- 1 Nisan 2022
- 12.537
- 15.406
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #3.361
Benim kadar su az içen yok burda kesin..genelde bende ilişkiden sonra oluyor eğer çişimi tutsamKızlar, bu haftayı düzenli değerlendirmeye devam ediyorum yumurtlama haftasındayım şu içmeye hiç dikkat edemiyorum ve ilk defa böbreklerimin olduğu bölgede ağrı hissetmeye başladım. Zorla da olsa bir şekilde suya dikkat etmeye çalışıcam. Siz günde ne kadar tüketiyorsunuz suyu dikkat edebiliyor musunuz? Ve suyu çok çok az tüketmek sizce idrar yolları enfeksiyonuna sebep olur mu?
Bu bende de var vücudumuzu çok dinliyoruz diye mi acabaValla kasığım ağrıyo mu pıt pıt atıyor mu öyle bişey var sende var mı
Bugünleri değerlendir kuzu ben de akıntıyı bekliyorum bir başlasa heyecanlı süreç başlayacak benim için deSanki yarına t çizgi daha bi koyulaşır gibi geliyor dün bugün bildiğin aşırı ıslandım aşırı akıntım başladı. T de koyulaşmaya başladı ateşte böyle çıktı kızlar, @pozitifbiriPapatyamaviss fnd_50 Eki Görüntüle 3181926 Eki Görüntüle 3181927
Su candır can. Susuzluk her türlü hastalığı tetikler baş ağrının sebebi bile susuzluktan olabilir. Susuz kalırsan enfeksiyon olma riskin de yüksek olur canım bol bol içmen lazım ben çok içerim vallaKızlar, bu haftayı düzenli değerlendirmeye devam ediyorum yumurtlama haftasındayım şu içmeye hiç dikkat edemiyorum ve ilk defa böbreklerimin olduğu bölgede ağrı hissetmeye başladım. Zorla da olsa bir şekilde suya dikkat etmeye çalışıcam. Siz günde ne kadar tüketiyorsunuz suyu dikkat edebiliyor musunuz? Ve suyu çok çok az tüketmek sizce idrar yolları enfeksiyonuna sebep olur mu?
Evet listemdeki ürünlerden güzel bir ürün dünya çapında en iyi içerikli ürün Kyäni nin omurgası nöroloji doktorlarınında incelediğinde en sevdiği ama ulaşılamadığı da en iyi ideallerden birisi möller diğeri solgar bu nedenle bu ürünler önemli hangisine ulaşılabiliyorsa imkanlar dahilindeBende möllers kullanıyorum epa dha oranı en yüksek onda var sadece diğerleri zaman kaybı.
Gebelik öncesi için iyi güzel multi Vit. Ama ek olarak ünositol folik al biliyorum ürün içinde var ama bir şey olmaz alabilirsin benim Dr da yükseltmişti iyi geldiÇok teşekkür ederin kuzum bileği omegaya bakıcam multı ıcın ne dıceksin pekı gebelık oncesı olarak , valla kimse vermedı evde vardı qoenzım gordum içeyim dedım
Ahh bundan sonra dikkat edeceğim.Kesinlikle idrar yolu enfeksiyonu olur az su içersen. Böbreklerinde de sıkıntı olabilir. Ben 1.5 litre falan içiyorum su.
Evlendiğimden beri buranın sularına alışamadım. Çok doğru söyledin canım teşekkür ederimm bende çok dikkat edicem bundan sonra. :)Su candır can. Susuzluk her türlü hastalığı tetikler baş ağrının sebebi bile susuzluktan olabilir. Susuz kalırsan enfeksiyon olma riskin de yüksek olur canım bol bol içmen lazım ben çok içerim valla
Hazır su içiliyor benim olduğum yerde hep. Sen neden alışamadın canım Çeşme suyu içinebiliyor mu olduğun yerde yani ona alışamadıysan hazır su deneyebilirsin dicektim rica ederim canım benim ne demekEvlendiğimden beri buranın sularına alışamadım. Çok doğru söyledin canım teşekkür ederimm bende çok dikkat edicem bundan sonra. :)
Evet çeşme suyu içilebiliyordu ilk evlendiğim zaman ağır enfeksiyon oldu. İstanbul'a alışmakta güçlük çektim.Hazır su içiliyor benim olduğum yerde hep. Sen neden alışamadın canım Çeşme suyu içinebiliyor mu olduğun yerde yani ona alışamadıysan hazır su deneyebilirsin dicektim rica ederim canım benim ne demek
23 canımKızlar şimdi size soru
22 Aralık'ta yumurtlama oldu 23 de çatladı ben hangi günden saymaya baslayim
Dolık ast var ama extra içmedim içeyim sağol kuzumGebelik öncesi için iyi güzel multi Vit. Ama ek olarak ünositol folik al biliyorum ürün içinde var ama bir şey olmaz alabilirsin benim Dr da yükseltmişti iyi geldi
Evet kuzum :) aynen yarına bakalım koyulaşma olacak mı :) baya baya yoğun akıntı başladı bakalım bu ay nasip olacakmıBugünleri değerlendir kuzu ben de akıntıyı bekliyorum bir başlasa heyecanlı süreç başlayacak benim için desen gün aşırı değerlendir bence
Tabıkıde var kuzum düşmese de olurPapatyamaviss fnd_50 kızlar ates takibinde eğer hamilelik olduysa tutunma zamanı illa atesim düşmesi lazimmi yoksa düşmedende olma ihtimali varmi
Bilmiyorum kuzum bıraz geç uyandım geç olctum ama yumurtlama degıldırKız senin ateş niye yüksek çıkmış bugün öyle? Hasta mı oluyorsun erken gibi geldi o kadar yüksek olması çünkü. Bir de neden senin çizgilerde ok varPapatyamaviss