- 18 Haziran 2022
- 4.191
- 5.910
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #3.561
Bilmiyorum canim. Ben sadece klomen kullandım yumurta takibim yapilmadiPeki 9 mm iyimiydi acaba büyür demi
Femometer canımBu hangi uygulama cnm
Yok canım bisey denemedim düşünmedim dümdüz devam ediyorum yani bu ay doktora gittim yumurta uyarıcı femara verdi onu kullandım bakalım işe yarayacak mı doktora kalırsa bir problemim yok yumurtlamam oluyorCanım merhabalar bende de aynı sorun var evet pozitif renkler yakın ama pik olmuyor aylardır böyle sen bı çare düşündün mü
Günaydın canım yumurtlamanin üzerinden kaç gün geçtiGünaydın kızlarım. Sabah bi test yapayım dedim kalbim kadar beyaz çıktı.sol göğsüm baya ağrıyo sadece dünden beri. Hamile değilim galiba.
10.gün bugün. Yumurtlama gününü de sayarsak 11Günaydın canım yumurtlamanin üzerinden kaç gün geçti
O zaman biraz daha bekle kuzu heveslendirip erken yap dedik ama en az 14 gün geçmesi lazım yumurtlama üstünden inşallahh vardır10.gün bugün. Yumurtlama gününü de sayarsak 11
Bence daha erken canım benımde 1 gun gecti ama göğsüm sızlıyor normalde sızlamaz hassas olurda gecıkmeye kadar bekle inşallah bebiş vardır10.gün bugün. Yumurtlama gününü de sayarsak 11
Sizi kescem zaten aklıma soktunuz delilerO zaman biraz daha bekle kuzu heveslendirip erken yap dedik ama en az 14 gün geçmesi lazım yumurtlama üstünden inşallahh vardır
Sizi kescem zaten aklıma soktunuz deliler
İnşallah canım benimBence daha erken canım benımde 1 gun gecti ama göğsüm sızlıyor normalde sızlamaz hassas olurda gecıkmeye kadar bekle inşallah bebiş vardır
Canımsın teşekkür ederimhala umudum var inşallah dualarım seninle
Kessen de haklısın valla gaza getirdik hatta en son tezahürat çekiyordum sanaSizi kescem zaten aklıma soktunuz deliler
HahahahahKessen de haklısın valla gaza getirdik hatta en son tezahürat çekiyordum sana
Olmazsa da olana kadar devamkeeHahahahahcanımsınız ya olmazsa da napalm nasip değilmiş diycez
Yakinmisiz canım beraber bekleyelim süreci10ocak benimde
İnşallah devamke tabiOlmazsa da olana kadar devamkeeo çocuk buraya gelecekk