- 1 Nisan 2022
- 12.537
- 15.406
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #3.381
Havuç eşime veriyorum her gün 2 tane..kendim için duymamıştım amaKızlar bunu yazıyorum ama belki bununda faydası olmuştur birine yararı olur diye ben hamile kalmadan önce bir buçuk aydır günde iki tane havuç yiyordum ama bilinçli değil sarmistim canım istiyor diye onun da belki etkisi olmuştur
kaç kg-san 3e çarpıyorsun, mesala 50kgsan, 150 yapar, yani günlük 1,5 litre su içilmesi lazımKızlar, bu haftayı düzenli değerlendirmeye devam ediyorum yumurtlama haftasındayım şu içmeye hiç dikkat edemiyorum ve ilk defa böbreklerimin olduğu bölgede ağrı hissetmeye başladım. Zorla da olsa bir şekilde suya dikkat etmeye çalışıcam. Siz günde ne kadar tüketiyorsunuz suyu dikkat edebiliyor musunuz? Ve suyu çok çok az tüketmek sizce idrar yolları enfeksiyonuna sebep olur mu?
YaklaşıyorSanki yarına t çizgi daha bi koyulaşır gibi geliyor dün bugün bildiğin aşırı ıslandım aşırı akıntım başladı. T de koyulaşmaya başladı ateşte böyle çıktı kızlar, @pozitifbiriPapatyamaviss @fnd_50 Eki Görüntüle 3181926 Eki Görüntüle 3181927
Eşin sigara kullanmıyor de miHavuç eşime veriyorum her gün 2 tane..kendim için duymamıştım ama
Yok kullanmıyor canımEşin sigara kullanmıyor de mi
Kullananlarda fazla havuç sıkıntılı diye okumuştum canım
Yumurtalıklar bendede ağrıyor ama mide bulantısı yokKızlar bugün çatlama oldu değerlendirdim ama yumurtalıklarım ağrıyo normal mi bide bulantı olması normal mi
Benimki her gün dahada yükseliyor bende diyorum niye düşmüyor buTabıkıde var kuzum düşmese de olur
Benimde yumurtlama günleri midem bulanıyor basim agriyor kasik agrisi bide ayaklarim yaniyorKızlar bugün çatlama oldu değerlendirdim ama yumurtalıklarım ağrıyo normal mi bide bulantı olması normal mi
İki ay sonra normale döndü canım bir ama o iki ayda da yumurtlama gördüm sıkıntı olmaz extra bişey yapmadım regl içinBen de tarlusal kullandım canım kasımda ,olabilir.. napmak lazım peki seninki nasıl düzeldi
Kızlar bugün çatlama oldu değerlendirdim ama yumurtalıklarım ağrıyo normal mi bide bulantı olması normal mi
Yumurtlama dönemi kokulara karşı hassasiyet arttığından mide de hassaslaşabilir diye düşünüyorum canım.Benimde yumurtlama günleri midem bulanıyor basim agriyor kasik agrisi bide ayaklarim yaniyor
Değildir canim.Kızlar iyi geceler benim ilk defa yumurtlamadan sonra sarı akıntım başladı baya baya günlük ped e geliyor hafif bel ve kasık ağrım var acaba enfeksiyon mu dedim ama yanma kaşıntı kötü koku falan yok. Başına böyle bişey gelen oldumu
Aaayyy benim kasık ağrım çok fenaydı hele dün gece nasıl ağrıdı gündüz de devam etti bugün rahatım çok şükür atma gibi bişey bende de oluyor seermek denir ya gözde falan olur ya onun gibiValla kasığım ağrıyo mu pıt pıt atıyor mu öyle bişey var sende var mı
Ateş gebelik varsa nasıl seyrediyor canım yukseliyor mu düşüyor muKız senin ateş niye yüksek çıkmış bugün öyle? Hasta mı oluyorsun erken gibi geldi o kadar yüksek olması çünkü. Bir de neden senin çizgilerde ok varPapatyamaviss
Aynen canım hersey kokuyor zaten tiskinti geliyo ben ilk hamileligimde hic bulantı kusma yasamadim dogumdan sonra regli zamanlarimda midem bulanıyor öncesinde yoktu insallah hamileli kalırsam boyle devam etmezYumurtlama dönemi kokulara karşı hassasiyet arttığından mide de hassaslaşabilir diye düşünüyorum canım.
Yumurtlamanın olduğu günü kesin biliyor musun ?Ya kızlar bugün adet günüm hala regl olmadım normalde gecikmem olmaz test yaptım negatif çıktı. Acaba çok kafaya takıyoruz diye mi gecikiyor.
Bilmiyorum canım takip edemedim ben . Ben stres yaptıkça olmuyor diye çok düşünmemeye çalışıyorum ama aklımdan hiç çıkmıyorYumurtlamanın olduğu günü kesin biliyor musun ?
Üstünden kesin 10 gün geçtiysen hamile değilsindir canim.
Bilmiyorsan geç döllenme olabilir canim.