Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 549FDD3C-17DE-447C-AE47-B295A37637C4.jpeg
    549FDD3C-17DE-447C-AE47-B295A37637C4.jpeg
    55,9 KB · Görüntüleme: 55
Pikte değerlendirdim..dünde sanki biraz silikleşti yine değerlendirdim..bu gün ama çok silik..acaba diyorum bu günmü tam olarak catlamiş.Seninki kuzum tam koyu diğil...ama değerlendir sen

Kanka pik tabiki hatırlı uğurlu olsun😂 çalışmaları sıkı tut bol şans aşko😂 benim 14. Gün halaaaaa akıntı fa yok belirti de yok 🤷🏻‍♀️
Yok kız degıldır bence ben hıc onuncu gün yumurtlamadım kızz bu sabah bı eksin oldu ama tamamen bundan habersız yanı atesım de daha yum atesı degıl hafıf bı açıklık var gıbı 😂innovita yapanlar hele baksın

Kızlar ben bir şey yaptım. 😓
Bat 31 Aralık-Yumurtlama pik 17 Aralık

4-5 gündür çok yoğun göğüs hassasiyetim ve karın ağrım vardı. Birkaç gündür de sarı akıntım. Çatlamanın 7.günü bugün. Dayanamadım gittim kan testi yaptırdım. <1,2 çıktı. 😓😓😓
Moralim bozuldu çok. Erken yaptırdım biliyorum ana yükselmeyedebilir.
Neden bu kadar erken yaptırıp kendini strese sokuyorsun ki canim.

Bu belirtilerin hiçbiri kesin hamilelik belirtisi değil.
Hatta kesin hamilelik belirtisi diye birşeyde yok.
En güzel kendinizi reglim ertesi gününe odaklayip o zaman test yapmak.

Pikte değerlendirdim..dünde sanki biraz silikleşti yine değerlendirdim..bu gün ama çok silik..acaba diyorum bu günmü tam olarak catlamiş.Seninki kuzum tam koyu diğil...ama değerlendir sen
Onemlı olan sılısklesmeye basladı an çok sılık ıse gıtmıs bıtmıs ıs derım ben herhalde ama sağlam olsun dersen üçle bu sabah ilişki olmustu ama tam degıl gıbı bakayım devam edeyım yapmaya ben

Yok kız degıldır bence ben hıc onuncu gün yumurtlamadım kızz bu sabah bı eksin oldu ama tamamen bundan habersız yanı atesım de daha yum atesı degıl hafıf bı açıklık var gıbı 😂innovita yapanlar hele baksın
Kanka bir iki güne çatlayabilir gibi duruyor sen normalde kaçıncı günler yumurtluyordun

Onemlı olan sılısklesmeye basladı an çok sılık ıse gıtmıs bıtmıs ıs derım ben herhalde ama sağlam olsun dersen üçle bu sabah ilişki olmustu ama tam degıl gıbı bakayım devam edeyım yapmaya ben
Sabah olduysa o zaman bu günü boş bırak..yarın sende yumurtlama göstericek.Bende bakıcam duruma😂

12.13.14 normalim 26 günde bır olduğum ıcın ama bazı ay 25 bazı ay 27 degısıyor ona göre de yumurtlama bu aralar kankam yanı
Belki canım lh yüksekliği 60 70 saat sürüyor ya onu görmeye başladın muhtemelen yani önümüzdeki bi kaç gün içinde pik ve devamında çatlama olacaktır bence

Sabah akşam yapayım testı o zaman ben bugun yapmıcaktım bıle test hadı dedım yapayım erken oldu gıbı gelırmı pesıne yumurta bakalım gorucez bı akıntımıda bakayım ben 😂
Bende değerlendirme akşam olduğu için..günde 1 defa akşam testi yapıyorum..akınti bu ay oldu bende..ama olmadığim zamanlar bile yumurtlamayı göstermiş

X