Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim kadar su az içen yok burda kesin..genelde bende ilişkiden sonra oluyor eğer çişimi tutsam

Su candır can. Susuzluk her türlü hastalığı tetikler baş ağrının sebebi bile susuzluktan olabilir. Susuz kalırsan enfeksiyon olma riskin de yüksek olur canım bol bol içmen lazım ben çok içerim valla

Bende möllers kullanıyorum epa dha oranı en yüksek onda var sadece diğerleri zaman kaybı.
Evet listemdeki ürünlerden güzel bir ürün dünya çapında en iyi içerikli ürün Kyäni nin omurgası nöroloji doktorlarınında incelediğinde en sevdiği ama ulaşılamadığı da en iyi ideallerden birisi möller diğeri solgar bu nedenle bu ürünler önemli hangisine ulaşılabiliyorsa imkanlar dahilinde

Çok teşekkür ederin kuzum bileği omegaya bakıcam multı ıcın ne dıceksin pekı gebelık oncesı olarak , valla kimse vermedı evde vardı qoenzım gordum içeyim dedım
Gebelik öncesi için iyi güzel multi Vit. Ama ek olarak ünositol folik al biliyorum ürün içinde var ama bir şey olmaz alabilirsin benim Dr da yükseltmişti iyi geldi

Su candır can. Susuzluk her türlü hastalığı tetikler baş ağrının sebebi bile susuzluktan olabilir. Susuz kalırsan enfeksiyon olma riskin de yüksek olur canım bol bol içmen lazım ben çok içerim valla
Evlendiğimden beri buranın sularına alışamadım. Çok doğru söyledin canım teşekkür ederimm bende çok dikkat edicem bundan sonra. :)

Evlendiğimden beri buranın sularına alışamadım. Çok doğru söyledin canım teşekkür ederimm bende çok dikkat edicem bundan sonra. :)
Hazır su içiliyor benim olduğum yerde hep. Sen neden alışamadın canım Çeşme suyu içinebiliyor mu olduğun yerde yani ona alışamadıysan hazır su deneyebilirsin dicektim rica ederim canım benim ne demek

Hazır su içiliyor benim olduğum yerde hep. Sen neden alışamadın canım Çeşme suyu içinebiliyor mu olduğun yerde yani ona alışamadıysan hazır su deneyebilirsin dicektim rica ederim canım benim ne demek
Evet çeşme suyu içilebiliyordu ilk evlendiğim zaman ağır enfeksiyon oldu. İstanbul'a alışmakta güçlük çektim.

Kızlar şimdi size soru
22 Aralık'ta yumurtlama oldu 23 de çatladı ben hangi günden saymaya baslayim

Kızlar bunu yazıyorum ama belki bununda faydası olmuştur birine yararı olur diye ben hamile kalmadan önce bir buçuk aydır günde iki tane havuç yiyordum ama bilinçli değil sarmistim canım istiyor diye onun da belki etkisi olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…