Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ateş gebelik varsa nasıl seyrediyor canım yukseliyor mu düşüyor mu
Canım her gün aynı saatte yataktan çıkmadan dil altından ölçüp kaydediyoruz adetten yumurtlamaya kadar ateş düşük seyrediyor yumurtlamadan sonra adete kadar yüksek seyrediyor gebelik varsa adet günü de yüksek kalıyor, gebelik yoksa adet günü ya da adetten bir iki gün önce ateş düşmeye başlıyor

Canim senin Çalışmalar nasıl gidiyor. Yumurtlama dönemi bitti mi ?

Ben şimdi yapmaya başlasam nolur ki adetime 1 hafta var yumurtlama da geçti

Aynen canım hersey kokuyor zaten tiskinti geliyo ben ilk hamileligimde hic bulantı kusma yasamadim dogumdan sonra regli zamanlarimda midem bulanıyor öncesinde yoktu insallah hamileli kalırsam boyle devam etmez

Yumurtlama zamanlarımız yakındı sizde belirti var mı bende göğüslerde hassasiyet başladı adet öncesi olan bi kere daha böyle oldu erken adet oldum sanırım yine öyle olcak bi tek fark bide karıncalanma gibi kaşıntılı gibi bu sefer

Kızlar mide ağrısı çatlama dönemlerinde yaşıyan varmı?kahvaltıdan sonra ağrım oluyor..acaba diyorum avokado ceviz mideme tokunoyormu bilemedim..ama önceden olmazdı

Avak
Kızlar mide ağrısı çatlama dönemlerinde yaşıyan varmı?kahvaltıdan sonra ağrım oluyor..acaba diyorum avokado ceviz mideme tokunoyormu bilemedim..ama önceden olmazdı
Avakado yapıyor canım benim 2 gün midem çok fena ağrıdı avakoduyu bıraktım düzeldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…