-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #3.541
Öyledir ama erken yapan da var testi gecikmeyi bekleyen deBenim de döngüm uzun . Gebeliğin belli olması için herkes kendi döngüsüne göre mi bekliyor acaba
Beklicez..kendimi dinlemicem bu ay adetle çok benziyor belirtiler..sol kasıkta batma var bende ve belde sızlama..ama takmıyorumYumurtası çatlayıp bat gününü bekleyen hanımlar neler yapıyorsunuz vaktiniz nasıl geçiyor.. Benim daha 2 gün oldu. Şimdi den sürekli aklımda. Kafam hep onla meşgul. Sürekli kendimde belirti arıyorum. Sizlerin günleri nasıl geçiyor. Test yapmanıza kaç gün kaldı
Uyğulamayi ben bilmiyorum ama 23 pik 24 çatlamışKızlar ovülasyon innovitada bu şekil gösteriyor 23üne pik 24üne çatlama olarak ama uygulamada bugün yumurtlama gösteriyor bunu baz almalıyım demi ?
Yarın sabahtan yaparım bıde kuzumKuzum yenile bi 5-6 saate sanki bi tık daha belirgin olacak daha da koyu olacak t çizgisi benim hep öyle oluyor 4-6 saate daha da koyu görüyorum
Yok canımPko var mı peki
Aynen bende sorayım bakiyim birSanırım düzene girdiriyor ben Mfk ya durumumu anlatan mesajı yazınca bana ilk ay advictor dedi sonra bakarız demişti. Sen de bir yaz canım isterden bence sana da advictor der
Peki 9 mm iyimiydi acaba büyür demiNormal canim. .
Benim yunurtladigim gün baya sancım da oldu hatta
Kuzum ovu testi satan kadın..testin yapma saatlerini yazmış sabah 08:00 10:00..öğlen 12:00 17:00..akşam 20:00 22:00Yakın gıbı epey canım benım
10.11 gıbı bı yaparım kuzum akşam 7 buçuk gıbı bıdaha yaparım bakalım ne çıkacak
BenBat i 11 ocak olan var mı
Aaa birlikte beklicez desene
Eveeet korkuyorumAaa birlikte beklicez desene
Yarını bos geçmemek onemlı o zaman belkı salı daYap kuzum yap bak öğlen 3 te yaptım sonra akşam 8 de yaptım daha da koyuydu bakalım sabaha 10-11 gibi yapacağım yine çatlamayı yakalamak için yarın 4-5 saatte bir tekrar edeceğim kuzum.Eki Görüntüle 3182272
Aynen canım yarın çok önemli çatlama olma ihtimali var hatta salı günü deYarını bos geçmemek onemlı o zaman belkı salı da
Canım merhabalar bende de aynı sorun var evet pozitif renkler yakın ama pik olmuyor aylardır böyle sen bı çare düşündün müGeçen ay da 2 gun poztif gorfum qma yine silikti cok koyu degildi hatta kadina sorduğum da daha pik degil devam ddi ama ondan sonra da pik görmedim yani adet oldum pik görsem de tam koyu olmuyor bende anlamadın
Bende de 3-4 gün sonra sol kasık ağrısı başladı 3 gün falan devam etti canım psikolojik mi diye düşündüm hani kendimizi dinliyoruz ya ama 6. Gün gece nasıl bir ağrıyla uyandım baya bı ağrıdı ve o gün akşama yatana kadar devam etti ertesi gün bı baktım hiç ağrı falan yok şimdi ara ara ağrıyor neler oluyor bende bilmiyorum ama kasik ağrısı ilk 6-7 günlerde oluyormu eğer gebelik varsa ama olmama ihtimali de var tabi o yüzden bekleyip görcezKızlarrrrrr çatlamadan sonra 3 gün geçti adete de 9 gün var. Bende bugün sık idrara çıkma başladı sağ kasık ağrısı ve bel ağrısı yumurtlamadan beri var bu kadar erken belirti imkansız diyemiyorum forumda birsürü şey okudum yaşayan varmış bilemedim
Göğüs hassasiyeti de var umarım yerleşiyodurBende de 3-4 gün sonra sol kasık ağrısı başladı 3 gün falan devam etti canım psikolojik mi diye düşündüm hani kendimizi dinliyoruz ya ama 6. Gün gece nasıl bir ağrıyla uyandım baya bı ağrıdı ve o gün akşama yatana kadar devam etti ertesi gün bı baktım hiç ağrı falan yok şimdi ara ara ağrıyor neler oluyor bende bilmiyorum ama kasik ağrısı ilk 6-7 günlerde oluyormu eğer gebelik varsa ama olmama ihtimali de var tabi o yüzden bekleyip görcez