- 1 Nisan 2022
- 12.537
- 15.406
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #3.421
Yaaa denicem o zaman bende..kaç aydır kullanıyorum bu dönemlerde hiç ağrı yapmazdı..iyiki sordum canımAvak
Avakado yapıyor canım benim 2 gün midem çok fena ağrıdı avakoduyu bıraktım düzeldim
Geçen ay farkettm bende avokado yedikten sonra midem ağrıdı yandı gibi hatta bir daha denicem bakalm yapicakmiAvak
Avakado yapıyor canım benim 2 gün midem çok fena ağrıdı avakoduyu bıraktım düzeldim
İlk defami yiyordun canım avokadoyu..ben çocuk için hep yedim olmadı ama..Geçen ay farkettm bende avokado yedikten sonra midem ağrıdı yandı gibi hatta bir daha denicem bakalm yapicakmi
4 5 aydri yiyordum ama ayda 1 veya 2 çok değil geçen ay yedikten sonra midem ağrıması burdada okuyunca olabilr dedmİlk defami yiyordun canım avokadoyu..ben çocuk için hep yedim olmadı ama..
Ben bir tek denemeye başlayınca yiyordum yumurtlamaya kadar ama hiç olmazdı ağrım..şimdi anlamadım.yemicem bakıcam ondanmı4 5 aydri yiyordum ama ayda 1 veya 2 çok değil geçen ay yedikten sonra midem ağrıması burdada okuyunca olabilr dedm
Canım ben ilk yedim olmadı ama biraz abarttım ondan ağrı yaptı sanırımGeçen ay farkettm bende avokado yedikten sonra midem ağrıdı yandı gibi hatta bir daha denicem bakalm yapicakmi
Aynen kuzum ara ver avakadoya geçiyor direkYaaa denicem o zaman bende..kaç aydır kullanıyorum bu dönemlerde hiç ağrı yapmazdı..iyiki sordum canım
Canım çok çok erken yapmışsın yaKızlar ben bir şey yaptım.
Bat 31 Aralık-Yumurtlama pik 17 Aralık
4-5 gündür çok yoğun göğüs hassasiyetim ve karın ağrım vardı. Birkaç gündür de sarı akıntım. Çatlamanın 7.günü bugün. Dayanamadım gittim kan testi yaptırdım. <1,2 çıktı.
Moralim bozuldu çok. Erken yaptırdım biliyorum ana yükselmeyedebilir.
Ya bencede ben abartdım..bu defa avokadolar kocamandı..güne 1 yiyordumCanım ben ilk yedim olmadı ama biraz abarttım ondan ağrı yaptı sanırım
Aynen kuzum ara ver avakadoya geçiyor direk
1 tane çok fazla, yarım yeterli, hatta büyükse 1/4 yiyorum, çekirdeğini içinde bırakırsan keserken karalmazYa bencede ben abartdım..bu defa avokadolar kocamandı..güne 1 yiyordum
Bu ay yeterli artık..öldüm ağrıdan..hem kiloda çok aldım.1 tane çok fazla, yarım yeterli, hatta büyükse 1/4 yiyorum, çekirdeğini içinde bırakırsan keserken karalmaz
Çatlamış gıtmıs bebegımŞimdi testi yaptım .bu gün düne bakarak daha silik..şimdi ne diyorsunuz bu gündemi değerlendireyim..2 gün üst üste oldu
Dün değerlendirdim..yinemi değerlendireyim kuzum?Çatlamış gıtmıs bebegım
23 değerlendirdiysen bence bırak artıkKızlar benim 21 22 23 3 gün üst üste ilişki oldu 22 yumurta oldu 23 çatladı dün yani 24. Aralık doğal olarak yapmadık devam etmeli miyim yoksa artık keyifine mi yapayım
23 değerlendirdiysen bence bırak artık
O zaman keyfine bak..ben sanirım bu günde değerlendiricemDeğerlendirdim cnm
Çatlayınca ve pik değerlendirdin dimi kuzum öyleyse daha gerek yok bence bendekı durum nedır pekıDün değerlendirdim..yinemi değerlendireyim kuzum?