Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtası çatlayıp bat gününü bekleyen hanımlar neler yapıyorsunuz vaktiniz nasıl geçiyor.. Benim daha 2 gün oldu. Şimdi den sürekli aklımda. Kafam hep onla meşgul. Sürekli kendimde belirti arıyorum. Sizlerin günleri nasıl geçiyor. Test yapmanıza kaç gün kaldı
Beklicez..kendimi dinlemicem bu ay adetle çok benziyor belirtiler..sol kasıkta batma var bende ve belde sızlama..ama takmıyorum☺️

Yarın sabahtan yaparım bıde kuzum
Yap kuzum yap bak öğlen 3 te yaptım sonra akşam 8 de yaptım daha da koyuydu bakalım sabaha 10-11 gibi yapacağım yine çatlamayı yakalamak için yarın 4-5 saatte bir tekrar edeceğim kuzum. F5661129-48C9-4E27-9469-4F183C6650FF.jpeg

Geçen ay da 2 gun poztif gorfum qma yine silikti cok koyu degildi hatta kadina sorduğum da daha pik degil devam ddi ama ondan sonra da pik görmedim yani adet oldum pik görsem de tam koyu olmuyor bende anlamadın
Canım merhabalar bende de aynı sorun var evet pozitif renkler yakın ama pik olmuyor aylardır böyle sen bı çare düşündün mü 🥺

Kızlarrrrrr çatlamadan sonra 3 gün geçti adete de 9 gün var. Bende bugün sık idrara çıkma başladı sağ kasık ağrısı ve bel ağrısı yumurtlamadan beri var bu kadar erken belirti imkansız diyemiyorum forumda birsürü şey okudum yaşayan varmış bilemedim

Kızlarrrrrr çatlamadan sonra 3 gün geçti adete de 9 gün var. Bende bugün sık idrara çıkma başladı sağ kasık ağrısı ve bel ağrısı yumurtlamadan beri var bu kadar erken belirti imkansız diyemiyorum forumda birsürü şey okudum yaşayan varmış bilemedim
Bende de 3-4 gün sonra sol kasık ağrısı başladı 3 gün falan devam etti canım psikolojik mi diye düşündüm hani kendimizi dinliyoruz ya ama 6. Gün gece nasıl bir ağrıyla uyandım baya bı ağrıdı ve o gün akşama yatana kadar devam etti ertesi gün bı baktım hiç ağrı falan yok şimdi ara ara ağrıyor neler oluyor bende bilmiyorum ama kasik ağrısı ilk 6-7 günlerde oluyormu eğer gebelik varsa ama olmama ihtimali de var tabi o yüzden bekleyip görcez 🤗

Bende de 3-4 gün sonra sol kasık ağrısı başladı 3 gün falan devam etti canım psikolojik mi diye düşündüm hani kendimizi dinliyoruz ya ama 6. Gün gece nasıl bir ağrıyla uyandım baya bı ağrıdı ve o gün akşama yatana kadar devam etti ertesi gün bı baktım hiç ağrı falan yok şimdi ara ara ağrıyor neler oluyor bende bilmiyorum ama kasik ağrısı ilk 6-7 günlerde oluyormu eğer gebelik varsa ama olmama ihtimali de var tabi o yüzden bekleyip görcez 🤗
Göğüs hassasiyeti de var umarım yerleşiyodur 🥹

X