- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #3.061
13 gun dimiBARIZ YUMURTLAMA 13 U BENCE KUZUM
Geçen ay da 2 gun poztif gorfum qma yine silikti cok koyu degildi hatta kadina sorduğum da daha pik degil devam ddi ama ondan sonra da pik görmedim yani adet oldum pik görsem de tam koyu olmuyor bende anlamadınGeçen ay nasıldı ovülasyon testin
Yaa çok teşekkür ederimHelal sana bee :) :) Rabbım yardımıcımız olsun bebısım hadı bakalım evet devam bırakmadım bugun beeeess olacak ınsallah sıklmayayım dıye farklı farklı vıdeolar yapıyorum sımdılık bakalım fark olacak mı :)
Kız sana helal beSpora devam dimi? @Papatyamaviss dün ve bugünde yaptım ihmal etmedim. Bu bebek isteği neler yaptırıyor.
Bir de ben karar verdim bu ay gebelik için çalışmalara başlayacağımDoktoru da değiştircem.
Kesinlikle bebişim çok doğruKorkanın çocuğu olmaz dimi bebeğim
Yavrum valla bi his yok gibi varsa bile görmezden geliyorum şu anlıkbebekheyecani askim sende durumlar nedir var mı bebis hissiyatı falan den jel kullandım bu ay dimi
Ay bak pit pit damar gibi atıp seyiriyorsa ihtimali yüksektirYavrum valla bi his yok gibi varsa bile görmezden geliyorum şu anlıküzülmek istemiyorum çünkü. Ama kasık ağrım var böyle pıt pıt atıyor gibi hissediyorum bazen. Belim bacağım ağrıyor evet aşkım kullandım
Amin canım benim inşallah yaAy bak pit pit damar gibi atıp seyiriyorsa ihtimali yüksektirumutlanmayalim da sürpriz bir şekilde gelsin o zaman
Kesinlikle bebişim çok doğru
Bigun metrodayim hic unutmam ayaktayım o pıt pıt dediğin şey oldu elimi karnıma koydum ve içimden dedimki ben hamileyim ve hamileydim oğlumaYavrum valla bi his yok gibi varsa bile görmezden geliyorum şu anlıküzülmek istemiyorum çünkü. Ama kasık ağrım var böyle pıt pıt atıyor gibi hissediyorum bazen. Belim bacağım ağrıyor evet aşkım kullandım
Kac yasinda oğlum canım inşallah hakkında hayırlısı olurDün gece rüyamda oğlumun kundak örtülerini gördüm. Tek tek açıp bakıyordum. Çok özledim galiba ondan rüyama girdi. Uyanınca da net bir şekilde kararımı verdim
Bu hangi marka test canım
Oğlumu hamileliğimin 37. Haftasında kaybettim canımKac yasinda oğlum canım inşallah hakkında hayırlısı olur
Canım benimDün gece rüyamda oğlumun kundak örtülerini gördüm. Tek tek açıp bakıyordum. Çok özledim galiba ondan rüyama girdi. Uyanınca da net bir şekilde kararımı verdim