Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bunu yazıyorum ama belki bununda faydası olmuştur birine yararı olur diye ben hamile kalmadan önce bir buçuk aydır günde iki tane havuç yiyordum ama bilinçli değil sarmistim canım istiyor diye onun da belki etkisi olmuştur
Havuç eşime veriyorum her gün 2 tane..kendim için duymamıştım ama

Kızlar, bu haftayı düzenli değerlendirmeye devam ediyorum yumurtlama haftasındayım şu içmeye hiç dikkat edemiyorum ve ilk defa böbreklerimin olduğu bölgede ağrı hissetmeye başladım. Zorla da olsa bir şekilde suya dikkat etmeye çalışıcam. Siz günde ne kadar tüketiyorsunuz suyu dikkat edebiliyor musunuz? Ve suyu çok çok az tüketmek sizce idrar yolları enfeksiyonuna sebep olur mu?🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
kaç kg-san 3e çarpıyorsun, mesala 50kgsan, 150 yapar, yani günlük 1,5 litre su içilmesi lazım

Kızlar iyi geceler benim ilk defa yumurtlamadan sonra sarı akıntım başladı baya baya günlük ped e geliyor hafif bel ve kasık ağrım var acaba enfeksiyon mu dedim ama yanma kaşıntı kötü koku falan yok. Başına böyle bişey gelen oldumu

Kızlar iyi geceler benim ilk defa yumurtlamadan sonra sarı akıntım başladı baya baya günlük ped e geliyor hafif bel ve kasık ağrım var acaba enfeksiyon mu dedim ama yanma kaşıntı kötü koku falan yok. Başına böyle bişey gelen oldumu
Değildir canim.
Her ay aynı şekilde olmuyor, bazı aylar akıntı daha fazla.
Bebek isyedigimiz için kendimizi çok dinliyoruz

Yumurtlama dönemi kokulara karşı hassasiyet arttığından mide de hassaslaşabilir diye düşünüyorum canım.
Aynen canım hersey kokuyor zaten tiskinti geliyo ben ilk hamileligimde hic bulantı kusma yasamadim dogumdan sonra regli zamanlarimda midem bulanıyor öncesinde yoktu insallah hamileli kalırsam boyle devam etmez

Ya kızlar bugün adet günüm hala regl olmadım normalde gecikmem olmaz test yaptım negatif çıktı. Acaba çok kafaya takıyoruz diye mi gecikiyor.
Yumurtlamanın olduğu günü kesin biliyor musun ?
Üstünden kesin 10 gün geçtiysen hamile değilsindir canim.
Bilmiyorsan geç döllenme olabilir canim.

Yumurtlamanın olduğu günü kesin biliyor musun ?
Üstünden kesin 10 gün geçtiysen hamile değilsindir canim.
Bilmiyorsan geç döllenme olabilir canim.
Bilmiyorum canım takip edemedim ben . Ben stres yaptıkça olmuyor diye çok düşünmemeye çalışıyorum ama aklımdan hiç çıkmıyor

X