-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #3.401
Yani etki ediyor mu bilmiyorum bilinçli değil ama bende kullandım geçenlerde aklıma geldi sizlerle de paylaşmak istedim günde iki tane yiyordum ben zaten çok severimHavuç eşime veriyorum her gün 2 tane..kendim için duymamıştım ama
Herkeste durum bu canimmBilmiyorum canım takip edemedim ben . Ben stres yaptıkça olmuyor diye çok düşünmemeye çalışıyorum ama aklımdan hiç çıkmıyor
Canım her gün aynı saatte yataktan çıkmadan dil altından ölçüp kaydediyoruz adetten yumurtlamaya kadar ateş düşük seyrediyor yumurtlamadan sonra adete kadar yüksek seyrediyor gebelik varsa adet günü de yüksek kalıyor, gebelik yoksa adet günü ya da adetten bir iki gün önce ateş düşmeye başlıyorAteş gebelik varsa nasıl seyrediyor canım yukseliyor mu düşüyor mu
Ben hiçbir yerin çeşme suyuna güvenemiyorum ya o yüzden hep hazır içiyoruz bizEvet çeşme suyu içilebiliyordu ilk evlendiğim zaman ağır enfeksiyon oldu. İstanbul'a alışmakta güçlük çektim.
Yerleşme düşüşü oluyor ama olmadığı da oluyormuş bildiğim kadarıyla canımPapatyamaviss fnd_50 kızlar ates takibinde eğer hamilelik olduysa tutunma zamanı illa atesim düşmesi lazimmi yoksa düşmedende olma ihtimali varmi
Çatlama dan sayıcaksınızKızlar şimdi size soru
22 Aralık'ta yumurtlama oldu 23 de çatladı ben hangi günden saymaya baslayim
Ayy İnşallah şimdide ilk hamileliğin gibi olur canımAynen canım hersey kokuyor zaten tiskinti geliyo ben ilk hamileligimde hic bulantı kusma yasamadim dogumdan sonra regli zamanlarimda midem bulanıyor öncesinde yoktu insallah hamileli kalırsam boyle devam etmez
Canim senin Çalışmalar nasıl gidiyor. Yumurtlama dönemi bitti mi ?Canım her gün aynı saatte yataktan çıkmadan dil altından ölçüp kaydediyoruz adetten yumurtlamaya kadar ateş düşük seyrediyor yumurtlamadan sonra adete kadar yüksek seyrediyor gebelik varsa adet günü de yüksek kalıyor, gebelik yoksa adet günü ya da adetten bir iki gün önce ateş düşmeye başlıyor
Yok canım daha başlamadı yumurtlama dönemi :) bugün 14. Gün, bu hafta çalışmalar devam. Genelde 16-18 de oluyor yumurtlamamCanim senin Çalışmalar nasıl gidiyor. Yumurtlama dönemi bitti mi ?
Benim de 16-18 arası.Yok canım daha başlamadı yumurtlama dönemi :) bugün 14. Gün, bu hafta çalışmalar devam. Genelde 16-18 de oluyor yumurtlamam
Hadi rastgelsin size de canımBenim de 16-18 arası.
Benim de dün 9. Gundu, bismillah deyip başladık
Ben şimdi yapmaya başlasam nolur ki adetime 1 hafta var yumurtlama da geçtiCanım her gün aynı saatte yataktan çıkmadan dil altından ölçüp kaydediyoruz adetten yumurtlamaya kadar ateş düşük seyrediyor yumurtlamadan sonra adete kadar yüksek seyrediyor gebelik varsa adet günü de yüksek kalıyor, gebelik yoksa adet günü ya da adetten bir iki gün önce ateş düşmeye başlıyor
Aynen canım hersey kokuyor zaten tiskinti geliyo ben ilk hamileligimde hic bulantı kusma yasamadim dogumdan sonra regli zamanlarimda midem bulanıyor öncesinde yoktu insallah hamileli kalırsam boyle devam etmez
İnşallah öyle olmaz canım kötüyü düşünme hepsi öyle olacak diye bir kayde yok bende ilk kimyasal geçirdim nasip bakalım gönlünü ferah tut sen23ünde pik oldu 24ü çok iyi değerlendirdim bugünü de değerlendiricem kasımda kimyasal olduğu için bunda da bi tık korkuyorum
Vurduğunuz gol olsun
Avakado yapıyor canım benim 2 gün midem çok fena ağrıdı avakoduyu bıraktım düzeldimKızlar mide ağrısı çatlama dönemlerinde yaşıyan varmı?kahvaltıdan sonra ağrım oluyor..acaba diyorum avokado ceviz mideme tokunoyormu bilemedim..ama önceden olmazdı