-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #3.461
Ben herhalde limonu biraz fazla abarttmHemen muz elma yedim ağrıyı kesti..bu aylık yerdi bana
Bende aksine sanki iyi bir iş gördüğüm gibi sade yiyorumBen herhalde limonu biraz fazla abarttmsade yiyemiyorm sadece limonlu yiyebiliyorm
Aynen canısı eğer olmazsa bu süreçte hem uygulamayı öğrenirim hemde vücudumu tanırım teşekkür ederimSıkıntı olmaz canım bundan sonra hep devam edersin. Adet ateşini öğrenirsin eğer gebelik oluşmazsa. Bir fikrin oluşur. Ff App programını indir günlük ateşlerini kaydet canım
İyi kankam o zaman eli kulağında. Vurduğunuz gol olsun inşallah. Ben 29-30-31-32 günde oluyorum Allah ne verdiyse. Ama yine iyi şimdi, daha önceleri 35-37 leri buluyordu Mfk dan sonra aşağı çekti . Bu aynı merak ediyorum ama hala tık yok12.13.14 normalim 26 günde bır olduğum ıcın ama bazı ay 25 bazı ay 27 degısıyor ona göre de yumurtlama bu aralar kankam yanı
Kesinlikle ateşi ben çok sevdim çok yardımcı oldu bana sana da şans getirsin kuzumAynen canısı eğer olmazsa bu süreçte hem uygulamayı öğrenirim hemde vücudumu tanırım teşekkür ederim
Aahhhh inşallah hiç gerek kalmaz yaKesinlikle ateşi ben çok sevdim çok yardımcı oldu bana sana da şans getirsin kuzum
Keyfine bak canım artık sıra bebişin gelmesinde inşallahKızlar benim 21 22 23 3 gün üst üste ilişki oldu 22 yumurta oldu 23 çatladı dün yani 24. Aralık doğal olarak yapmadık devam etmeli miyim yoksa artık keyifine mi yapayım
Değil ama yakın gibi
Ben 10 gündür ölçüyorum bende çok sevdim canımm. Bugün adet oldum bugünü kaydettim zaten adetliyken devam degil mi ateş ölçmeyeKesinlikle ateşi ben çok sevdim çok yardımcı oldu bana sana da şans getirsin kuzum
Valla napicagimizi şaşırdık yeminleBen de sanırım limonu çok koyduğumda karnımı ağrıttı şimdi düşününceben içine dereotu da koyuyorum kızlar biraz kahvaltılık yaptığım da zeytinyağı limon tuz karabiber dereotuyla nirlikte hem güzel oluyor hem de progesteron diye kendimce destek alıyorum tahin helvası bide bi kaşık hem tatlı niyetine hem de faydalı diye alışkanlık haline getirdim helvayı da
Bence pik değil ama olmak üzere.bu testler pikte çok daha koyu oluyor. Yine de riske atma değerlendir
Belki canım lh yüksekliği 60 70 saat sürüyor ya onu görmeye başladın muhtemelen yani önümüzdeki bi kaç gün içinde pik ve devamında çatlama olacaktır bence
İyi kankam o zaman eli kulağında. Vurduğunuz gol olsun inşallah. Ben 29-30-31-32 günde oluyorum Allah ne verdiyse. Ama yine iyi şimdi, daha önceleri 35-37 leri buluyordu Mfk dan sonra aşağı çekti . Bu aynı merak ediyorum ama hala tık yok
Değil ama yakın gibi
Çatlayınca ve pik değerlendirdin dimi kuzum öyleyse daha gerek yok bence bendekı durum nedır pekı
Ben hep bunu kullandım..çok net gösteriyor..bende böyle çıkınca yarına yumurtlama oluyorNiqu
Bugun sabah olmustu , bakalım yarın nasıl cıkacak bu testlerden daha önce kullanmadım oyuzden ne zamana pık olur bılemedım görüş ıstedım
Keyfine bak canım artık sıra bebişin gelmesinde inşallah
Kuzum pike çok yakın boş geçme sakın
Kuzum bugünü değerlendirmişsin zaten yarın tekrar test yap bugün testi kaçta yaptıysan muhtemelen piki göreceksinNiqu
Bugun sabah olmustu , bakalım yarın nasıl cıkacak bu testlerden daha önce kullanmadım oyuzden ne zamana pık olur bılemedım görüş ıstedım