Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım cnm haklısın
Bnde gitgide umutlanıyorum
Dün daha umutsuzdum
Bugun nedense sankı hamişmişim gbi 🤔
Hayırlısı bakalım

Mübarek Cuma gününün yüzü suyu hürmetine hep böyle dua ederim
Önce hiç olmayanlara, sonra bna hayırlı Bi zamanda, sağlıklı ve hayırlı bir gebelik nasip eyle Allahım 🙏🙏🙏🙏
Amiiiin İnşAllah canım 🤲🏻 Rabbim evladını kaybedenlere ve hiç evladı olmayanlara,isteyen herkese, içlerinde bana da tez zamanda, sağlıkla nasip olmasını hayırlı eylesin 💜 hamile olanlarında evlatlarını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşAllah 🥰

Kızlar benide dün akşam sağlık ocağından aradılar sisteme düşmemiş gebeliğimin sonlandırıldığı nasıl gidiyor felan diye sordular çok kötü oldum ya bu ay hamiş çıkarım inşallah 🤲🏻
İşte ben ondan hemen sağlık ocağına söyl
Kızlarım naber? Size ilginç bir soru soracağım. Şimdi ben 18’i gibi adet olmayı bekliyordum, o günlerde kahve lekelenmelerim oldu ve sonra çok az kırmızı bir kanamam oldu bir peçeteyi dolduracak kadar, ve kesildi devam etmedi. Şimdi sizce ben şu an gecikmede miyim o sayılmıyor mu, yoksa bu ay kanama o kadarcık oldu bitti diye düşünüp önümüzdeki ay için mi bat beklemeliyim? Ne diyorsunuz lütfen yorumlayın şu süreci yoksa delircem ….

Özellikle sizden de cevap istiyorum aşklarım :) @bebekheyecani Niqu Niqu @TASUU @fnd_50 Papatyamaviss Papatyamaviss melisaa93 melisaa93 @melegim can ve tüm prensesler
Sat ne zaman sende?eğer satına varsa..o zaman bekle canım..yerleşmede ola bilir..adet kesin diğil.Birde mfk ilaçları gecikme veriyormuş

İşte ben ondan hemen sağlık ocağına söyl

Sat ne zaman sende?eğer satına varsa..o zaman bekle canım..yerleşmede ola bilir..adet kesin diğil.Birde mfk ilaçları gecikme veriyormuş
Aşkım sat 18 kasımdı işte. Mfk ya daha ikinci günüm oldu başlayalı. Toplam beş tane takviyesini kullanıyorum. Kimisi de gecikmeyi bırak tam tersi erken getirdi adetimi diyor ama bilemedim 🤷‍♀️

Aşkım sat 18 kasımdı işte. Mfk ya daha ikinci günüm oldu başlayalı. Toplam beş tane takviyesini kullanıyorum. Kimisi de gecikmeyi bırak tam tersi erken getirdi adetimi diyor ama bilemedim 🤷‍♀️
Yok o zaman mfk diğil kesin.Bu sonuncu defa 5 gün gecikti bende..sende biraz bekle canım.Hayir mfk ben 5 ay kullanıyorum..gecikme ve erken getirmedi bana..en son kürtajdan sonra dengesizlik bende..yoksa hep zamanında olurum.Adet söktürücü ede bilir belki..zaten ben hep diyorum adet söktürücü kullanmak iyi diğil..kendi sökülsün

Mfk bnde gecikme veya erken oldurmadi adetimi sadece advictor kullanmistm 2 hafta faln o ay 5 gün bi gecikme oldu inşallah hayırlı haberler alırsın 😊

Yok o zaman mfk diğil kesin.Bu sonuncu defa 5 gün gecikti bende..sende biraz bekle canım.Hayir mfk ben 5 ay kullanıyorum..gecikme ve erken getirmedi bana..en son kürtajdan sonra dengesizlik bende..yoksa hep zamanında olurum.Adet söktürücü ede bilir belki..zaten ben hep diyorum adet söktürücü kullanmak iyi diğil..kendi sökülsün
Bir daha hiç istemiyorum zaten söktürücü kullanmak:KK43: şimdi de gecikeceği kadar geciksin ilaç almak istemiyorum kendi haline bırakmak istiyorum

Kızlarım naber? Size ilginç bir soru soracağım. Şimdi ben 18’i gibi adet olmayı bekliyordum, o günlerde kahve lekelenmelerim oldu ve sonra çok az kırmızı bir kanamam oldu bir peçeteyi dolduracak kadar, ve kesildi devam etmedi. Şimdi sizce ben şu an gecikmede miyim o sayılmıyor mu, yoksa bu ay kanama o kadarcık oldu bitti diye düşünüp önümüzdeki ay için mi bat beklemeliyim? Ne diyorsunuz lütfen yorumlayın şu süreci yoksa delircem ….

Özellikle sizden de cevap istiyorum aşklarım :) @bebekheyecani Niqu Niqu @TASUU @fnd_50 Papatyamaviss Papatyamaviss melisaa93 melisaa93 @melegim can ve tüm prensesler
EGER ADET DUZENINDE SIKINTI VARSA BEBEGIM O ADET SAYILABILIR GIBI

Kızlar bir şey soracaktım anlayamadım 21 aralıkta 2 gün önce Yumurta akı kıvamı uzayan ele yapışan akıntım oldu ama çok az başlıyor geliyor diye düşündüm. Ateşimde çıkmadı, ama bugün 13. Gündeyim şuan yumrta alı kıvamı ypk normal krem tonunda akıntım mevcut, süt beyazı yapışan uzayan değil, ovülasyonda da pik olmadı t silikti dün, yapmaya devam ediyorum hem ateş hem ovülasyon. @fnd_50 Papatyamaviss Papatyamaviss @pozitifbiri
Eki Görüntüle 3181169
TABLODA BEN YUMURTLAMA GOREMIYORUM HALA BEBEGIM

Merhabalar, akinti ile yumurtlama takibi var mi aramizda? Yumurtlamaya yakin uzayan akinti iki parmak arasinda ne kadar uzamasi gerekiyor?
şu kadar yada bu kadar dıye bır berlırleyıcı bırsey yok o akıntılarla bırlıkte en verımlı gunler oluyo hangı gun net carladıgını bılemezsınız ama akntı uc gun olduysa o gunlerden bırıdır dıyebılırz

Bir de ben karar verdim bu ay gebelik için çalışmalara başlayacağım ☺️ Doktoru da değiştircem.
Helal sana bee :) :) Rabbım yardımıcımız olsun bebısım hadı bakalım evet devam bırakmadım bugun beeeess olacak ınsallah sıklmayayım dıye farklı farklı vıdeolar yapıyorum sımdılık bakalım fark olacak mı :)

X