- 26 Aralık 2015
- 11.565
- 18.570
- 34
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #3.441
Sıkıntı olmaz canım bundan sonra hep devam edersin. Adet ateşini öğrenirsin eğer gebelik oluşmazsa. Bir fikrin oluşur. Ff App programını indir günlük ateşlerini kaydet canımBen şimdi yapmaya başlasam nolur ki adetime 1 hafta var yumurtlama da geçti
Geldin yakaladın beni geçeceksinÇatlayınca ve pik değerlendirdin dimi kuzum öyleyse daha gerek yok bence bendekı durum nedır pekı
Kanka pik tabiki hayırlı uğurlu olsun
Pikte değerlendirdim..dünde sanki biraz silikleşti yine değerlendirdim..bu gün ama çok silik..acaba diyorum bu günmü tam olarak catlamiş.Seninki kuzum tam koyu diğil...ama değerlendir sen
Yok kız degıldır bence ben hıc onuncu gün yumurtlamadım kızz bu sabah bı eksin oldu ama tamamen bundan habersız yanı atesım de daha yum atesı degıl hafıf bı açıklık var gıbıKanka pik tabiki hatırlı uğurlu olsunçalışmaları sıkı tut bol şans aşko benim 14. Gün halaaaaa akıntı fa yok belirti de yok
Neden bu kadar erken yaptırıp kendini strese sokuyorsun ki canim.Kızlar ben bir şey yaptım.
Bat 31 Aralık-Yumurtlama pik 17 Aralık
4-5 gündür çok yoğun göğüs hassasiyetim ve karın ağrım vardı. Birkaç gündür de sarı akıntım. Çatlamanın 7.günü bugün. Dayanamadım gittim kan testi yaptırdım. <1,2 çıktı.
Moralim bozuldu çok. Erken yaptırdım biliyorum ana yükselmeyedebilir.
Ay anam o bende de olmuştu hatta afedersiniz ishale çevirmişti son yediğim avokadoda. Bir daha yemedimAvak
Avakado yapıyor canım benim 2 gün midem çok fena ağrıdı avakoduyu bıraktım düzeldim
Onemlı olan sılısklesmeye basladı an çok sılık ıse gıtmıs bıtmıs ıs derım ben herhalde ama sağlam olsun dersen üçle bu sabah ilişki olmustu ama tam degıl gıbı bakayım devam edeyım yapmaya benPikte değerlendirdim..dünde sanki biraz silikleşti yine değerlendirdim..bu gün ama çok silik..acaba diyorum bu günmü tam olarak catlamiş.Seninki kuzum tam koyu diğil...ama değerlendir sen
Kanka bir iki güne çatlayabilir gibi duruyor sen normalde kaçıncı günler yumurtluyordunYok kız degıldır bence ben hıc onuncu gün yumurtlamadım kızz bu sabah bı eksin oldu ama tamamen bundan habersız yanı atesım de daha yum atesı degıl hafıf bı açıklık var gıbıinnovita yapanlar hele baksın
Sabah olduysa o zaman bu günü boş bırak..yarın sende yumurtlama göstericek.Bende bakıcam durumaOnemlı olan sılısklesmeye basladı an çok sılık ıse gıtmıs bıtmıs ıs derım ben herhalde ama sağlam olsun dersen üçle bu sabah ilişki olmustu ama tam degıl gıbı bakayım devam edeyım yapmaya ben
Bol şans kuzummmm vurduğunuz gol olsun
12.13.14 normalim 26 günde bır olduğum ıcın ama bazı ay 25 bazı ay 27 degısıyor ona göre de yumurtlama bu aralar kankam yanıKanka bir iki güne çatlayabilir gibi duruyor sen normalde kaçıncı günler yumurtluyordun
Sabah akşam yapayım testı o zaman ben bugun yapmıcaktım bıle test hadı dedım yapayım erken oldu gıbı gelırmı pesıne yumurta bakalım gorucez bı akıntımıda bakayım benSabah olduysa o zaman bu günü boş bırak..yarın sende yumurtlama göstericek.Bende bakıcam duruma
Belki canım lh yüksekliği 60 70 saat sürüyor ya onu görmeye başladın muhtemelen yani önümüzdeki bi kaç gün içinde pik ve devamında çatlama olacaktır bence12.13.14 normalim 26 günde bır olduğum ıcın ama bazı ay 25 bazı ay 27 degısıyor ona göre de yumurtlama bu aralar kankam yanı
Bende değerlendirme akşam olduğu için..günde 1 defa akşam testi yapıyorum..akınti bu ay oldu bende..ama olmadığim zamanlar bile yumurtlamayı göstermişSabah akşam yapayım testı o zaman ben bugun yapmıcaktım bıle test hadı dedım yapayım erken oldu gıbı gelırmı pesıne yumurta bakalım gorucez bı akıntımıda bakayım ben
Bende denicem bakalm tekrar yemeyi olucakmi mide agrisiBen bir tek denemeye başlayınca yiyordum yumurtlamaya kadar ama hiç olmazdı ağrım..şimdi anlamadım.yemicem bakıcam ondanmı
Benim yediğimde de olmamıştı ama geçen ay sanırım limonu fazla sıktımCanım ben ilk yedim olmadı ama biraz abarttım ondan ağrı yaptı sanırım
Aynen kuzum ara ver avakadoya geçiyor direk
Hemen muz elma yedim ağrıyı kesti..bu aylık yerdi banaBende denicem bakalm tekrar yemeyi olucakmi mide agrisi