Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Test yaptın mı peki bebegim adetmiydi sence o kuzum

Evet o testler tam bir koyu göstermiyor yada bana oylesi denk geldi kullandığım aylarda bana göre daha koyu olması gerekiyordu ama gebenin günlüğüne sorduğumda Yumrtlama demişti
Bende 2 aydır kullanıyorum tam koyu olmadı hiç sordum da henüz cevap gelmedi büyük olasılıkla olmamış devam et diyecek

Ama gittikçe siliklesiyor som günler de yaptıkça daha önce yaşadın mı h8c bu şekilde birden mi pik yapacak acaba
Bnım de ovu testler ım de piki gördum fakt çatlamayı goremedım
Ama yınede değerlendirdim
Çok stres yapmıştım
Sende stres yapma sakın
Gün aşırı değerlndır
Bnce piki bekle daha pik olmamış bnce
Bu sekılde lh dalgalanması olabılıyor
Bn artık bıraktım testleri, adetı beklıyom yada pazartesi günki beta testimi

Eklentiler

• IMG_20221222_115558.jpg
    150,1 KB · Görüntüleme: 37
Senin de çatlama uzun sürmüş baya inşallah güzel sonuç alırsın canım stres yapmamaya çalışıyorum gün aşırı değerlendirip teste devam edeceğim

Test yaptın mı peki bebegim adetmiydi sence o kuzum
Aşkım yaptım, ama negatifti, hatta ben hayalet çizgi falan bile fark etmedim o yüzden sizlere hiç atmadım bile. Şimdi diyorum atsa mıydım acaba. Sanmıyorum bebiş olduğunu henüz ama adetim de sökülmediği için her ihtimali düşünüyorum işte

Öyleyse sevindim o zaman O hayal kırıklığını ben yaşadım senin de yaşamanı istemem canım
Anladım cnm haklısın
Bnde gitgide umutlanıyorum
Dün daha umutsuzdum
Bugun nedense sankı hamişmişim gbi
Hayırlısı bakalım

Mübarek Cuma gününün yüzü suyu hürmetine hep böyle dua ederim
Önce hiç olmayanlara, sonra bna hayırlı Bi zamanda, sağlıklı ve hayırlı bir gebelik nasip eyle Allahım

Bebek varsa test yapmaya devam ettiginde koyulaşır kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…