuktur gıtsın bı gorunsun nolu ne olmazKuzum şuan kese gözükmez niye kadın doğuma gidiyorsun öylesinemi